Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 minutes ago, D.Luffy said:

Και το ότι είναι γνωστό πως δουλεύει το μαγαζί τι είναι; Το συγχωροχάρτι;

Όχι, αλλά αν δεν σου αρέσει ο τρόπος τους προσπερνάς. 

Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω. Μπορεί να είμαι και εγώ ο περίεργος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Όχι, αλλά αν δεν σου αρέσει ο τρόπος τους προσπερνάς. 

Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω. Μπορεί να είμαι και εγώ ο περίεργος. 

Το παρουσιάζεις στο στυλ ή μαύρο ή άσπρο. Το ότι σχολιάζουμε κάποια πράγματα που θα θέλαμε να είναι διαφορετικά δεν σημαίνει ότι θα ρίξουμε μαύρη πέτρα. 

Δηλαδή ή θα μας αρέσει κάτι 100% ή δεν θα μας αρέσει καθόλου; Μέση δεν υπάρχει; 

Εσένα αν σου αρέσει κάτι μπορεί να είσαι διατεθημένος να αγνοήσεις όλα τα αρνητικά σαν να μην υπάρχουν. Άλλοι προτιμάμε να τα εκφράσουμε και να τα συζητήσουμε. Το φόρουμ δεν είναι μόνο για να λέμε αχ τι γαμάτο  και πόσο μας αρέσει το τάδε παιχνίδι. 

• Like 3
Δημοσ.

το εβαλα μολις να κατεβαινει στο σπιτι στο Series X . Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο δυσκολο απο remote να βαλεις ενα παιχνιδι free weekend να κατεβαινει στην κονσολα ... Στο store επιλογη δεν υπηρχε ... anyway για να δουμε τι θα δουμε :)

image.png.af1a81fb751bce0b630235d7d960b217.png

Δημοσ.
11 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Εσένα αν σου αρέσει κάτι μπορεί να είσαι διατεθημένος να αγνοήσεις όλα τα αρνητικά σαν να μην υπάρχουν. Άλλοι προτιμάμε να τα εκφράσουμε και να τα συζητήσουμε

Σαν την Nintendo ένα πράγμα.

😂

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Σαν την Nintendo ένα πράγμα.

😂

Μήπως, λέω μήπως εννοείς πως το μεγαλύτερο franchise όλων των εποχών με αξία 110$ δις μας δίνει αυτο (spoiler) το αποτέλεσμα με το "quality shield" της nintendo και λέμε και ευχαριστώ? Είστε μίζεροι και μόνο να γκρινιάζετε ξέρετε που λέει και ο φίλος ο Άδωνις. 

Spoiler

Pokemon Legends Arceus Graphics: Players Rip into "Bad" Visual Quality |  GiveMeSport

Επί του θέματος τώρα, η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο για το Sacred 2 που έρχεται στο gold, αγάπησα τυχαία το πρώτο (το είχα πάρει μαζί με το PCMAGAZINE που το είχε δώρο) και όταν είχε βγει το 2, insta αγορά απ το "pcάδικο/αντιγραφάδικο" της γειτονιάς (ο τύπος μπροστά μου το κατέβασε απ το gamato.info 😁) και το λιώσιμο ήταν ακραίο! Όπως καταλάβατε ήμουν στο army του Sacred και όχι του Neverwinter Nights, νιώθω γέρος..

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ,μια ερώτηση. Κατέβασα το dts sound unbound για δοκιμή στο ηχοσύστημα σε σχέση με το dolby atmos ου έχω αγοράσει. Μόλις ενεργοποιω το dts ακούω αρκετό φύσημα από τα ηχεία όταν δεν παίζει ο ήχος. Μόλις επιστρέψω στο dolby εξαφανίζεται . Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? 

Ποιο από τα δύο προτιμάτε εσείς?

Τέλος, υπάρχει κάποιος ποιο οικονομικός τρόπος αγοράς του license?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
13 hours ago, D.Luffy said:

Το παρουσιάζεις στο στυλ ή μαύρο ή άσπρο. Το ότι σχολιάζουμε κάποια πράγματα που θα θέλαμε να είναι διαφορετικά δεν σημαίνει ότι θα ρίξουμε μαύρη πέτρα. 

Εσένα αν σου αρέσει κάτι μπορεί να είσαι διατεθημένος να αγνοήσεις όλα τα αρνητικά σαν να μην υπάρχουν. Άλλοι προτιμάμε να τα εκφράσουμε και να τα συζητήσουμε. Το φόρουμ δεν είναι μόνο για να λέμε αχ τι γαμάτο  και πόσο μας αρέσει το τάδε παιχνίδι. 

Ο κύριος τρόπος για να φανεί στην εταιρεία ότι κάνει κάτι λάθος είναι να μην ψωνίσεις. 

Αν απλά ο στόχος σου είναι να συζητήσεις για αυτά και να σχολιάσεις ΟΚ.

Προσωπικά θεωρώ τη συζήτηση για τα γραφικά και την απόδοση λίγο χαμένο χρόνο καθώς είναι κάτι που μπορεί να δει κανείς άμεσα. 

Να θυμίσω εδώ ότι η κουβέντα ξεκίνησε με post που συγκρίνει τα γραφικά με 360/PS3 και εκεί ήταν η κύρια διαφωνία μου. Υποθέτω ότι εσύ συμφωνείς? 

Επίσης ναι, πιστεύω ότι κάθε studio έχει το χαρακτήρα του, τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτηματα του. Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο απλό να αλλάξουν αυτά και τα αποδέχομαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ο κύριος τρόπος για να φανεί στην εταιρεία ότι κάνει κάτι λάθος είναι να μην ψωνίσεις. 

