Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

Υπάρχει σε σένα η επιλογή στο αντίστοιχο μενού του xbox ? Γιατί εμένα δεν μου βγάζει καν την επιλογή να το ενεργοποιήσω....

Δεν το εχω ψάξει αλλά έχω την εντύπωση αυτό το μενού που είδες είναι από alpha insider κονσολα.την είχα και εγώ alpha αλλά την γυρίσα πάλι. Οπότε σε λιγο καιρο θα βγει update για ολους.πρωτα βγαινει στους insiders και μετα για ολους αφού τεσταριστει

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν το εχω ψάξει αλλά έχω την εντύπωση αυτό το μενού που είδες είναι από alpha insider κονσολα.την είχα και εγώ alpha αλλά την γυρίσα πάλι. Οπότε σε λιγο καιρο θα βγει update για ολους.πρωτα βγαινει στους insiders και μετα για ολους αφού τεσταριστει

Έχω την εντύπωση ότι έχει δωθεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση . Υπάρχει και στο site της Microsoft αυτή η επιλογή στις οδηγίες .

https://support.xbox.com/el-GR/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec

Αν δεν κάνει κοπο σε εσένα η σε κάποιον άλλον ας τσεκαρει στην κονσολα του να  μας πει να μην ψάχνομαι τζάμπα αν δεν έχει δωθεί ακόμη 

Επεξ/σία από ALIEN-3-
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Έχω την εντύπωση ότι έχει δωθεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση . Υπάρχει και στο site της Microsoft αυτή η επιλογή στις οδηγίες .

https://support.xbox.com/el-GR/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec

Αν δεν κάνει κοπο σε εσένα η σε κάποιον άλλον ας τσεκαρει στην κονσολα του να  μας πει να μην ψάχνομαι τζάμπα αν δεν έχει δωθεί ακόμη 

Οχι τις τελευταίες 2 επιλογές δεν μου τις έχει ούτε εμένα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Οχι τις τελευταίες 2 επιλογές δεν μου τις έχει ούτε εμένα. 

Μίλησα με την εξυπηρέτηση, online και η απάντηση τους ήταν. Από αναφορές η συγκεκριμένη λειτουργία είναι υπο δοκιμή οπότε υπάρχει πιθανότητα να έχει σταματήσει να λειτουργεί προσωρινά . και με πρότειναν να κανω ρεσετ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Μιας και αναμένω το Χ να κάνω μια ερώτηση. Γνωρίζεται αν λειτουργεί ο ανταπτορας της 8bitdo στο Xbox;

Note: Xbox Bluetooth controllers on the latest firmware released in Sep, 2021 are NOT supported any longer, due to their bluetooth change from Classic to BLE.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Note: Xbox Bluetooth controllers on the latest firmware released in Sep, 2021 are NOT supported any longer, due to their bluetooth change from Classic to BLE.

Αυτό αφορά τα χειριστήρια :) Εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να συνδέσω τον adapter στο Xbox και να παίξω με Dual Shock. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αυτό αφορά τα χειριστήρια :) Εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να συνδέσω τον adapter στο Xbox και να παίξω με Dual Shock. 

α συγγνωμη λαθος το διαβασα :) δεν ξερω να σου πω ειναι η αληθεια :( 

Δημοσ.
Στις 26/3/2022 στις 9:29 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε

Εχω τα Microsoftτα ασυρματα. Γιατι τοσο πολυ για τα ακουστικα?!?!? 

Το παιχνίδι δίνει έμφαση στον τρισδιάστατο ήχο και ακόμη και η εταιρεία παραγωγής προτείνει την χρήση ακουστικών.

Η πρωταγωνίστρια πάσχει από κάποια ψυχασθένεια και ακούει διάφορες φωνές από διάφορετική πηγή προέλευσης.

Εγώ προσωπικά το έπαιξα με surround ήχο από την ηχόμπαρα και πάλι ήταν δυνατή εμπειρία. Πολλές φορές γυρνούσα πίσω μου για να δω αν είναι κάποιος!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται αν κάποιος γράψει κάτι σε πληκτρολόγιο που έχει συνδέσει στη κονσόλα γιατί κάθε φορά που πατάω το πλήκτρο "view" του μοχλού μου εμφανίζει το ιστορικό όλων όσων έχουν γράψει και μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση τη κονσόλα εξαφανίζονται όλα αυτά.

