Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ο Γερμανός πθστολιασε το cyberpunk(μόνο αφού τους πήρα τηλέφωνο) και τελικά παίχτηκε αγορά από χώρα λατινικής Αμερικής.κριμα και ήθελα να το έχω στην συλλογή μου το δισκακι

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ cyberpunk στο release του με το elden ring παιδιά. Δεν το είχα παίξει αλλα θυμάμαι ότι μπορούσαν να το παίξουν αποκλειστικά άνθρωποι με 3-4k pc και πάνω, και αυτοί κουτσα στραβά. Σε κονσόλα ούτε λόγος, καλύτερα να κοιτούσες ένα ντουβάρι για 2 ώρες από το να προσπαθούσες να παίξεις cyberpunk. Το μονο σοβαρό πρόβλημα που έχει το elden ring είναι το optimization που είχε ανέκαθεν η fromsoftware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ cyberpunk στο release του με το elden ring παιδιά. Δεν το είχα παίξει αλλα θυμάμαι ότι μπορούσαν να το παίξουν αποκλειστικά άνθρωποι με 3-4k pc και πάνω, και αυτοί κουτσα στραβά. Σε κονσόλα ούτε λόγος, καλύτερα να κοιτούσες ένα ντουβάρι για 2 ώρες από το να προσπαθούσες να παίξεις cyberpunk. Το μονο σοβαρό πρόβλημα που έχει το elden ring είναι το optimization που είχε ανέκαθεν η fromsoftware.

Δεν ισχυει αυτο για το cyberpunk  γιατι μια χαρα το ειχα παιξει στο πισι οταν ειχε βγει με 5700xt ( ειχε bugs  αλλα ετρεχε ανετα) ενω τωρα με 6900xt  και το elden ring  στο πισι απλα δεν παιζεται με το shuttering - freeze  που εχει ( μολις αυτο εγραφα στο  pc θεμα του παιχνιδιου)  .. Σκεφτομουν να το παρω στο xbox x  στην αρχη αλλα αποφασισα πισι

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Akis0123 είπε

Το μονο σοβαρό πρόβλημα που έχει το elden ring είναι το optimization που είχε ανέκαθεν η fromsoftware.

Γενικά οι Ιαπωνικές εταιρείες δεν το έχουν καθόλου αυτό το κομμάτι. Μόνο η Capcom διαφέρει σε αυτό και άντε λίγο και η Square Enix.

Βεβαια και πάλι πως κατάφεραν να τρέχει το παιχνίδι έτσι στο SeriesX day one,απορίας άξιο είναι. Αλλά θα μου πεις εδώ τρέχει πολύ χειρότερα στο PC,που υποτίθεται ότι πουλάνε περισσότερο(άρα τους έχουν γραμμένους).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε

Δεν ισχυει αυτο για το cyberpunk  γιατι μια χαρα το ειχα παιξει στο πισι οταν ειχε βγει με 5700xt ( ειχε bugs  αλλα ετρεχε ανετα) ενω τωρα με 6900xt  και το elden ring  στο πισι απλα δεν παιζεται με το shuttering - freeze  που εχει ( μολις αυτο εγραφα στο  pc θεμα του παιχνιδιου)  .. Σκεφτομουν να το παρω στο xbox x  στην αρχη αλλα αποφασισα πισι

Το cyberpunk στο release μπορούσες να βλέπεις video με bug επί 3 μέρες και να μην δεις το ίδιο bug 2 φορες. Το performance στο pc ήταν υπερβολικά χειρότερο απότι είναι του elden ring τώρα στο pc συγκεκριμένα, στις κονσόλες δεν μπορείς να συγκρίνεις κάτι γιατί το cyberpunk δεν έτρεχε καν στην ουσία σε κονσόλα.

Θα έπρεπε να είναι καλύτερα τα πράγματα στο pc? προφανώς αλλα δεν πάει να πει ότι είναι συγκρίσιμα τα παιχνίδια. Το ένα δεν έχει σοβαρό θέμα με bug, εχει καλο performance σε ps5, λιγο χειρότερο σε series x αλλα σεβαστό και θα έπρεπε να τρέχει καλύτερα σε pc. Το άλλο είχε αμέτρητα bug, ήταν unplayable σε κονσόλα και απλησίαστο αν δεν είχες pc κοντά στο high end.

