Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το guardian of the galaxy παιξτε το οπωσδήποτε !!! ειδικά οσοι είστε 30+ η οσοι αγαπάτε το συμπάν της marvel!

Επεξ/σία από sndev
  • Like 5
Δημοσ.

Ναι καλα ξεκιναει ο μηνας με το guardians! Πολυ δυνατο απο οτι εχω δει εως τωρα . Αν σκασει κ κανενα αλλο γερο χαρτι το δευτερο 15μερο τοτε μας εφτιαξε παλι 😉

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malias4 είπε

Ναι καλα ξεκιναει ο μηνας με το guardians! Πολυ δυνατο απο οτι εχω δει εως τωρα . Αν σκασει κ κανενα αλλο γερο χαρτι το δευτερο 15μερο τοτε μας εφτιαξε παλι 😉

Νομίζω θέλει αρκετές ώρες το Guardians!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, malias4 είπε

NBA2K22

• Like 1
Δημοσ.

Και αδικημένο παιχνίδι. Ενώ σε reviews από μέσα και παίκτες τα πήγε καλά, διάβασα ότι οι πωλήσεις του ήταν κάτω του αναμενόμενου από την εταιρία.

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, malias4 said:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Guardians of the Galaxy Gamepass!!!!!

Και ήμουν σε σκέψεις να το αγοράσω!!! 

Ufc 205 Thank You GIF by UFC

Από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Περίμενα να πέσει η τιμή για να το χτυπήσω από Rio. Αλλά μας πρόλαβε το gamepass 🤷‍♂️

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 3
Δημοσ.

Πάλι σαβούρα και indies στο game pass. 

Άσε που τα έχουμε παίξει ήδη όλα αυτά. 

Να ήταν κανένα αποκλειστικό single player να πω ναι αλλά τώρα!? 

Καταραμένε Phil! 

Δημοσ.
10 minutes ago, NickTG said:

Πάλι σαβούρα και indies στο game pass. 

Άσε που τα έχουμε παίξει ήδη όλα αυτά. 

Να ήταν κανένα αποκλειστικό single player να πω ναι αλλά τώρα!? 

Καταραμένε Phil! 

Άλλο ένα υποψήφιο goty 2021 ,στο gamepass. Χάλια 😄

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, privateer said:

Άλλο ένα υποψήφιο goty 2021 ,στο gamepass. Χάλια 😄

Περσινό παιχνίδι δηλαδή! 

Για αυτό είναι έτσι χάλια και τα γραφικά! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...