Δημοσ.
Στις 27/3/2022 στις 2:38 ΜΜ, Westcoast είπε

Καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Xbox Series X

Από τον Φεβρουάριο μου εμφανίζει μερικές φορές στην εκκίνηση της κονσόλας χαμηλή ανάλυση (640x480)

Δηλαδή το λογότυπο του XBOX είναι σε χαμηλή ανάλυση χωρίς ήχο στην εκκίνηση της κονσόλας.

Και το UI φυσικά.

Με επανεκκίνηση της κονσόλας η ανάλυση είναι σωστή. (4K)

Έχω δοκιμάσει σε άλλη θύρα HDMI της τηλεόρασης να συνδέσω την κονσόλα και διαφορετικό καλώδιο.

Δοκίμασα άλλη κονσόλα (XBOX ONE) στην τηλεόραση για αρκετές μέρες και δεν έχω πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα το Xbox Series X στην οθόνη του PC για αρκετές μέρες και δεν έχω πρόβλημα. 

Έκανα αναζήτηση στο google για αυτό το πρόβλημα.

Κάποιοι λένε ότι έστειλαν την κονσόλα για επισκευή.

Επίσης από MS Community

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-series-x-stuck-at-640x480-resolution-under/29751ab2-25cc-40ef-bcc2-b56850a5e9db?page=1

Στην περίπτωση μου δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα η κονσόλα.

Γιατί αν απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω την τηλεόραση η ανάλυση είναι σωστή.

Χωρίς επανεκκίνηση της κονσόλας.

Μήπως είναι θέμα Firmware της τηλεόρασης και πρέπει να κυκλοφορήσει νέα έκδοση;

Το αναφέρει και η MS αυτό το πρόβλημα για τους Xbox Insiders

https://news.xbox.com/en-us/2022/03/25/xbox-insider-release-notes-alpha-2204-220323-2200/

TV/Display

Some users have reported that the console is displaying at the incorrect resolution on boot.  We are aware and investigating.

Note: If you encounter this behavior, please ensure that you submit feedback via Report a Problem immediately. Please include the make/model of you TV/Display in the description.

Workaround: Restarting the console via the Power menu (Holding down the Xbox button displays the power menu) should resolve the behavior.  If not, ensure you are looking at the troubleshooting here, specifically the section about ensuring your TV firmware is up to date.

Αλλά εγώ δεν είμαι Xbox Insider

Επικοινώνησα με τη MS Hellas για αυτό το πρόβλημα και μου είπανε ότι μπορεί να φταίει η τηλεόραση.

Μου είπανε μπορώ να στείλω την κονσόλα για 20 μέρες στην Τσεχία για έλεγχο αλλά αν δεν εντοπίσουν το πρόβλημα δε θα γίνει αντικατάσταση.

Αν υπάρχει κάποιος που έχει Xbox Series X με TV LG C1 Oled ας απαντήσει αν έχει αυτό το πρόβλημα.

Το κάνει και σε εμένα αυτό αραιά και που. Και εγώ έχω LG CX OLED. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί το κάνει σπάνια. Συνήθως κάνω επανεκκίνηση το XBOX και φτιάχνει.

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω συνδεσει πληκτρολόγιο και κάθε φορά που παω να γράψω κάτι μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο μπροστά στγν οθόνη και ειναι ενοχλητικό! 

Ξέρει κανείς πως το βγάζουμε ώστε να μην φαίνεται? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kax54638 είπε

Το κάνει και σε εμένα αυτό αραιά και που. Και εγώ έχω LG CX OLED. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί το κάνει σπάνια. Συνήθως κάνω επανεκκίνηση το XBOX και φτιάχνει.

Την επόμενη φορά δοκίμασε να κλείσεις/ανοίξεις την τηλεόραση χωρίς να κάνεις επανεκκίνηση την κονσόλα.

Θυμάσαι πότε εμφανίστηκε το πρόβλημα για πρώτη φορά;

Δημοσ.

Παίζω Skul. Συμπαθητικό αλλά πραγματικά προσπαθεί αυτά που έκανε το Dead Cells είναι σχεδόν σκληρή αντιγραφή.

Διασκεδαστικό αλλά νομίζω ότι θα το σταματήσω πριν καν το τερματίσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...