Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Καλησπέρα

Χθες παίζοντας gears 5 η κοσνόλα μετά από λίγο έσβησε μόνη της.

Έψαξα στο νετ και είδα ότι ειναι συχνό φαινόμενο.

Δοκίμασα τα διάφορα troubleshooting αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνει (για την ώρα wrc9 και ac odyssey) αλλά φοβάμαι μην γίνει χειρότερο και το κάνει παντού.

Στα φόρουμ οι περισσότεροι αλλάξαν την κονσόλα και το επίλυσαν, οπότε θέλω να δοκιμάσω το rma.

Η αγορά έγινε από Κωτσόβολο αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αυτούς.

Υπάρχει τηλέφωνο στην Ελλάδα που κανονίζει να έρθει courier, να πάρει την κονσόλα κλπ; Στο site της ms βλέπω την εγγύηση της κονσόλας και μπορώ από εκεί να ανοίξω order. Το έχει ξανακάνει κανείς να πει την εμπειρία του;

To έπαθα και εγώ σε κάποια φάση ενώ έπαιζα Grid Legends.

Έσβησε η κονσόλα ξαφνικά.

Αφού να φανταστείς λέω πάει κάηκε.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι στο καλό ένα ένα βγαίνουν τα προβλήματα τις κονσόλας.. σβήνει μόνη τις και είναι και συχνό φαινόμενο λέτε..

Μάλλον έχει κλείσει μάτια/στόματα το gamepass μου φαίνετε.. 😁

Αν και δεν την πολυχρησιμοποιώ γιατί προτιμώ pc με το pass, η δικιά μου όσες ώρες έχω παίξει, δεν έχει κλείσει ποτέ μόνη τις ξαφνικά, γιατί έτσι ξαφνικά θα την έστελνα και εγώ.(στην MS)

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Τι στο καλό ένα ένα βγαίνουν τα προβλήματα τις κονσόλας.. σβήνει μόνη τις και είναι και συχνό φαινόμενο λέτε..

Μάλλον έχει κλείσει μάτια/στόματα το gamepass μου φαίνετε.. 😁

Αν και δεν την πολυχρησιμοποιώ γιατί προτιμώ pc με το pass, η δικιά μου όσες ώρες έχω παίξει, δεν έχει κλείσει ποτέ μόνη τις ξαφνικά, γιατί έτσι ξαφνικά θα την έστελνα και εγώ.(στην MS)

Το συγκεκριμενο φαινομενο ευτυχως δεν φαινεται να  ειναι θεμα  hardware

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Το εύχομαι να μην είναι θέμα hardware τις κονσόλας αλλά του λειτουργικού της που να μπορεί να διορθωθεί βέβαια, γιατί μια το gamepad που δεν πατιούνται το Α και/ή το Υ, μια το ότι σε αρκετούς σβήνει μόνη τις ξαφνικά και περνάει στα ψιλά γράμματα, έχει αρχίσει και με φοβίζει..

Εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ να σβήσει ξαφνικά αλλά δεν την έχω δουλέψει και πολλές ώρες να ζοριστεί. 

Εγώ έχω μόνο το πρόβλημα με το gamepad και τα κουμπιά Α/Χ, που κάποια στιγμή στο μέλλον(αν βγει καμιά v.2) :P θα επιστραφεί για αλλαγή. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Το εύχομαι να μην είναι θέμα hardware τις κονσόλας αλλά του λειτουργικού της που να μπορεί να διορθωθεί βέβαια, γιατί μια το gamepad που δεν πατιούνται το Α και/ή το Υ, μια το ότι σε αρκετούς σβήνει μόνη τις ξαφνικά και περνάει στα ψιλά γράμματα, έχει αρχίσει και με φοβίζει..

Εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ να σβήσει ξαφνικά αλλά δεν την έχω δουλέψει και πολλές ώρες να ζοριστεί. 