Αν απλά ο στόχος σου είναι να συζητήσεις για αυτά και να σχολιάσεις ΟΚ.

Προσωπικά θεωρώ τη συζήτηση για τα γραφικά και την απόδοση λίγο χαμένο χρόνο καθώς είναι κάτι που μπορεί να δει κανείς άμεσα. 

Να θυμίσω εδώ ότι η κουβέντα ξεκίνησε με post που συγκρίνει τα γραφικά με 360/PS3 και εκεί ήταν η κύρια διαφωνία μου. Υποθέτω ότι εσύ συμφωνείς? 

Επίσης ναι, πιστεύω ότι κάθε studio έχει το χαρακτήρα του, τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτηματα του. Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο απλό να αλλάξουν αυτά και τα αποδέχομαι. 

Προφανώς και ο στόχος μου είναι να ανοίξω μια συζήτηση με άλλα άτομα. Αλλιώς θα έγραφα στο Support της From, όχι εδώ πέρα.

Πολλά πράγματα θα μπορούσα και εγώ να θεωρήσω χαμένο χρόνο. Όπως για παράδειγμα το αν παρέλαβε κάποιος την τάδε ημέρα ή σε ποια χώρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το δέμα του, αλλά τι να κάνουμε? Κάποιοι το θεωρούν σημαντικό να μας κρατάνε ενήμερους για την εξέλιξη της δικής τους παραγγελίας... 

Το σχόλιο που έκανε ένα άτομο για γραφικά PS3/360 ήταν μάλλον υπερβολή για να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι είναι πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα. Εγώ που το προχωράω αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι είναι κατώτερο του DS3 και του Sekiro σε γραφικά. Θα μου πεις, open world. OK αλλά πήγαμε ένα μεγάλο βήμα πίσω στα visuals.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως μια απορία εχω και μου φαίνονται περίεργα κάποια πράγματα...έφαγε πολύ κράξιμο πχ το cyberpunk για διάφορους λόγους καλώς ή κακώς και τώρα που το παίζω (το είχα παίξει και λιγο ,πριν την 1.5 και ήταν αξιοπρεπεστατο,),βλέπω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με εντυπωσιακά γραφικά και ένα κόσμο τόσο πολύπλοκο και λεπτομερή που δεν έχω ξαναδεί σε παιχνίδι με τα οποία λάθη και αστοχιες...Και βλέπω τώρα παντού 100ρια σε ένα παιχνίδι που δε το λες υπερπαραγωγή από πλευράς γραφικών και με σοβαρά θέματα stuttering σε όλες τις πλατφόρμες που το οπτικό του κομμάτι όντως δε τα δικαιολογεί .. Περίεργα πράγματα και περίεργες βαθμολογιες..Για να μην υπάρξει παρανόηση είμαι φαν των souls ,sekiro, κ;ι τα έχω τερματίσει, αλλά αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμα και πλέον το μόνο που έχουμε να κάνουμε ως gamers είναι να εμπιστευόμαστε μόνο τα μάτια μας

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Εγώ πάντως μια απορία εχω και μου φαίνονται περίεργα κάποια πράγματα...έφαγε πολύ κράξιμο πχ το cyberpunk για διάφορους λόγους καλώς ή κακώς και τώρα που το παίζω βλέπω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με εντυπωσιακά γραφικά και ένα κόσμο τόσο πολύπλοκο και λεπτομερή που δεν έχω ξαναδεί σε παιχνίδι με τα οποία λάθη και αστοχιες...

Νομίζω στην περίπτωση του Cyberpunk έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι μετά το Witcher 3 ο κόσμος είχε πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες από το studio.

Επίσης βγήκαν και αυτοί να ανεβάσουν το hype κι άλλο, υποσχόμενοι πράγματα τα οποία τελικά είτε δεν εφαρμόστηκαν σωστά είτε και καθόλου. Πυροβόλησαν μόνοι τους τα πόδια τους.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Νομίζω στην περίπτωση του Cyberpunk έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι μετά το Witcher 3 ο κόσμος είχε πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες από το studio.

Επίσης βγήκαν και αυτοί να ανεβάσουν το hype κι άλλο, υποσχόμενοι πράγματα τα οποία τελικά είτε δεν εφαρμόστηκαν σωστά είτε και καθόλου. Πυροβόλησαν μόνοι τους τα πόδια τους.

Συμφωνω αλλά και πάλι θεωρώ υπερβολικό το flame που έφαγε δεδομένου και το καλού παρελθόντος της εταιρείας, όπως επίσης θεωρώ και αντίστοιχα υπερβολικό το πλέγμα προστασίας προς το elden ring 

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.

Από τότε που έχουν βγει τα souls παιχνίδια, αποθεώνονται ανεξαρτήτως της τεχνικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Γραφικά, performance, κ.τ.λ. 

Παρόλο που εμένα με αυτό το genre με αφήνει παγερά αδιάφορο, αναγνωρίζω οτι έφερε κάτι το διαφορετικό στο gaming. Άλλο πράγμα αυτό όμως, και άλλο πράγμα αυτή η διαρκής αποθέωση. Καταντάει κουραστική.  

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ και είμαι φαν των souls...Είναι λες και είναι η ιερή αγελάδα και τα παραβλέπουμε όλα ενω  σε άλλες περιπτώσεις σηκωνουμε το λάβαρο της επανάστασης

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.

Νομίζω πως το ανέφερε κάποιος πιο πάνω, φανταστείτε να χε βγάλει σε τέτοια κατάσταση παιχνίδι η ubisoft ή η ea. Η Ουκρανια θα έμοιαζε παιδική χαρά μπροστά στην οργή των gamers.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...