Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Choutas είπε

Εγώ παίζοντας Deaths Door θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο

Ετσι πιστευα και γω οταν το ξεκινησα. Παιζοντας το ολο ομως μεχρι τον τερματισμο αλλαξα εντελως αποψη!

Μην το παρατησεις φιλε, το παιχνιδι ειναι διαμανταρα μεγαλη

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Choutas είπε

Εγώ παίζοντας Deaths Door θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο. Ότι κάνει το έχουν κάνει άλλη τίτλοι καλύτερα και παρότι είναι ευκολότερο από άλλα Souls και Souls-Like παιχνίδια πραγματικά ούτε η παρουσίαση του μου αρέσει ούτε η ιστορία. Ειδικά αυτό το top down είναι παντελώς mobile game φάση. Δεν ξέρω νομίζω προτιμώ 3D τύπου Bloodborn ή Side Scrolling τύπου Salt and Sanctuary.

Μάλλον θα τα αφήσω παρότι πήρα το πρώτο giant soul. Γενικά ελειπεται πολύ και σε features ένα παιχνίδι του 2021. 

Δυστηχώς πρέπει να προχωρήσεις αρκετά παραπάνω για να έχεις καλύτερη εικόνα για την ιστορία του. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το άλλο δημοφιλες αυτές τις ημέρες παιχνίδι ,το Tunic. 

Και σε αυτό ότι να ναι η ιστορία, προβληματική κάμερα, και το σύστημα μάχης δεν λέει πολλά γιατί προσπαθεί να συνδιάσει zelda με dark souls,και σε άλλα πράγματα το πετυχαίνει, σε άλλα πάλι όχι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gr8effect είπε

Δεν είμαι ακόμα απόλυτα 'ψημένος' αλλά αν με ενδιαφέρει μόνο το στόρυ για Series S|X αυτό τσιμπάω, έτσι;

https://www.xbox.com/el-GR/games/store/grand-theft-auto-v-story-mode-xbox-series-xs/9PCCGHDBMR1P/0010

Νομίζω πως όχι. Γιατί πιο κάτω λεει Αυτό το περιεχόμενο απαιτεί ένα παιχνίδι (πωλείται ξεχωριστά).

Λογικά πρέπει να πάρεις το άλλο, με τα 19,99 ή να επισκεφτείς το eneba

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Νομίζω πως όχι. Γιατί πιο κάτω λεει Αυτό το περιεχόμενο απαιτεί ένα παιχνίδι (πωλείται ξεχωριστά).

Λογικά πρέπει να πάρεις το άλλο, με τα 19,99 ή να επισκεφτείς το eneba

Έχω την αίσθηση ότι πρέπει απλά να κατεβάσεις και το ονλαΪν για να τρέξει... (όπως & να'χει) Η περιγραφή σαν να ταιριάζει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gr8effect είπε

Δεν είμαι ακόμα απόλυτα 'ψημένος' αλλά αν με ενδιαφέρει μόνο το στόρυ για Series S|X αυτό τσιμπάω, έτσι;

https://www.xbox.com/el-GR/games/store/grand-theft-auto-v-story-mode-xbox-series-xs/9PCCGHDBMR1P/0010

Στο Xbox online και story είναι μαζί.

Εδώ είναι το σωστό link https://www.xbox.com/el-GR/games/store/grand-theft-auto-v/9nxmbtb02zsf?ocid=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__dmd2zqi9kkkfqnkp133xftfux32xtlovt1jkatyz00)(7593)(1243925)(te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg)()&ranMID=24542&ranEAID=te1Fq2FCseg&ranSiteID=te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg&epi=te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg&irgwc=1&irclickid=_dmd2zqi9kkkfqnkp133xftfux32xtlovt1jkatyz00

To τσίμπησα κι εγώ μιας και δεν έχω παίξει ποτέ το GTA V. Ωστόσο, πρώτα θα τελειώσω το Cyberpunk και μετά θα πάρει σειρά.

Ερώτηση, το Witcher 3 έχει next-gen patch όπως το Cyberpunk;

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Στο Xbox online και story είναι μαζί.

Εδώ είναι το σωστό link https://www.xbox.com/el-GR/games/store/grand-theft-auto-v/9nxmbtb02zsf?ocid=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__dmd2zqi9kkkfqnkp133xftfux32xtlovt1jkatyz00)(7593)(1243925)(te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg)()&ranMID=24542&ranEAID=te1Fq2FCseg&ranSiteID=te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg&epi=te1Fq2FCseg-Ixmu1AJgS_F24s8A5rw1Tg&irgwc=1&irclickid=_dmd2zqi9kkkfqnkp133xftfux32xtlovt1jkatyz00

To τσίμπησα κι εγώ μιας και δεν έχω παίξει ποτέ το GTA V. Ωστόσο, πρώτα θα τελειώσω το Cyberpunk και μετά θα πάρει σειρά.

Ερώτηση, το Witcher 3 έχει next-gen patch όπως το Cyberpunk;

Όχι ακόμα.

Δημοσ.

Συντομα θα πουλησω το one x μου κ στο μελλον θα παω σε series x

Τα games που εχω στη κατοχη μου σε σκληρ οπως επισης κ αυτα που εχω απο gamepass κλπ πρεπει να τα ξανακατεβαζω οταν παρω την καινουρια κονσολα ή απλα κοτσαρω το σκληρο πανω κ θα παιζουν ;;; 

Δημοσ.

Μείωση τιμής του game pass στην Ινδία από Απρίλη. Ισως δεν τους ικανοποιούν οι συνδρομές εκει. Οπότε μη βάζετε ελληνικές να μειώσουν και εδω😂

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Μείωση τιμής του game pass στην Ινδία από Απρίλη. Ισως δεν τους ικανοποιούν οι συνδρομές εκει. Οπότε μη βάζετε ελληνικές να μειώσουν και εδω😂

Το αφεντικο (Nαδελας) ξερει τι κανει. Τεταρτη γενια ινδος ειναι. ποσα billon ειναι ειπαμε οι ινδιοι? do the math my friend.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...