Εγώ έχω μόνο το πρόβλημα με το gamepad και τα κουμπιά Α/Χ, που κάποια στιγμή στο μέλλον(αν βγει καμιά v.2) :P θα επιστραφεί για αλλαγή. 

Ξεκάθαρα είναι θέμα του λειτουργικού.

Το mac os για παράδειγμα δεν έχει κάνει ποτέ όσες δεκαετίες υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Δημοσ.

Απολαυστικό το Grid Legends. Πολύ arcade o χειρισμός αλλά ειναι fun με τιμονιέρα. Τα γραφικά σουπερ ιδιως οταν βρεχει και είναι νύχτα. Πολλές πίστες και διαφορα καιρικα φαινόμενα τα οποια τα συνδιαζεις. Εχει μεχρι και χιόνι σε ολες τις πιστες. Δυστυχως με ολο τον χαμό απο παιχνίδια μεσα στον Φλεβάρη μαλλον θα περάσει απαρατήρητο αλλά αξιζει πιστευω για αγορα απο τους racing fans.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Στο gears φαίνεται να είναι φαινόμενο hardware γιατί σβήνει πάντα και δεν το κάνει σε όλους, ενώ όσοι άλλαξαν κονσόλα διορθώθηκε. Θ πάρω σήμερα το support και θα δω. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Καλησπέρα

Χθες παίζοντας gears 5 η κοσνόλα μετά από λίγο έσβησε μόνη της.

Έψαξα στο νετ και είδα ότι ειναι συχνό φαινόμενο.

Δοκίμασα τα διάφορα troubleshooting αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνει (για την ώρα wrc9 και ac odyssey) αλλά φοβάμαι μην γίνει χειρότερο και το κάνει παντού.

Στα φόρουμ οι περισσότεροι αλλάξαν την κονσόλα και το επίλυσαν, οπότε θέλω να δοκιμάσω το rma.

Η αγορά έγινε από Κωτσόβολο αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αυτούς.

Υπάρχει τηλέφωνο στην Ελλάδα που κανονίζει να έρθει courier, να πάρει την κονσόλα κλπ; Στο site της ms βλέπω την εγγύηση της κονσόλας και μπορώ από εκεί να ανοίξω order. Το έχει ξανακάνει κανείς να πει την εμπειρία του;

μην ανησυχεις . Το εχει κανει και σε εμενα πριν κανα μηνα την ωρα που επαιζα fifa στα καλα καθουμενα . Μου κοπηκαν λιγο τα ποδια αλλα απο day 1 Που την εχω την κονσολα και 1-2 ωρες την ημερα play time δεν εχει συμβει 2η φορά εδώ και 15 μήνες . Τυχαίο γεγονός . Αν παρόλαυτα φοβάσαι η επιστροφή έχει ως εξής : Κάνεις άιτημα στο site της microsoft αφου μπεις με τον λογαριασμο σου σου στελνουν ενα Barcode το εκτυπωνεις συσκευαζεις καλα την κονσολα σου ( αν εχεις το κουτι της ακομα καλυτερα ) την στελνεις και σε 15 με 20 μερες ερχεται αντικατασταση της κονσολας με αλλη refurbish . Για 1 φορα που το παρουσιασε δεν αξιζει τον κοπο να μπεις σε αυτη την διαδικασια και να παρεις αλλη κονσολα πιστευω 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nemesiskp είπε

Στο gears φαίνεται να είναι φαινόμενο hardware γιατί σβήνει πάντα και δεν το κάνει σε όλους, ενώ όσοι άλλαξαν κονσόλα διορθώθηκε. Θ πάρω σήμερα το support και θα δω. 