Και το θέμα είναι ότι τα προβλήματα του cyberpunk δεν ήταν μονο αυτά, σαν παιχνίδι φάνηκε ότι ήταν ημιτελές, σε πολλά σημεία τις ιστορίας μου έδινε την εντύπωση ότι είχαν σκοπό να κάνουν πολλά περισσότερα που απλά κόπηκαν, χωρίς να υπολογίζω τις υποσχέσεις της cdpr πριν το release. Το elden ring πέρα από τα θέματα στο pc είναι αψεγάδιαστο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Το cyberpunk στο release μπορούσες να βλέπεις video με bug επί 3 μέρες και να μην δεις το ίδιο bug 2 φορες. Το performance στο pc ήταν υπερβολικά χειρότερο απότι είναι του elden ring τώρα στο pc συγκεκριμένα, στις κονσόλες δεν μπορείς να συγκρίνεις κάτι γιατί το cyberpunk δεν έτρεχε καν στην ουσία σε κονσόλα.

Θα έπρεπε να είναι καλύτερα τα πράγματα στο pc? προφανώς αλλα δεν πάει να πει ότι είναι συγκρίσιμα τα παιχνίδια. Το ένα δεν έχει σοβαρό θέμα με bug, εχει καλο performance σε ps5, λιγο χειρότερο σε series x αλλα σεβαστό και θα έπρεπε να τρέχει καλύτερα σε pc. Το άλλο είχε αμέτρητα bug, ήταν unplayable σε κονσόλα και απλησίαστο αν δεν είχες pc κοντά στο high end.

Και το θέμα είναι ότι τα προβλήματα του cyberpunk δεν ήταν μονο αυτά, σαν παιχνίδι φάνηκε ότι ήταν ημιτελές, σε πολλά σημεία τις ιστορίας μου έδινε την εντύπωση ότι είχαν σκοπό να κάνουν πολλά περισσότερα που απλά κόπηκαν, χωρίς να υπολογίζω τις υποσχέσεις της cdpr πριν το release. Το elden ring πέρα από τα θέματα στο pc είναι αψεγάδιαστο.

Το προβλημα ειναι οτι δεν παιζεται με freeze -shutter  και ειναι αδικαιολογητο να εχεις 6900χτ - 3080 -3090 και παλι να μην μπορεις να το παιξεις.. Αρα παιζει χειροτερα απο το αντιστοιχο launch  του cyberpunk  γιατι ειναι unplayable με οποιαδηποτε gpu..  Ελπιζω να το διορθωσουν παντου και να χαρουμε το παιχνιδι οπως πρεπει ...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Το προβλημα ειναι οτι δεν παιζεται με freeze -shutter  και ειναι αδικαιολογητο να εχεις 6900χτ - 3080 -3090 και παλι να μην μπορεις να το παιξεις.. Αρα παιζει χειροτερα απο το αντιστοιχο launch  του cyberpunk  γιατι ειναι unplayable με οποιαδηποτε gpu..  Ελπιζω να το διορθωσουν παντου και να χαρουμε το παιχνιδι οπως πρεπει ...

Σεβαστή η γνώμη σου αλλα νομίζω οτι υπερβάλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Akis0123 είπε

Ναι αλλά και άλλες οι απαιτήσεις του cyberpunk τουλάχιστον  .Δεν υπάρχει σύγκριση σε γραφικά  στο ποσό τεράστιο χάρτη εχει και τι γίνεται ταυτόχρονα στο κοσμο και τουλάχιστον στο series x μια χαρά ήταν κ πριν.Με το επίπεδο των γραφικών που έχει είναι αστείο ότι δεν έχει για πλάκα το 60ρι.Εγω το παίζω τωρα το cyberpunk και έχω εντυπωσιαστεί πάντως .....επίσης σε ένα παιχνίδι soul's like που αν δεχτούμε ότι το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το gameplay και ούτε το στορι ούτε τα γραφικά, κάνει ακόμα πιο σημαντική τη σταθερότητα στα frames..Σκέψου να παίζεις καμιά βδομάδα κάνα boss,να είσαι κοντά να τον βγάλεις και να πεθαίνεις από stutter..Όταν χρειάζεται χειρουργικές κινήσεις το παιχνιδι θέλει και σταθεροτητα

Επεξ/σία από jimtriol
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, jimtriol said:

Εγω το παίζω τωρα το cyberpunk και έχω εντυπωσιαστεί πάντως ..

