Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί θεωρώ τα achievements θέλουν overhaul. 

Στην πρώτη εικόνα rare achievement 7,07% των παικτών το έχει, 10 points. 

Στην δεύτερη εικόνα, όχι rare, το εχουν 46,88% των παικτών. 20 points!!! 

Screenshot_20220309-191559_Xbox.jpg

Screenshot_20220309-191607_Xbox.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά μου έρχεται και μένα το Valhalla από το Public. Το αστείο είναι όλοι όσοι ξέρω άρχισαν το AC με το Origins ή το Odyssey και εγώ με το Valhalla. Από ότι ακούω πάντως το παιχνίδι είναι το καλύτερο όλων. Δεν σκοπεύω να παίξω τα παλιά παρόλο που έχω μερικά μέσω Gold.

Επίσης ξέρουμε αν το expansion είναι σε κωδικό ή μέσα στον δίσκο; Φαντάζομαι σε κωδικό.

Δημοσ.
Στις 5/3/2022 στις 11:05 ΜΜ, Tigio13 είπε

Επειδή παίζω αρκετή ώρα πλέον με τα ακουστικά έχω να πω πως είναι πάρα πολύ άνετα. Και στην ένταση τελικά δεν υστερούν. Απλά ήταν χαμηλωμένο από το μενού του xbox και μου φάνηκε έτσι. 

Από ποιο μενού ανέβασες την ένταση γιατί εμένα ειναι χαμηλή ένταση και δεν βρίσκω τον τρόπο! 

Δημοσ.

Όσο αφορά τα dynamic backgrounds δεν μπορείς να κατεβάσεις άλλα?

Κυρίως δωρεάν?

Μόνο αν έχεις κερδίσει κάποια από παιχνίδια που ήδη έχεις παίξει?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Από ποιο μενού ανέβασες την ένταση γιατί εμένα ειναι χαμηλή ένταση και δεν βρίσκω τον τρόπο! 

Πατάς το κεντρικό κουμπί μια φορά και μετά πας στα κουμπιά που έχει στο κάτω μέρος. Ένα από τα κουμπιά στο κάτω μέρος ελέγχει την ένταση των ακουστικών. Αν δεν κάνω λάθος είναι κάτω το τέρμα δεξιά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
On 09/03/2022 at 19:19, WolvesInTheThroneRoom said:

Χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί θεωρώ τα achievements θέλουν overhaul. 

Στην πρώτη εικόνα rare achievement 7,07% των παικτών το έχει, 10 points. 

Στην δεύτερη εικόνα, όχι rare, το εχουν 46,88% των παικτών. 20 points!!! 

Screenshot_20220309-191559_Xbox.jpg

Screenshot_20220309-191607_Xbox.jpg

Χωρίς να έχω παίξει τον συγκεκριμένο τίτλο, φαντάζομαι πως χρειάζεται περισσότερη "δουλειά" το 2ο achievement για αυτό και δίνει περισσότερους πόντους. Μπορεί απλά πολλοί να μην κάνουν horse assassinations, εξού και το χαμηλό ποσοστό που έχει. 

Δημοσ.

Επιτέλους προστέθηκε η επιλογή όποτε συνδέουμε ακουστικά στο gamepad να γίνεται αυτόματα mute ο ήχος στο HDMI.

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...