Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 minutes ago, Tetrabitos said:

Και εμένα με κούρασε το Valhalla πολύ. Πανέμορφο αλλά άμα είσαι και completionist δεν τελειώνει ποτέ...

μια αγγαρια ηταν ολο το Valhalla, ο κοσμος μουντος και επαναλαμβανόμενος (και λογικο αφου η αγγλια την εποχη εκεινη ηταν μονο πρασινο και πετρινα κτιρια) - το story μετριο - τα 2 προηγουμενα ηταν με διαφορα καλυτερα.

• Like 4
Δημοσ.

Κατέχω όλες τις κονσολες και τα games που βγαίνουν. 2 παιχνίδια  με κρατήσαν μέχρι το τέλος τον  τελευταίο χρόνο και με έκαναν να κάνω παύση από το online shooter. Το halo infinite και το guardians. Ολα τα υπόλοιπα στην καλυτερη μέχρι την μέση. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gust είπε

Εγώ όσο μεγαλώνω και έχω αποκτήσει ένα σωρό υποχρεώσεις (mostly family-job) βλέπω ότι ευχαριστιέμαι κυρίως μικρά σε διάρκεια παιχνίδια όλων των ειδών, μέχρι 10 ώρες max και πλέο και κάποια story driven walking simulator τύπου to the moon, vanishing of ethan carter, Far κλπ, που έχουν να μου πουν μια ωραία ιστορία (κάτι σαν ταινία).

Αναρωτήθηκα γιατι συμβαίνει αυτό αφού πραγματικά ενθουσιάζομαι και μάλιστα αγοράζω τα πολύωρα AAΑ όλων των ειδών.

Κατέληξα ότι με τα μικρά σε διάρκεια παιχνίδια, παρά την  έλλειψη χρόνου καταφέρνω να πάρω την ευχαρίστηση του τερματισμού, κάτι το οποίο παλαιότερα που είχα περισσότερο χρόνο για μεγάλα gaming sessions το λάμβανα και από τα μακροσκελή games.

Δεν νομίζω ότι είναι λοιπόν θέμα κόπωσης, γιατί αν σου αρέσει το gaming πάντα θα σου αρέσει να το κάνεις (εξαιρουμένων περιπτώσεων υπερβολικού burnout που αμέσως θεραπεύεται με αλλαγή στο είδος του παιχνιδιού) αλλά για έλλειψη χρόνου για ποιοτικό gaming. Δηλαδή την ποιότητα και την ευχαρίστηση που θα λάβεις από ένα παιχνίδι όταν το ολοκληρώσεις σαν σύνολο. Αυτό αν έχεις πολλές υποχρεώσεις είνια πολύ δυσκολότερο να το βρεις δυστυχώς και για αυτό θα πρέπει αν γίνεται επιλογή στο τι μπορεί ο καθένας να παίζει αναλόγως τη φάση τςη ζωης του.

Στη περίπτωση του φόρουμ πιστεύω ότι η βαρεμάρα προέρχεται από το πολύ κάψιμο ...Όσο και αν γουστάρεις το gaming αν παίζεις ότι κινείται φυσικό είναι να μη σου κάνει αίσθηση τίποτα σχεδόν..Και πάλι μιλάω για εδώ που έχει αρκετούς hardcore gamers.ποσες φορές έχουμε δει comments πχ τρέχω να τερματίσω το τάδε παιχνίδι για να προλάβω να ξεκινήσω το άλλο ,να τα παίξω όλα που βγήκαν..Έτσι γίνεται σα ρουτίνα ,φυσικό να βαριέσαι εύκολα μετα

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ή απλά έχετε μεγαλώσει και έχετε βαρεθεί γενικά.

Ισχύει αυτό που λες, τουλάχιστον στην περίπτωση μου 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Η τάση δεν είναι αυτή που λες, αλλά τα ανούσια open-world με τα τέρμα βαρετά quests. Έχουμε ανάγκη από linear story-driven games γιατί πλέον είναι πολύ λίγα.

Ο ίδιος ο κόσμος έχει δείξει ότι πέραν κάποιων εξαιρέσεων(πχ Uncharted), δεν διαθέτει 70ευρω για linear story driven games των 10 και 15ωρών.

Αυτό το πράγμα φαίνεται και στην περίπτωση του Guardians of the galaxy.

Δεν πούλησε καλά τον πρώτο καιρό παρόλες τις θετικές κριτικές και πολλοί όπως εδώ καλή ώρα περίμεναν να μπει στο gamepass να το παίξουν με χαμηλό κόστος. 

Τα open world παιχνίδια για αυτό το λόγο έγιναν τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Γιατί ήταν ένας εύκολος τρόπος να βάλουν σε ένα single player παιχνίδι πολλά πράγματα(πολλές φορές και επαναλαμβανόμενα/fetch quests),για να μπορείς να ασχολείσαι με τις ώρες, και άρα να δώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα 60 και 70ευρώ.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή από το pc για κάποιο λόγο παίρνω ήχο με μικρότερη ένταση είπα να βάλω μια ταινία που έχω mkv σε εξωτερικό σκληρό και να το παίξω από την κονσόλα. Δοκίμασα το vlc αλλά με λαγκαριζε λίγο η εικόνα ,δοκίμασα τον media player της microsoft αλλά δεν με έπαιζε τον ήχο σε dolby atmos ούτε dts . Ξέρετε κάναν καλό player ?

Δυστυχώς η qled μου δεν υποστηρίζει αυτές τις μορφές ήχου για να το επαιζα από εκεί 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

Παιδιά επειδή από το pc για κάποιο λόγο παίρνω ήχο με μικρότερη ένταση είπα να βάλω μια ταινία που έχω mkv σε εξωτερικό σκληρό και να το παίξω από την κονσόλα. Δοκίμασα το vlc αλλά με λαγκαριζε λίγο η εικόνα ,δοκίμασα τον media player της microsoft αλλά δεν με έπαιζε τον ήχο σε dolby atmos ούτε dts . Ξέρετε κάναν καλό player ?

Δυστυχώς η qled μου δεν υποστηρίζει αυτές τις μορφές ήχου για να το επαιζα από εκεί 

Δεν υποστηρίζει η tv σου προφανώς Dolby Atmos και DTS. Ο media player της MS  υποστηρίζει κανονικά 3D φορμά ήχου pass-through.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αρκεί μόνο ο player. Πρέπει να έχεις και ηχεία που να υποστηρίζουν atmos και DTS.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι ξέχασα να το αναφέρω ότι έχω ενισχυτή και ηχεία κατάλληλα ,πάνω στον οποίο είναι συνδεδεμένα όλα . Και ενώ στα παιχνίδια έχω dolby atmos ,όταν βάζω vlc παίρνω dolby digital . Dts παίρνω όμως από vlc . Το θέμα μου είναι ότι λαγκαρει η εικόνα 

Μόλις τώρα, ALIEN-3- είπε

Ναι ξέχασα να το αναφέρω ότι έχω ενισχυτή και ηχεία κατάλληλα ,πάνω στον οποίο είναι συνδεδεμένα όλα . Και ενώ στα παιχνίδια έχω dolby atmos ,όταν βάζω vlc παίρνω dolby digital . Dts παίρνω όμως από vlc . Το θέμα μου είναι ότι λαγκαρει η εικόνα 

Τα ίδια αρχεία δίνουν dolby atmos από pc

Δημοσ.

Κάνα triple a θα μπει γιατί αναπολώ τον καιρό που είχε το πάσο Devil May Cry 5 και Metro Exodus.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...