Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, I'm_busy said:

Αυτά που λέει ότι είναι για το switch υποθέτω δουλεύουν και series s pc ετσι?

Ότι είναι με 3.5mm λογικά κάνει. 

Δημοσ.

Λοιπόν παρέλαβα και εγώ σήμερα και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές για ακουστικά 20 €. Γενικά έχω πολύ καλή εμπειρία από τα ακουστικά της συγκεκριμένης εταιρίας. 

Σε 1η φάση μου φάνηκαν πολύ βολικά στο κεφάλι χωρίς να ξέρω τι γίνεται στο πολύωρο gaming βέβαια. Επειδή δεν ειμαι ειδικός στον ήχο και δεν το έχω με reviews τύπου χαμηλό μπάσο, πρίμα κλπ θα αρκεστώ στο ότι στα δικά μου αφτιά ήταν μια χαρά και δεν υπήρχε κάτι στον ήχο που να με ενοχλεί. 

Σίγουρα συγκριτικά με τα 7x υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των υλικών και στην ένταση. Αλλά νομίζω πως είναι άδικη μία σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα 2 ακουστικά. 

20220305_201157.jpg

20220305_200947.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή παίζω αρκετή ώρα πλέον με τα ακουστικά έχω να πω πως είναι πάρα πολύ άνετα. Και στην ένταση τελικά δεν υστερούν. Απλά ήταν χαμηλωμένο από το μενού του xbox και μου φάνηκε έτσι. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τρίτη δημιουργήσαν το order, τετάρτη ήρθε ο κουριερ να το πάρει(βασικά την ίδια μέρα αλλά δεν ήμουν σπίτι οπότε του είπα την επόμενη).

Παρασκευή την λάβανε(σύμφωνα με την UPS), σήμερα ενημερώθηκε το site τους ότι προχωράει. 

Αη να δούμε

image.png.bea29dacb69965e6ed6a5cffce8b3358.png

Δημοσ.

PlayStation 5, until 14th June:

GTA Online: Free

GTA Online and Story Mode: £8.75/$9.99

Xbox Series X/S, until 14th June:

GTA Online: £8.99/$9.99

GTA Online and Story Mode: £17.49/$19.99

PS5 and Xbox Series X/S, after 14th June:

GTA Online £17.45/$19.99

GTA Online and Story Mode: £34.99/$39.99

Πηγή:  https://www.eurogamer.net/articles/2022-03-07-gta-5-for-ps5-and-xbox-series-x-s-is-half-price-for-first-three-months

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

PlayStation 5, until 14th June:

GTA Online: Free

GTA Online and Story Mode: £8.75/$9.99

Xbox Series X/S, until 14th June:

GTA Online: £8.99/$9.99

GTA Online and Story Mode: £17.49/$19.99

PS5 and Xbox Series X/S, after 14th June:

GTA Online £17.45/$19.99

GTA Online and Story Mode: £34.99/$39.99

Πηγή:  https://www.eurogamer.net/articles/2022-03-07-gta-5-for-ps5-and-xbox-series-x-s-is-half-price-for-first-three-months

Καφρίλα. Φταίνε οι πελάτες τους που θα το ξανααγοράσουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...