To gears5 στρεσάρει πολύ την κονσόλα σε power consumption(240w) και gpu ακομα και στα cinematics(200w) μιας και είναι real time και όχι pre render με ανώτερα γραφικά από pc ultra settings! Λογικά η κονσόλα σου πρέπει να έχει θέμα με το τροφοδοτικό. Προχθές τελείωσα το main campaign και θα πιάσω το Hiverbasters και δεν μου παρουσίασε τίποτα όσο έπαιζα, ούτε καν ακούγονταν.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

μην ανησυχεις . Το εχει κανει και σε εμενα πριν κανα μηνα την ωρα που επαιζα fifa στα καλα καθουμενα . Μου κοπηκαν λιγο τα ποδια αλλα απο day 1 Που την εχω την κονσολα και 1-2 ωρες την ημερα play time δεν εχει συμβει 2η φορά εδώ και 15 μήνες . Τυχαίο γεγονός . Αν παρόλαυτα φοβάσαι η επιστροφή έχει ως εξής : Κάνεις άιτημα στο site της microsoft αφου μπεις με τον λογαριασμο σου σου στελνουν ενα Barcode το εκτυπωνεις συσκευαζεις καλα την κονσολα σου ( αν εχεις το κουτι της ακομα καλυτερα ) την στελνεις και σε 15 με 20 μερες ερχεται αντικατασταση της κονσολας με αλλη refurbish . Για 1 φορα που το παρουσιασε δεν αξιζει τον κοπο να μπεις σε αυτη την διαδικασια και να παρεις αλλη κονσολα πιστευω 

Το κάνει κάθε φορά που παίζω gears. Οπότε σε μελλοντικά παιχνίδια φοβάμαι ότι θα γίνει χειρότερο.

15 λεπτά πριν, Saloufas είπε

To gears5 στρεσάρει πολύ την κονσόλα σε power consumption(240w) και gpu ακομα και στα cinematics(200w) μιας και είναι real time και όχι pre render με ανώτερα γραφικά από pc ultra settings! Λογικά η κονσόλα σου πρέπει να έχει θέμα με το τροφοδοτικό. Προχθές τελείωσα το main campaign και θα πιάσω το Hiverbasters και δεν μου παρουσίασε τίποτα όσο έπαιζα, ούτε καν ακούγονταν.

Αθόρυβη φουλ και ελαφρώς ζεστή η δική μου. Απλά σβήνει κάθε φορά.

Ουσιαστικά από την στιγμή που το κάνει την πρώτη φορά στα 30-40 λεπτά, μετά το κάνει σε 5λεπτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, nemesiskp είπε

Το κάνει κάθε φορά που παίζω gears. Οπότε σε μελλοντικά παιχνίδια φοβάμαι ότι θα γίνει χειρότερο.

Αθόρυβη φουλ και ελαφρώς ζεστή η δική μου. Απλά σβήνει κάθε φορά.

Ουσιαστικά από την στιγμή που το κάνει την πρώτη φορά στα 30-40 λεπτά, μετά το κάνει σε 5λεπτο.

Κάνε reset την κονσόλα wipe out όλα, δες άμα έχεις την τελευταία έκδοση λειτουργικού και πέρασε από την αρχή το παιχνίδι μαζί με όλα τα updates. Αν δεις ότι πάλι κάνει τα ίδια πάρε το support για rma.

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ.

Εμένα δε μου έχει σβήσει ακόμα σε παιχνίδι, αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε πτώσεις τάσης, ενώ η τηλεόραση και ο ενισχυτής σβήνουν και επανέρχονται, η κονσόλα δε μασάει καθόλου, και παραμένει αναμένη. Εννοείται είναι και τα 3 πίσω από πολύμπριζο με προστασία υπέρτασης, γιατί ποτέ δε ξέρεις στην επαναφορά της τάσης τι μπορεί να συμβεί...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Μόλις μίλησα με MS. Λέει πρώτα reset χωρίς σβήσιμο παιχνιδιού. 

Αν το ξανακάνει reset με σβήσιμο τα πάντα.

Μετά rma.

Αν θέλεις ενημέρωσέ μας αν έφτιαξε και τι έκανες στη συνέχεια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...