Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με συνδρομη gold δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια που ειναι  στην βιβλιοθηκη του gamepass.Αν θες να τα παιξεις πρεπει να αγορασεις συνδρομη game pass.

Δημοσ.

Έχει buggarei προβολή στην ουρά λέει ενώ κοντεύω να το τερματίσω. Βέβαια το παίζω με quick resume!

Καλή φάση..πάντα τέτοια... Ms

IMG20220318223128.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A plague tale innocence.... Κανεις να πει τιποτα για αυτο? Καταλαθος επεσα πανω του δεν του ειχα ριξει καμμια ματια τοσο καιρο το κατεβασα μπας και.... Ασχοληθηκα 10 λεπτα γιατι παω να φαω αλλα μου φανηκε αρκετα καλο μεχρι το σημειο που κατι άρπαξε τον σκυλο μου. Αξιζει να ασχοληθω μαζι του? Καλο μου φαίνεται

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

A plague tale innocence.... Κανεις να πει τιποτα για αυτο? Καταλαθος επεσα πανω του δεν του ειχα ριξει καμμια ματια τοσο καιρο το κατεβασα μπας και.... Ασχοληθηκα 10 λεπτα γιατι παω να φαω αλλα μου φανηκε αρκετα καλο μεχρι το σημειο που κατι άρπαξε τον σκυλο μου. Αξιζει να ασχοληθω μαζι του? Καλο μου φαίνεται

Αρκετά καλό,προχώρα το και δεν θα χάσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Αρκετά καλό,προχώρα το και δεν θα χάσεις.

Αυτο μου δειχνει.... Εχει κατι διαμαντακια μεσα στο gp που πραγματικα αξιζουν. Θα επανελθω το απογευμα που θα ασχοληθω κανα 2 ωρο για εντυπώσεις

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Πολύ καλό είναι και σχετικά εύκολο/σύντομο, σε 10-12 ώρες το τερματίζεις. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Σε σπηλιά ήσουνα τον τελευταίο καιρό 😅 Μάλλιασε η γλώσσα μας να λέμε "παίξτε το"..

Πέρα από την πλάκα πάντως ξεκίνα το..χθές! Έρχεται και δεύτερο μέρος..

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, music_lover είπε

Σε σπηλιά ήσουνα τον τελευταίο καιρό 😅 Μάλλιασε η γλώσσα μας να λέμε "παίξτε το"..

Πέρα από την πλάκα πάντως ξεκίνα το..χθές! Έρχεται και δεύτερο μέρος..

Ελα μου ντε? Απορω πως μου ξεφυγε. Θα ασχοληθω σε λιγο μαζι του. Βαρεθηκα ολη την ωρα shooter θελω κατι διαφορετικο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε εγω το εχω παιξει.αλλα δεν ξερω ποτε θα μπορώ.δεν ξερω τι να πρώτο παιξω το απόγευμα βραδακι ,forbitten west,guardians,apex legends ,κάποια διαμαντάκια indie? Asseto corsa και gt7? Horizon 5? Infinite μιας και είμαι του online shooter? Η να ξερίζωσω την λεμόνια εξω που εχει αρρωστήσει και να κόψω τα χορτα; ποτε θα κάνω προπόνηση στο γυμναστηριο; με τα παιδια ποτε να παιξεις ; σκ@τ# γαμωτο

Πως τα καταφέρνετε εσείς  ; 

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Ουτε εγω το εχω παιξει.αλλα δεν ξερω ποτε θα μπορώ.δεν ξερω τι να πρώτο παιξω το απόγευμα βραδακι ,forbitten west,guardians,apex legends ,κάποια διαμαντάκια indie? Asseto corsa και gt7? Horizon 5? Infinite μιας και είμαι του online shooter? Η να ξερίζωσω την λεμόνια εξω που εχει αρρωστήσει και να κόψω τα χορτα; ποτε θα κάνω προπόνηση στο γυμναστηριο; με τα παιδια ποτε να παιξεις ; σκ@τ# γαμωτο

Πως τα καταφέρνετε εσείς  ; 

Εγω προσωπικα παιζω καθε βραδυ 9:30 που ξαπλωνει το παιδι με 11 που θα παω για υπνο. Το Σαββατο 8 που θα φυγει η γυναικα δουλεια γιατι δεν μπορω να κοιμηθω μετα τις 7:30 με οσπου να ξυπνήσει το παιδι και οταν κατσει να διαβασει καμμια ωριτσα. Φευγω απο το σπιτι 7:45 το πρωι και γυριζω 6+ το απογευμα οποτε αλλες ωρες πολυ σφιχτα ειμαι

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Πολυ καλο κι απο μενα. Ωραία απεικονιση της εποχής, ατμόσφαιρα και soundtrack. To gameplay σχετικά περιορισμενο, αξίζει η εμπειρία ωστοσο συνολικά. Και ετοιμάζεσαι και για το 2ο που έρχεται με φορά όπως φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παίζοντας Deaths Door θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο. Ότι κάνει το έχουν κάνει άλλη τίτλοι καλύτερα και παρότι είναι ευκολότερο από άλλα Souls και Souls-Like παιχνίδια πραγματικά ούτε η παρουσίαση του μου αρέσει ούτε η ιστορία. Ειδικά αυτό το top down είναι παντελώς mobile game φάση. Δεν ξέρω νομίζω προτιμώ 3D τύπου Bloodborn ή Side Scrolling τύπου Salt and Sanctuary.

Μάλλον θα τα αφήσω παρότι πήρα το πρώτο giant soul. Γενικά ελειπεται πολύ και σε features ένα παιχνίδι του 2021. 

Επεξ/σία από Choutas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...