Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα συνεχίζει.

Έπαιξα 1 ώρα περίπου χωρίς να το κάνει. 

Άρχισα να έχω ελπίδα ότι έφτιαξε με το reset. 

Ε σε μια μάχη που γινόταν εκρήξεις κλπ και "ζορίστηκε", έσβησε.

Είναι ήδη στο κουτί της και αύριο τους παίρνω τηλέφωνο για την διαδικασία rma.

Τηλεφωνικά μου είπε μόνο κονσόλα και τίποτα άλλο μαζί.

Κρίμα ούτε μήνα δεν την έχω και δεν πρόλαβα να την χαρώ.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Sad 3
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό με το series x! Εκεί που παίζω σβήνει μόνο του κάνοντας έναν θόρυβο! Τι ακριβώς συμβαίνει; Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Μπορώ να το λύσω η να τη στείλω πίσω; Και επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρξει επιστροφή θα μου στείλουν ξανά τη limited κονσολα του Halo η το απλό;

• Sad 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Pantaz είπε

Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό με το series x! Εκεί που παίζω σβήνει μόνο του κάνοντας έναν θόρυβο! Τι ακριβώς συμβαίνει; Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Μπορώ να το λύσω η να τη στείλω πίσω; Και επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρξει επιστροφή θα μου στείλουν ξανά τη limited κονσολα του Halo η το απλό;

Σε περιπτώσεις αντικατάστασης εντός εγγύησης, στέλνουν πάντα την απλή έκδοση. Αυτό ισχύει γενικά για τις limited εκδόσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pantaz είπε

Και εγώ το απλό ξέρω ότι στέλνουν.

Εγώ προχώρησα την διαδικασία, αναμένω email με το αυτοκόλλητο για το κούριερ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Charismo είπε

Σε περιπτώσεις αντικατάστασης εντός εγγύησης, στέλνουν πάντα την απλή έκδοση. Αυτό ισχύει γενικά για τις limited εκδόσεις.

Εγώ θα γυρνούσα τον κόσμο ανάποδα να μου στείλουν συλλεκτική. Ας πάρει ο φίλος τηλ να ρίξει καντήλια.

Δημοσ.

Είναι διασταυρωμένο αυτό με την κονσόλα? Σε αντίστοιχη περίπτωση αν στείλει κάποιος elite controller 2 halo, θα του στείλουν πίσω elite 2 απλό? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Είναι διασταυρωμένο αυτό με την κονσόλα? Σε αντίστοιχη περίπτωση αν στείλει κάποιος elite controller 2 halo, θα του στείλουν πίσω elite 2 απλό? 

Δυστηχώς ναι,γιατί όπως λέει και η λέξη''συλλεκτικό'',αυτά δεν παράγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα,ούτε κρατάνε καβάντζα σε αποθήκες πολλά τέτοια  μήπως και βγάλει σε κάποιον θέμα στα 2χρόνια,ειδικά τώρα που είναι έτσι η όλη κατάσταση και δεν βγήκαν από την αρχή πολλές κονσόλες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δυστηχώς ναι,γιατί όπως λέει και η λέξη''συλλεκτικό'',αυτά δεν παράγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα,ούτε κρατάνε καβάντζα σε αποθήκες πολλά τέτοια  μήπως και βγάλει σε κάποιον θέμα στα 2χρόνια,ειδικά τώρα που είναι έτσι η όλη κατάσταση και δεν βγήκαν από την αρχή πολλές κονσόλες.

Δυστυχώς παντού έτσι είναι.. Αν βγούν 5000κομμάτια απο κάτι, ζήτημα να φτιάξουν και άλλα 50 που θα κάθονται για units που θα είναι ελλατωματικά στην αρχή. Πέρα απο αυτό, δεν βρίσκεις άλλα. Γι αυτό δεν αγόρασα ποτέ συλλεκτικά όσο και να γουστάρω το design.

Δημοσ.

Καλά εγώ δε θα το δεχόμουν αυτό πάντως. Και εντάξει για την κονσόλα δεν ξέρω αν είχε διαφορά στην τιμή. Στα controllers όμως το απλό elite έκανε 169 €, το halo 199 €. 

Η αλήθεια είναι ότι το απλό αν έψαχνες το έβρισκες και πιο χαμηλά αλλά εγώ λέω πόσο τα πούλαγε επίσημα η ms. 

Για μένα είναι μεγάλο foul αυτό, είτε έχει να κάνει με την κονσόλα είτε με τα controllers. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλά εγώ δε θα το δεχόμουν αυτό πάντως. Και εντάξει για την κονσόλα δεν ξέρω αν είχε διαφορά στην τιμή. Στα controllers όμως το απλό elite έκανε 169 €, το halo 199 €. 

Η αλήθεια είναι ότι το απλό αν έψαχνες το έβρισκες και πιο χαμηλά αλλά εγώ λέω πόσο τα πούλαγε επίσημα η ms. 

Για μένα είναι μεγάλο foul αυτό, είτε έχει να κάνει με την κονσόλα είτε με τα controllers. 

Προσωπικά θα ήθελα partial refund/perks απο μία εταιρία σαν την MS. Το να ζητήσεις limited edition είναι λίγο δύσκολο πάντως. Αν είχαν μεγάλο απόθεμα limited, δεν θα ήταν limited :D Τέσπα, αν σας κάνουν τέτοια, τουλάχιστον ζητήστε partial refund ή να σας δώσουν τη διαφορά του retail στο store ξέρω γώ. Αλλιώς έχεις χάσει value που το έχεις πληρώσει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα 1000 φορές αντί να στέλνουν ανακατασκευασμένα στις limited εκδόσεις, να επισκευάζουν αυτές που στέλνουν οι πελάτες. Εγώ θα περίμενα και περισσότερες μέρες αν είναι να πάρω αυτό που στέλνω και όχι κάτι υποδεέστερο. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εγώ πάντως θα προτιμούσα 1000 φορές αντί να στέλνουν ανακατασκευασμένα στις limited εκδόσεις, να επισκευάζουν αυτές που στέλνουν οι πελάτες. Εγώ θα περίμενα και περισσότερες μέρες αν είναι να πάρω αυτό που στέλνω και όχι κάτι υποδεέστερο. 

Καααααλά σιγά μην κάτσουν να τα φτιάχνουν ένα ένα :P Θα ήταν κούλ πάντως

• Moderators
Δημοσ.

Στο Store μπορείτε να μπείτε; 

Δεν μου μπαίνει ούτε από το dedicated εικονίδιο, ούτε από το «view in store» κουμπάκι σε ένα random game.

Edit: Τώρα παρατηρώ ότι ούτε στα settings μπαίνει, στα games και στο library μπαίνει κανονικά. Χμ...

Ξανά edit: Ok, τελικά φτιάχτηκε με hard reset.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...