Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς γιατί δεν μου εμφανιζει την επιλογή ,Χρήση τηλεχειριστηρίου τηλεόρασής για κονσόλα στο μένου του xbox που θα έπρεπε?  

Όλες τις υπόλοιπες συσκευές τις χειρίζομαι κανονικά από το τηλεκοντρόλ της tv ,αλλά τι xbox μου έχει σπάσει τα νεύρα όλη μέρα δεν μπορώ. 

Επεξ/σία από ALIEN-3-
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Εγώ αντιθέτως το βρήκα απίστευτα βαρετό.

Αν σε όλους μας άρεσαν όλα ο κόσμος μας θα ήταν απίστευτα βαρετός. Για μένα το να ακούω τις φωνές που άκουγε η γυναίκα αυτή και η ιστορία της ήταν πραγματικά κάτι πρωτοφανές όταν το έπαιξα πριν 3 χρόνια στον υπολογιστή. Στην αρχή δεν ακολούθησα την συμβουλή του παιχνιδιού να βάλω ακουστικά και έχασα ένα μέρος της μαγείας του παιχνιδιού αλλά όταν έβαλα τότε ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Περιμένω πως και πως το 2ο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Xbox Series X

Από τον Φεβρουάριο μου εμφανίζει μερικές φορές στην εκκίνηση της κονσόλας χαμηλή ανάλυση (640x480)

Δηλαδή το λογότυπο του XBOX είναι σε χαμηλή ανάλυση χωρίς ήχο στην εκκίνηση της κονσόλας.

Και το UI φυσικά.

Με επανεκκίνηση της κονσόλας η ανάλυση είναι σωστή. (4K)

Έχω δοκιμάσει σε άλλη θύρα HDMI της τηλεόρασης να συνδέσω την κονσόλα και διαφορετικό καλώδιο.

Δοκίμασα άλλη κονσόλα (XBOX ONE) στην τηλεόραση για αρκετές μέρες και δεν έχω πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα το Xbox Series X στην οθόνη του PC για αρκετές μέρες και δεν έχω πρόβλημα. 

Έκανα αναζήτηση στο google για αυτό το πρόβλημα.

Κάποιοι λένε ότι έστειλαν την κονσόλα για επισκευή.

Επίσης από MS Community

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-series-x-stuck-at-640x480-resolution-under/29751ab2-25cc-40ef-bcc2-b56850a5e9db?page=1

Στην περίπτωση μου δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα η κονσόλα.

Γιατί αν απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω την τηλεόραση η ανάλυση είναι σωστή.

Χωρίς επανεκκίνηση της κονσόλας.

Μήπως είναι θέμα Firmware της τηλεόρασης και πρέπει να κυκλοφορήσει νέα έκδοση;

Το αναφέρει και η MS αυτό το πρόβλημα για τους Xbox Insiders

https://news.xbox.com/en-us/2022/03/25/xbox-insider-release-notes-alpha-2204-220323-2200/

TV/Display

Some users have reported that the console is displaying at the incorrect resolution on boot.  We are aware and investigating.

Note: If you encounter this behavior, please ensure that you submit feedback via Report a Problem immediately. Please include the make/model of you TV/Display in the description.

Workaround: Restarting the console via the Power menu (Holding down the Xbox button displays the power menu) should resolve the behavior.  If not, ensure you are looking at the troubleshooting here, specifically the section about ensuring your TV firmware is up to date.

Αλλά εγώ δεν είμαι Xbox Insider

Επικοινώνησα με τη MS Hellas για αυτό το πρόβλημα και μου είπανε ότι μπορεί να φταίει η τηλεόραση.

Μου είπανε μπορώ να στείλω την κονσόλα για 20 μέρες στην Τσεχία για έλεγχο αλλά αν δεν εντοπίσουν το πρόβλημα δε θα γίνει αντικατάσταση.

Αν υπάρχει κάποιος που έχει Xbox Series X με TV LG C1 Oled ας απαντήσει αν έχει αυτό το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Westcoast είπε

Καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Xbox Series X

Από τον Φεβρουάριο μου εμφανίζει μερικές φορές στην εκκίνηση της κονσόλας χαμηλή ανάλυση (640x480)

Δηλαδή το λογότυπο του XBOX είναι σε χαμηλή ανάλυση χωρίς ήχο στην εκκίνηση της κονσόλας.

Και το UI φυσικά.

Με επανεκκίνηση της κονσόλας η ανάλυση είναι σωστή. (4K)

Έχω δοκιμάσει σε άλλη θύρα HDMI της τηλεόρασης να συνδέσω την κονσόλα και διαφορετικό καλώδιο.

Δοκίμασα άλλη κονσόλα (XBOX ONE) στην τηλεόραση για αρκετές μέρες και δεν έχω πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα το Xbox Series X στην οθόνη του PC για αρκετές μέρες και δεν έχω πρόβλημα. 

Έκανα αναζήτηση στο google για αυτό το πρόβλημα.

Κάποιοι λένε ότι έστειλαν την κονσόλα για επισκευή.

Επίσης από MS Community

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-series-x-stuck-at-640x480-resolution-under/29751ab2-25cc-40ef-bcc2-b56850a5e9db?page=1

Στην περίπτωση μου δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα η κονσόλα.

Γιατί αν απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω την τηλεόραση η ανάλυση είναι σωστή.

Χωρίς επανεκκίνηση της κονσόλας.

