Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/3/2022 στις 10:16 ΜΜ, Armoral είπε

Έριξα μια παραγγελία όταν το προσταρες αν και έχω ακουστικά και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να παραλάβω. Σήμερα ήρθε μήνυμα να πάω αύριο να τα πάρω. Thanks για την προσφορά. 

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Έριξα μια παραγγελία όταν το προσταρες αν και έχω ακουστικά και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να παραλάβω. Σήμερα ήρθε μήνυμα να πάω αύριο να τα πάρω. Thanks για την προσφορά. 

Γιατί να μην παραλάβεις; Με γεια.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από λίγο που έριξα την παραγγελία μπήκα και έλεγε μη διαθέσιμο. Περίμενα τις γνωστές δικαιολογίες τύπου έπεσαν πολλές παραγγελίες και δεν πρόλαβε το σύστημα να βγάλει μη διαθέσιμο, συστημικό λάθος κλπ. Τελικά όλα καλά!

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το Guardians of the Galaxy είναι φοβερό, οι διάλογοι είναι απίστευτα δουλεμένοι και το παιχνίδι είναι πολύ fun.

εχει βγει στο gamepass ? δεν το βρισκω απο το app του κινητο για να το βαλω να κατεβαινει στο σπιτι για καποιο λογο 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

εχει βγει στο gamepass ? δεν το βρισκω απο το app του κινητο για να το βαλω να κατεβαινει στο σπιτι για καποιο λογο 

Στις 10 του μηνός βγαίνει απ' ότι ξέρω. Κι εγώ το περιμένω πως και πως

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το Guardians of the Galaxy είναι φοβερό, οι διάλογοι είναι απίστευτα δουλεμένοι και το παιχνίδι είναι πολύ fun.

Θα το δοκιμάσω και εγώ. ελπίζω να μην είναι σαν το marvel avengers, δηλαδή υπερπαραγωγή χωρίς λόγο ύπαρξης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Καλοριζικα,εντυπωσεις  πως τα ειδες? Για ps4 κανουν? Στην περιγραφη ο γερμανος γραφει συμβατα και για ps4.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Καλοριζικα,εντυπωσεις  πως τα ειδες? Για ps4 κανουν? Στην περιγραφη ο γερμανος γραφει συμβατα και για ps4.

Τελικά το μήνυμα ήταν ότι έφυγαν από τις αποθήκες και πάνε προς το κατάστημα της επιλογής μου. Όταν έρθουν θα τα δοκιμάσω αν και νομίζω πως θα πάνε στον ανιψιό. 

Έχω και τα steelseries 7x οπότε θα γράψω κάποια πράγματα συγκρίνοντας τα 2 αν και η διαφορά τιμής είναι μεγάλη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα ακουστικά πίστευετε οτι αξιζουν στα 20 ευρώ? 

Τα παραγγειλα και θα ειναι στο κατάστημα απο Δευτέρα! 

Τ έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manthos_27 είπε

Τα ακουστικά πίστευετε οτι αξιζουν στα 20 ευρώ? 

Τα παραγγειλα και θα ειναι στο κατάστημα απο Δευτέρα! 

Τ έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? 

Με 20€ δεν παίρνεις ούτε handsfree κινητού οπότε μια χαρά είναι σε αυτά τα χρήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...