Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SaFiS είπε

Λίγο Off Topic. Παρέλαβα χθες. Έχω πάθει σοκ με τα χρώματα, με το πως φαίνονται τα FH5 & Gears 5 και χωρίς ακόμη να έχω ασχοληθεί με Calibration. Αρχικά έφαγα μια ψυχρολουσία, αφού είδα αρκετές γραμμές σε γκρι φόντο αλλά μετά από 4 ώρες χρήσης και αφού την έκλεισα για τουλάχιστον μια ώρα, εξαφανίστηκαν. Απ' ότι διάβασα είναι συχνό φαινόμενο στα OLED panels...

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_2371.JPG.597156e174200c3c1181029a167b666e.JPG

Καλοτάξιδη..αυτό που περιγράφεις είναι:

• Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, skiabox είπε

Παιδιά το ραλακι των codemasters πολύ καλό.

Χειρισμος κλάσεις ανώτερος από forza 5.

Το Grid Legends που είναι σε trial;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Το Grid Legends που είναι σε trial;

Το grid legends ναι.

Το trial δε όταν πρόκειται για codemasters είναι αχρείαστο.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το grid legends ναι.

Το trial δε όταν πρόκειται για codemasters είναι αχρείαστο.

Δεν είναι EA play ακόμα το παιχνίδι.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Δεν είναι EA play ακόμα το παιχνίδι.

Με το pass μια χαρά το αγόρασα.

Το ea play περιλαμβάνεται στο pass.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, skiabox είπε

Με το pass μια χαρά το αγόρασα.

Το ea play περιλαμβάνεται στο pass.

Άλλο το αγόρασες άλλο είναι δωρεάν μέσω EA play. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε για απλά πράγματα. 🤣🤣

Μέσω ΕΑ play αυτή τη στιγμή έχει δωρεάν trial του παιχνιδιού.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Χθες παίζοντας gears 5 η κοσνόλα μετά από λίγο έσβησε μόνη της.

Έψαξα στο νετ και είδα ότι ειναι συχνό φαινόμενο.

Δοκίμασα τα διάφορα troubleshooting αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνει (για την ώρα wrc9 και ac odyssey) αλλά φοβάμαι μην γίνει χειρότερο και το κάνει παντού.

Στα φόρουμ οι περισσότεροι αλλάξαν την κονσόλα και το επίλυσαν, οπότε θέλω να δοκιμάσω το rma.

Η αγορά έγινε από Κωτσόβολο αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αυτούς.

Υπάρχει τηλέφωνο στην Ελλάδα που κανονίζει να έρθει courier, να πάρει την κονσόλα κλπ; Στο site της ms βλέπω την εγγύηση της κονσόλας και μπορώ από εκεί να ανοίξω order. Το έχει ξανακάνει κανείς να πει την εμπειρία του;

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nemesiskp είπε

Καλησπέρα

Χθες παίζοντας gears 5 η κοσνόλα μετά από λίγο έσβησε μόνη της.

Έψαξα στο νετ και είδα ότι ειναι συχνό φαινόμενο.

Δοκίμασα τα διάφορα troubleshooting αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Σε άλλα παιχνίδια δεν το κάνει (για την ώρα wrc9 και ac odyssey) αλλά φοβάμαι μην γίνει χειρότερο και το κάνει παντού.

Στα φόρουμ οι περισσότεροι αλλάξαν την κονσόλα και το επίλυσαν, οπότε θέλω να δοκιμάσω το rma.

Η αγορά έγινε από Κωτσόβολο αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αυτούς.

Υπάρχει τηλέφωνο στην Ελλάδα που κανονίζει να έρθει courier, να πάρει την κονσόλα κλπ; Στο site της ms βλέπω την εγγύηση της κονσόλας και μπορώ από εκεί να ανοίξω order. Το έχει ξανακάνει κανείς να πει την εμπειρία του;

Εγώ το έχω πάθει 2 φορές αυτό, μία στο It takes two τα Χριστούγεννα και άλλη μία λίγο νωρίτερα που δε θυμάμαι σε ποιο παιχνίδι. Από τότε όμως δεν το ξανάκανε (φτου φτου), οπότε υπέθεσα ότι ήταν θέμα software και δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Θυμάμαι και μένα crashare η κονσόλα στο nfs heat μετά από γερή Στούκα αλλά έχει αρκετούς μήνες που έγινε αυτό οπότε υπέθεσα και εγώ με την σειρά μου ότι ήταν θέμα software

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thagkol είπε

Εγώ το έχω πάθει 2 φορές αυτό, μία στο It takes two τα Χριστούγεννα και άλλη μία λίγο νωρίτερα που δε θυμάμαι σε ποιο παιχνίδι. Από τότε όμως δεν το ξανάκανε (φτου φτου), οπότε υπέθεσα ότι ήταν θέμα software και δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

φιλε μου σβηνε συνεχεια στο coldwar η κονσολα και ζεσταινοταν απιστευτα . Αλλα δεν το εκανε σε αλλο παιχνιδι ποτε αρα σιγουρα ηταν θεμα software 

• Like 1
Δημοσ.

Αν αφήσω λίγο την κονσόλα το κάνει μετά από 30 40 λεπτά. Αν σβήσει μια φορά και μετά την ανοίξω αμέσως το κάνει στο 5 λεπτό. Θέμα υπερθέρμανσης δεν νομίζω να είναι γιατί δεν είναι κλεισμένη κάπου έχει τον αέρα της. με ένα Google search είναι γνωστό θέμα στο gears 5 και πολλοί αναφέρουν ότι τους το κάνει και cod vangurd και στο forza 5 που δεν έχω να δοκιμάσω. Απλά φοβάμαι μην γίνει μόνιμο. 

Αν το έκανε μια φορά όπως λέτε εσείς θα έλεγα οκ έτυχε, αλλά είναι σίγουρο ότι το κάνει στο gears κάθε φορά με την ίδια διαδικασία. 

Πρασινίζει οθόνη για μισό δεύτερο, σβήνει η κονσόλα και ανοίγει μόνο από το κουμπί της και όχι από το κοντρόλ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nemesiskp είπε

Αν αφήσω λίγο την κονσόλα το κάνει μετά από 30 40 λεπτά. Αν σβήσει μια φορά και μετά την ανοίξω αμέσως το κάνει στο 5 λεπτό. Θέμα υπερθέρμανσης δεν νομίζω να είναι γιατί δεν είναι κλεισμένη κάπου έχει τον αέρα της. με ένα Google search είναι γνωστό θέμα στο gears 5 και πολλοί αναφέρουν ότι τους το κάνει και cod vangurd και στο forza 5 που δεν έχω να δοκιμάσω. Απλά φοβάμαι μην γίνει μόνιμο. 

Αν το έκανε μια φορά όπως λέτε εσείς θα έλεγα οκ έτυχε, αλλά είναι σίγουρο ότι το κάνει στο gears κάθε φορά με την ίδια διαδικασία. 

Πρασινίζει οθόνη για μισό δεύτερο, σβήνει η κονσόλα και ανοίγει μόνο από το κουμπί της και όχι από το κοντρόλ. 

ακριβως το ιδιο στο cold war . Αν το πιανες ομως ηταν και ζεστο . Η αληθεια ειναι οτι το αγνοησα γιατι δεν μου αρεσε και το παιχνιδι . Δεν το πιστευω οτι θα σου βγαλει θεμα αλλα δεν παιρνω κανεναν στον λαιμο μου μιλα με σαπορτ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...