Μήπως είναι θέμα Firmware της τηλεόρασης και πρέπει να κυκλοφορήσει νέα έκδοση;

Το αναφέρει και η MS αυτό το πρόβλημα για τους Xbox Insiders

https://news.xbox.com/en-us/2022/03/25/xbox-insider-release-notes-alpha-2204-220323-2200/

TV/Display

Some users have reported that the console is displaying at the incorrect resolution on boot.  We are aware and investigating.

Note: If you encounter this behavior, please ensure that you submit feedback via Report a Problem immediately. Please include the make/model of you TV/Display in the description.

Workaround: Restarting the console via the Power menu (Holding down the Xbox button displays the power menu) should resolve the behavior.  If not, ensure you are looking at the troubleshooting here, specifically the section about ensuring your TV firmware is up to date.

Αλλά εγώ δεν είμαι Xbox Insider

Επικοινώνησα με τη MS Hellas για αυτό το πρόβλημα και μου είπανε ότι μπορεί να φταίει η τηλεόραση.

Μου είπανε μπορώ να στείλω την κονσόλα για 20 μέρες στην Τσεχία για έλεγχο αλλά αν δεν εντοπίσουν το πρόβλημα δε θα γίνει αντικατάσταση.

Αν υπάρχει κάποιος που έχει Xbox Series X με TV LG C1 Oled ας απαντήσει αν έχει αυτό το πρόβλημα.

Εμένα μου το έχει κάνει με μια LG απλή 4Κ 3-4 φορές εδώ και ένα χρόνο και κάτι που έχω το series. Με το που έκλεισα και άνοιξα ξανά την TV επανήλθε άμεσα η ανάλυση χωρίς να κάνω τίποτα στο χβοχ. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, απλά το αναφέρω εδώ, μήπως σε βοηθήσει σε κάτι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Εμένα μου το έχει κάνει με μια LG απλή 4Κ 3-4 φορές εδώ και ένα χρόνο και κάτι που έχω το series. Με το που έκλεισα και άνοιξα ξανά την TV επανήλθε άμεσα η ανάλυση χωρίς να κάνω τίποτα στο χβοχ. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, απλά το αναφέρω εδώ, μήπως σε βοηθήσει σε κάτι.

Το ίδιο και εγώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ALIEN-3- είπε

Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά στην τηλεόραση μπορεί να έφαγε κάποιο σκάλωμα

Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην τηλεόραση.

Ξέχασα να το αναφέρω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Westcoast είπε

Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην τηλεόραση.

Ξέχασα να το αναφέρω.

https://support.xbox.com/el-GR/help/hardware-network/settings-updates/whats-new-xbox-one-system-updates

Εδώ στα γνωστά προβλήματα στην επιλογή οθονη τηλεόρασης πρεπει να αναφέρει το θέμα σου . Σαν λύση προτείνει επανεκκίνηση της κονσόλας

Δημοσ.

Στο δικό μου θέμα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?

Το γράφω για τρίτη φορά. Στο μενού που θα έπρεπε να εμφανίζεται η επιλογή για χειρισμό της κονσόλας με το χειριστήριο της tv  δεν μου την εμφανίζει καθόλου . Και ενώ όλες τις υπολοιπες συσκευές μπορώ να τις χειρίζομαι με το χειριστήριο της tv το xbox όχι. Ενώ παλιά μπορούσα πριν καν δωθεί αυτή η επιλογή στο xbox με το χειριστήριο της Samsung qled 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

https://support.xbox.com/el-GR/help/hardware-network/settings-updates/whats-new-xbox-one-system-updates

Εδώ στα γνωστά προβλήματα στην επιλογή οθονη τηλεόρασης πρεπει να αναφέρει το θέμα σου . Σαν λύση προτείνει επανεκκίνηση της κονσόλας

Ναι το δοκίμασα αυτό.

Παρατήρησα ότι στις ενημερώσεις της κονσόλας για το 2022 το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε από τον Φεβρουάριο.

Και συμβαίνει σε μερικούς χρήστες.

Μπορεί να μην έχει πρόβλημα η κονσόλα.

Κατέβασα και την εφαρμογή Xbox Report a Problem

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Στο δικό μου θέμα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?

Το γράφω για τρίτη φορά. Στο μενού που θα έπρεπε να εμφανίζεται η επιλογή για χειρισμό της κονσόλας με το χειριστήριο της tv  δεν μου την εμφανίζει καθόλου . Και ενώ όλες τις υπολοιπες συσκευές μπορώ να τις χειρίζομαι με το χειριστήριο της tv το xbox όχι. Ενώ παλιά μπορούσα πριν καν δωθεί αυτή η επιλογή στο xbox με το χειριστήριο της Samsung qled 

Περυσι δούλευαν ολα σε μενα ,lg cx , series x

Και με το guide του xbox controller άλλαζε hdmi και το τηλεκοντρόλ της τβ δουλευε στο μενού του χβοχ. Μετά από κάποια update της τβ η του xbox δεν ξαναδουλεψε τίποτα. Παρά μόνο όταν ανοίγω το xbox να ανοίγει η τβ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Περυσι δούλευαν ολα σε μενα ,lg cx , series x

Και με το guide του xbox controller άλλαζε hdmi και το τηλεκοντρόλ της τβ δουλευε στο μενού του χβοχ. Μετά από κάποια update της τβ η του xbox δεν ξαναδουλεψε τίποτα. Παρά μόνο όταν ανοίγω το xbox να ανοίγει η τβ

Υπάρχει σε σένα η επιλογή στο αντίστοιχο μενού του xbox ? Γιατί εμένα δεν μου βγάζει καν την επιλογή να το ενεργοποιήσω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...