Μιας και το έχω βάλει και εγώ τώρα στο Series X και παίζω είναι πράγματι εντυπωσιακό. 

Έχω παίξει μέχρι τώρα γύρω στις 6 ώρες οπότε είμαι πρακτικά στην αρχή αλλά οι εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι μέχρι τώρα άριστες. 

Έχω βέβαια το πλεονέκτημα πως πέρα από το πρώτο trailer της ανακοίνωσης του κάποτε και ένα teaser με gameplay δεν έχω δει ή διαβάσει τίποτα άλλο για το παιχνίδι. 

Επίσης παράλληλα παίζει και η γυναίκα μου παρόλο που δεν της αρέσουν τα first person παιχνίδια και δεν χάνει ευκαιρία να βάλει να παίξει. 

2 hours ago, Akis0123 said:

και απλησίαστο αν δεν είχες pc κοντά στο high end.

Μια χαρά έπαιξε στο release με την RX580 μου. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μιας και το έχω βάλει και εγώ τώρα στο Series X και παίζω είναι πράγματι εντυπωσιακό. 

Έχω παίξει μέχρι τώρα γύρω στις 6 ώρες οπότε είμαι πρακτικά στην αρχή αλλά οι εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι μέχρι τώρα άριστες. 

Έχω βέβαια το πλεονέκτημα πως πέρα από το πρώτο trailer της ανακοίνωσης του κάποτε και ένα teaser με gameplay δεν έχω δει ή διαβάσει τίποτα άλλο για το παιχνίδι. 

Επίσης παράλληλα παίζει και η γυναίκα μου παρόλο που δεν της αρέσουν τα first person παιχνίδια και δεν χάνει ευκαιρία να βάλει να παίξει. 

Εγώ έπαθα σοκ με το παιχνίδι ,την υπόθεση κ τα γραφικά του στο τέλος του prologue στην αποστολή στο ξενοδοχείο... υπερθέαμα

• Thanks 1
Δημοσ.

Λίγο Off Topic. Παρέλαβα χθες. Έχω πάθει σοκ με τα χρώματα, με το πως φαίνονται τα FH5 & Gears 5 και χωρίς ακόμη να έχω ασχοληθεί με Calibration. Αρχικά έφαγα μια ψυχρολουσία, αφού είδα αρκετές γραμμές σε γκρι φόντο αλλά μετά από 4 ώρες χρήσης και αφού την έκλεισα για τουλάχιστον μια ώρα, εξαφανίστηκαν. Απ' ότι διάβασα είναι συχνό φαινόμενο στα OLED panels...

Spoiler

IMG_2371.JPG.597156e174200c3c1181029a167b666e.JPG

• Like 6
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Akis0123 είπε

Kαι εγω θεωρω οτι υπερβαλλεις. Το επαιξα απο την αρχη στο Series X. Με εξαιρεση καποια ακυρα τυπου ιπταμενα τσιγαρα, αυτοκινητο που το καλεις και σταματαει πανω σε μπαλκονι κτλ δεν συναντησα ιδιατερα θεματα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Kαι εγω θεωρω οτι υπερβαλλεις. Το επαιξα απο την αρχη στο Series X. Με εξαιρεση καποια ακυρα τυπου ιπταμενα τσιγαρα, αυτοκινητο που το καλεις και σταματαει πανω σε μπαλκονι κτλ δεν συναντησα ιδιατερα θεματα

Εγώ έπαιξα κάνα 3ωρο σύνολο και έπεσα σε ένα bug όπου δεν μπορούσες να τραβήξεις όπλο. Οπότε πήγαινα με καράτε νομίζοντας ότι φταίω εγώ... Ε μόλις το γκουγκλαρα μια είδα ότι η λύση είναι να πάω να ξαναμιλήσω σε έναν NPC που με buggαρε, έκλεισα την κονσόλα και το παράτησα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...