Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Τα ακουστικά πίστευετε οτι αξιζουν στα 20 ευρώ? 

Τα παραγγειλα και θα ειναι στο κατάστημα απο Δευτέρα! 

Τ έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? 

Εχω ακουσει την ασυρματη εκδοση τους Μανθο και ειναι τιμια, σιγουρα πολυ καλα για 20 ευρω...

• Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε

Με 20€ δεν παίρνεις ούτε handsfree κινητού οπότε μια χαρά είναι σε αυτά τα χρήματα.

Ροταω επειδει ποιο παλιά είχα πάρει φθηνά και μετα απο κανα μισάωρο με πονάγανε τα αυτια

1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Εχω ακουσει την ασυρματη εκδοση τους Μανθο και ειναι τιμια, σιγουρα πολυ καλα για 20 ευρω...

Εν το μεταξύ τα ασύρματα είναι πανάκριβα πρις την απόδοση θα εχουν διαφορά λες? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Ροταω επειδει ποιο παλιά είχα πάρει φθηνά και μετα απο κανα μισάωρο με πονάγανε τα αυτια

Ειναι ανετα τα ακουστικα, δεν θα εχεις θεμα θεωρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Αρχική τιμή είναι στα 60€. Ίδια με τα ασύρματα είναι απλά με audio jack. Εγώ έχω 7Χ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αν πετύχεις καμιά άλλη τέτοια προσφορά στείλε μου ένα μήνυμα γιατί κι εγώ ψάχνω ακουστικά.

Και ειναι πραγματικά εκπληκτικά για τα 20 ευρώ που κοστισαν αλλά και για τα 50 που κοστίζουν κανονικά.

11 ώρες πριν, kostiger είπε

Ειναι ανετα τα ακουστικα, δεν θα εχεις θεμα θεωρω.

11 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Τα ακουστικά είναι εξαιρετικά για την τιμη τους. Δεν το περίμενα..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, Paragontas-x said:

Αν πετύχεις καμιά άλλη τέτοια προσφορά στείλε μου ένα μήνυμα γιατί κι εγώ ψάχνω ακουστικά.

Έχει και αυτά στο Γερμανό:

https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-accessories/ps4-accessories/ensurmato-gaming-headset-plantronics-rig-400-pro-hc/?productId=20396373&fname=&fvalue=

Δημοσ.
1 hour ago, I'm_busy said:

Αυτά που λέει ότι είναι για το switch υποθέτω δουλεύουν και series s pc ετσι?

Ότι είναι με 3.5mm λογικά κάνει. 

Δημοσ.

Λοιπόν παρέλαβα και εγώ σήμερα και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές για ακουστικά 20 €. Γενικά έχω πολύ καλή εμπειρία από τα ακουστικά της συγκεκριμένης εταιρίας. 

Σε 1η φάση μου φάνηκαν πολύ βολικά στο κεφάλι χωρίς να ξέρω τι γίνεται στο πολύωρο gaming βέβαια. Επειδή δεν ειμαι ειδικός στον ήχο και δεν το έχω με reviews τύπου χαμηλό μπάσο, πρίμα κλπ θα αρκεστώ στο ότι στα δικά μου αφτιά ήταν μια χαρά και δεν υπήρχε κάτι στον ήχο που να με ενοχλεί. 

Σίγουρα συγκριτικά με τα 7x υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των υλικών και στην ένταση. Αλλά νομίζω πως είναι άδικη μία σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα 2 ακουστικά. 

20220305_201157.jpg

20220305_200947.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή παίζω αρκετή ώρα πλέον με τα ακουστικά έχω να πω πως είναι πάρα πολύ άνετα. Και στην ένταση τελικά δεν υστερούν. Απλά ήταν χαμηλωμένο από το μενού του xbox και μου φάνηκε έτσι. 

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...