Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Άψογο το Tunic, πολύ θετική η προσθήκη των ελληνικών, ότι πρέπει για να αφήνω τα μικρά να το παίζουν μόνα τους. 

Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα τέτοια kid-friendly games που να υποστήριζαν ελληνικά. 

Μα δεν είναι κρυπτογραφημένα; Που είναι τα ελληνικά;

Όταν βρίσκουν τα μανουαλ εννοείς;

Επεξ/σία από Tetrabitos
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Είναι κλώνος dark souls το παιχνίδι.

με mobile game αισθητική

και στις προτεινομενες απαιτησεις για PC, ζηταει την 1080ti 🤔

Δημοσ.

Με συνδρομη gold δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια που ειναι  στην βιβλιοθηκη του gamepass.Αν θες να τα παιξεις πρεπει να αγορασεις συνδρομη game pass.

Δημοσ.

Έχει buggarei προβολή στην ουρά λέει ενώ κοντεύω να το τερματίσω. Βέβαια το παίζω με quick resume!

Καλή φάση..πάντα τέτοια... Ms

IMG20220318223128.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A plague tale innocence.... Κανεις να πει τιποτα για αυτο? Καταλαθος επεσα πανω του δεν του ειχα ριξει καμμια ματια τοσο καιρο το κατεβασα μπας και.... Ασχοληθηκα 10 λεπτα γιατι παω να φαω αλλα μου φανηκε αρκετα καλο μεχρι το σημειο που κατι άρπαξε τον σκυλο μου. Αξιζει να ασχοληθω μαζι του? Καλο μου φαίνεται

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

A plague tale innocence.... Κανεις να πει τιποτα για αυτο? Καταλαθος επεσα πανω του δεν του ειχα ριξει καμμια ματια τοσο καιρο το κατεβασα μπας και.... Ασχοληθηκα 10 λεπτα γιατι παω να φαω αλλα μου φανηκε αρκετα καλο μεχρι το σημειο που κατι άρπαξε τον σκυλο μου. Αξιζει να ασχοληθω μαζι του? Καλο μου φαίνεται

Αρκετά καλό,προχώρα το και δεν θα χάσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Αρκετά καλό,προχώρα το και δεν θα χάσεις.

Αυτο μου δειχνει.... Εχει κατι διαμαντακια μεσα στο gp που πραγματικα αξιζουν. Θα επανελθω το απογευμα που θα ασχοληθω κανα 2 ωρο για εντυπώσεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...