Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω...Εχω την lg bx,πως μπορώ να ελέγχω με το control της το xbox;Με το ps5 μου δουλεύει κανονικά,με το series X τι πρέπει να ρυθμίσω για να δουλεύει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 26ska είπε

Να ρωτήσω...Εχω την lg bx,πως μπορώ να ελέγχω με το control της το xbox;Με το ps5 μου δουλεύει κανονικά,με το series X τι πρέπει να ρυθμίσω για να δουλεύει;

Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να πας στο General > TV&Display options > Device Control.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Φαντάζομαι θα αναφέρεστε σε αυτό

Σας έχει εσάς επιλογή όπως δειχνει στη φωτό για έλεγχο της κονσόλας από το χειριστήριο tv; Γιατί εμένα δεν την έχει αυτη την επιλογή.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 26ska είπε

Σας έχει εσάς επιλογή όπως δειχνει στη φωτό για έλεγχο της κονσόλας από το χειριστήριο tv; Γιατί εμένα δεν την έχει αυτη την επιλογή.

Πρέπει να το ενεργοποιήσεις στην τηλεόραση πρώτα, γιαυτό λογικά δεν στο εμφανίζει

https://support.xbox.com/en-US/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω συνδέσει το xbox στο καινούριο μου ενισχυτή και παίρνω εικόνα μέσω αυτού . Υπάρχει τρόπος να χειρίζομαι το χβοχ με χειριστηριο είτε του ενισχυτή είτε της τηλεόρασης ? Όταν το είχα συνδεδεμένο απευθείας στην Samsung δούλευε κανονικά.

Είναι σπαστικό στο netflix χωρίς χειριστήριο . Και η qled δεν υποστηρίζει atmos και για αυτό θέλω μέσω xbox να βλέπω

Δημοσ.

Τελειωσα πριν λιγο το plague tale. Οποιος δεν το εχει παιξει ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθει μαζι του. Το παιχνιδι ειναι υπεροχο . Ακομα ενα διαμαντι του  game pass. Ανυπομωνω για το 2 ... Το hellblade λεει τιποτα ; να του δωσω μια ευκαιρια? 

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Τελειωσα πριν λιγο το plague tale. Οποιος δεν το εχει παιξει ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθει μαζι του. Το παιχνιδι ειναι υπεροχο . Ακομα ενα διαμαντι του  game pass. Ανυπομωνω για το 2 ... Το hellblade λεει τιποτα ; να του δωσω μια ευκαιρια? 

Βάλε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ακουστικά και παίξε το παιχνίδι χθές!! Μοναδικό!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, paramedic είπε

Εχω τα Microsoftτα ασυρματα. Γιατι τοσο πολυ για τα ακουστικα?!?!? 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Εχω τα Microsoftτα ασυρματα. Γιατι τοσο πολυ για τα ακουστικα?!?!? 

Ok  επαιξα 40 λεπτά... Εχεις δικαιο θελει ακουστικα . 2 φορες πεταχτηκα 😂😂😂😂😂😂😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paramedic είπε

Εγώ αντιθέτως το βρήκα απίστευτα βαρετό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...