Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregpec2 είπε

Τρομερό πραγματικά. Αφού πωρώθηκα, έβαλα να ξαναδώ την πρώτη ταινία πάλι. (Κι αυτή τρομερή).

Ναι καμια σχεση με την μπανάνα την προηγούμενη.πολυ ωραιο στορυ,γραφικα,μάχες 

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Άψογο το Tunic, πολύ θετική η προσθήκη των ελληνικών, ότι πρέπει για να αφήνω τα μικρά να το παίζουν μόνα τους. 

Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα τέτοια kid-friendly games που να υποστήριζαν ελληνικά. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Τρομερό πραγματικά. Αφού πωρώθηκα, έβαλα να ξαναδώ την πρώτη ταινία πάλι. (Κι αυτή τρομερή).

δεν είμαι οπαδός της ταινίας ή του κόμικ αλλά ως παιχνίδι στέκει άψογα απο θέμα διασκέδασης και gameplay.

Είναι σαν να συμμετέχεις πραγματικά μέσα σε ταινία.

το μοναδικό που δεν μου αρέσει είναι ορισμένα ανοητα quick time events

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Άψογο το Tunic, πολύ θετική η προσθήκη των ελληνικών, ότι πρέπει για να αφήνω τα μικρά να το παίζουν μόνα τους. 

Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα τέτοια kid-friendly games που να υποστήριζαν ελληνικά. 

Ελπίζω τα μικρά να είναι καλά με τα dark souls παιχνίδια, γιατί το Tunic φέρνει αρκετά σε αυτά combat wise.

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Fulgore said:

Ελπίζω τα μικρά να είναι καλά με τα dark souls παιχνίδια, γιατί το Tunic φέρνει αρκετά σε αυτά combat wise.

Για την ώρα σαν top down Zelda το βλέπω, δεν ξέρω παρακάτω. :P

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είναι κλώνος dark souls το παιχνίδι.

Η κόκκινη μπάρα είναι το life σου που γεμίζει κυρίως αν χρησιμοποιήσεις flasks ή αν κάνεις rest σε bonfire/shrines, η πράσινη μπάρα είναι το stamina για να κάνεις dodge/roll και να αποφεύγεις επιθέσεις,και οι εχθροι ξανα κάνουν spawn όταν κάνεις rest σε shrine.

Manual Save δεν έχεις, κανονικό map(άπο όσο έχω παίξει)επίσης δεν έχεις και δεν μπορείς καν να διαβάσεις τι κάνουν τα περισσότερα αντικείμενα, πάρα μόνο αν βρείς κάποιες πληροφορίες αργότερα σε ένα σαν journal.

6jcrcjvv3tn81.jpg

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, Malthador said:

Εχεις δυνατοτητα να απενεργοποιησεις την stamina και god mode. Οποτε αν θελει ενα μικρο παιδι μπορει να παιξει ανετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Μα δεν είναι κρυπτογραφημένα; Που είναι τα ελληνικά;

Όταν βρίσκουν τα μανουαλ εννοείς;

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Είναι κλώνος dark souls το παιχνίδι.

με mobile game αισθητική

και στις προτεινομενες απαιτησεις για PC, ζηταει την 1080ti 🤔

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...