Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Choutas είπε

Να Μ;ς τρελάνει και να βγάλει κανά τάμπλετ με μοχλούς και γκριπ στα 150 ευρώ για cloud gaming?

Tρεχα γυρευε.

Μη σκασει κανενα VR απο το πουθενα και φριξει το σκυλι (που δεν το νομιζω φυσικα αλλά λεμε)..

• Like 1
Δημοσ.

• Members play 40% more titles after joining.
  • Members play games across 30% more genres after joining.
  • Average 8.3x player lift after a back catalog game joins Gamepass.
  • For new games from large publishers 3.5x player lift compared similar games not on Gamepass.
  • Similarly 15x player lift new indie games.
  • 3.5x lift for games launching on Gamepass compared to steam.
  • Social conversation increased by 3x for a game when it is announced for Gamepass.
  • GP members 4x more likely to stream on twitch.
  • GP members spend 50% more than similar users.
  • Post-sale monetization increases by 2.8x after joining Gamepass, 50% of this comes from new players to the game

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

To DLSS των φτωχών.

Μην σκάσει κανένα Switch Pro με τίποτα καστομ Nvidia με DLSS support και γίνουν θαύματα από Nintendo μεριά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Choutas είπε

To DLSS των φτωχών.

Μην σκάσει κανένα Switch Pro με τίποτα καστομ Nvidia με DLSS support και γίνουν θαύματα από Nintendo μεριά.

Το παλεύει η Nintendo να μην σκάσει. Όνειρα κάνει να παραμείνει μέχρι το 2025 το ίδιο hardware και μετά θα το σκεφτεί! 😄

Δημοσ.
12 ώρες πριν, privateer είπε

Το ανακάλυψα το innocence το ΣΚ που μας πέρασε και έχω φάει τρελό κόλλημα . Έχω παίξει περίπου 5 ώρες και είμαι στο ACT 7 . Πάρα πολύ καλό ανυπομωνώ για το Requiem . Μόλις ανακάλυψα μπαίνοντας να δω το trailer του ότι είναι Day One στο Game Pass !!! 

image.png.7881925bb579096da33f3e354a11d62c.png

• Like 1
Δημοσ.

Το περιμένω πως και πως. Φοβερή κινηματογραφική εμπειρία και γραφικάρες, γενικά δεν περίμενα το πρώτο να είναι τόσο καλό από ένα τόσο μικρό studio.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το περιμένω πως και πως. Φοβερή κινηματογραφική εμπειρία και γραφικάρες, γενικά δεν περίμενα το πρώτο να είναι τόσο καλό από ένα τόσο μικρό studio.

λιγο το ΑΙ να φτιαξουν και το παιχνιδι θα ειναι MUST απο εμενα . Με χαλαει λιγο το γεγονος οτι σηκωνομαι μεσα απο τους θαμνους πεταω με την σφεντονα πετρα σε αυτον που ειναι μπροστα μου τον ξαπλωνω νεκρο στο πατωμα αρχιζουν οι υπολοιποι να τρεχουν και να ψαχνουν τι εχει συμβει και εφοσον ειμαι καλα κρυμμενος ληγουν τον συναγερμο και λενε ολα καλα δεν ηταν τιποτα .... Τι τιποτα ρε μεγαλε το πτωμα διπλα σου δεν το βλεπεις ?!?!?!??!?!?!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Καλά αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια.

συμφωνω απλα με χαλαει :) ας γινει η αρχη να το φτιαξουν με καποιον τροπο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...