Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πηρα μεταχειρα από έναν βρωμιάρη ανταλλαγή με S και διάφορα από μέρους μου. Είχε βρώμα και σκόνη πολύ μέσα. Φυσηξα με κομπρεσέρ αέρα και πρέπει να βγήκε κανένα μαλλί της γριάς από σκόνη. Αλλά δεν έχει σβήσει ούτε σε 5ωρο gaming.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Την πηρα μεταχειρα από έναν βρωμιάρη ανταλλαγή με S και διάφορα από μέρους μου. Είχε βρώμα και σκόνη πολύ μέσα. Φυσηξα με κομπρεσέρ αέρα και πρέπει να βγήκε κανένα μαλλί της γριάς από σκόνη. Αλλά δεν έχει σβήσει ούτε σε 5ωρο gaming.

Κοίτα κάτω από το ποστ σου διαφήμιση που μου πέταξε. 

Αν είναι δυνατόν 

Screenshot_20220301-202720_Chrome.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Edel είπε

Κοίτα κάτω από το ποστ σου διαφήμιση που μου πέταξε. 

Αν είναι δυνατόν 

Screenshot_20220301-202720_Chrome.jpg

Μας προσέχει το Google και ο Μάρκος στην άλλη πλατφόρμα. 🥲

Ο Θεός να τους έχει καλά.

Δημοσ.

Μπήκα στο club και εγώ με την αγορά του εχθές. Εχω game pass οπότε θα αρκεστώ για αρχή σε αυτά τα παιχνίδια που θέλω να παίξω αλλά δεν εκανα τόσο καρό. Σε QLED 80Α 55' θα παίζω

Θα παρω 2ο χειριστηριο λογικα απο το site της microsoft, αυτές τις μπαταρίες και θα είμαι οκ

Κάποιο άλλο αξεσουάρ, τιπ / τρικ για αυτές τις πρώτες ήμερες; 

υγ το μενού μου φαίνεται παλιακο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας ενδιαφέρει γιατί το περιμένουμε day1 στο game pass και είχε φάει ήδη μια καθυστέρηση, πλέον όμως όπως ήταν απόλυτα λογικό θα φάει και άλλη και άγνωστο πόση..

Ο λόγος φυσικά για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl της ουκρανικής GSC Game World.

Επεξ/σία από music_lover
  • Sad 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Μας ενδιαφέρει γιατί το περιμένουμε day1 στο game pass και είχε φάει ήδη μια καθυστέρηση, πλέον όμως όπως ήταν απόλυτα λογικό θα φάει και άλλη και άγνωστο πόση..

Ο λόγος φυσικά για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl της ουκρανικής GSC Game World.

Xbox-Series-X-Meme-Internet.jpg

Αν οι διαπραγματεύσεις δε πάνε καλά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας έχει τύχει ποτέ στο series s/x ενώ το έχετε στο "energy saver" όταν το κλείνετε(Από το power button ή τον μοχλό) να αναβοσβήνει το power για αρκετά λεπτά πριν κλείσει εντελώς??

Συνήθως κλείνει σε μερικά δευτερόλεπτα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Σας έχει τύχει ποτέ στο series s/x ενώ το έχετε στο "energy saver" όταν το κλείνετε(Από το power button ή τον μοχλό) να αναβοσβήνει το power για αρκετά λεπτά πριν κλείσει εντελώς??

Συνήθως κλείνει σε μερικά δευτερόλεπτα.

update

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ήδη το τελευταίο σε κονσόλα και μοχλό. 

Αν εννοεις ότι αργεί να κλείσει επειδή κάνει update δεν ισχύει γιατί στο energy saver η κονσόλα κλεινει δεν μπαίνει σε αναμονή όπως κάνει στο instant on 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Έχω ήδη το τελευταίο σε κονσόλα και μοχλό. 

Αν εννοεις ότι αργεί να κλείσει επειδή κάνει update δεν ισχύει γιατί στο energy saver η κονσόλα κλεινει δεν μπαίνει σε αναμονή όπως κάνει στο instant on 

μηπως εισαι ΙNSIDER ?

https://easyfixpro.com/xbox-series-x-blinking-light/

Επεξ/σία από whiteman7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...