Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, privateer είπε

Κακό optimization παντου. Και στο pc έχει σοβαρά θέματα. Για άλλη μια φορά στα review η from software παίρνει pass για τα τεχνικά θέματα των παιχνιδιών της. Αν είχε τέτοια θέματα παιχνίδι της ubi πχ θα γινόταν χαμός τώρα. 

100ρια παντού με γραφικά psx3/xbox 360

Πάλι καλά που ήρθε 17€ με share Argentina Key.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από τόσα χρόνια με παράπονα ούτε καν το πιο απλό πράγμα του κόσμου όπως ένα σωστό frame-pacing στα 30fps δεν μπορούν να παραδώσουν. Στην ουσία είμαστε ακόμα με την ίδια middleware μηχανή γραφικών του Dark Souls 1 με τα ίδια ακριβώς προβλήματα να επαναλαμβάνονται σε κάθε παιχνίδι σαν αρρώστια κληρονομικότητας.

Αντί να έδιναν ποιος ξέρει πόσο budget στον George Martin, καλύτερα να το είχαν διαθέσει σε ένα team με τεχνικές ικανότητες.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμενα φίλε με έχει αηδιάσει το promo απ'όλα τα site,you tube κανάλια, περιοδικά για όλα τα καταναλωτικά αγαθά.

Από παιχνίδια, κονσόλες,τηλεοράσεις, κινητά, laptop, gadgets, soundbars μέχρι παπούτσια και είδη περιποίησης.

Δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός.

Full διαφήμιση παντού. Καμία πραγματική κριτική-αξιολόγηση.

Μεγάλη κουβέντα ανοίγω, sorry για το offtopic.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 minutes ago, Lobo10 said:

100ρια παντού με γραφικά psx3/xbox 360

Πάλι καλά που ήρθε 17€ με share Argentina Key.

Εγώ θα έλεγα πως θυμίζει μέτριο παιχνίδι PS2. Ας μην είμαστε υπερβολικοί. 

Η δεύτερη πρόταση είναι ατυχεστατη εκτός αν ήδη το έχεις παίξει και θεωρείς ότι τόσο αξίζει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Έμενα φίλε με έχει αηδιάσει το promo απ'όλα τα site,you tube κανάλια, περιοδικά για όλα τα καταναλωτικά αγαθά.

Από παιχνίδια, κονσόλες,τηλεοράσεις, κινητά, laptop, gadgets, soundbars μέχρι παπούτσια και είδη περιποίησης.

Δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός.

Full διαφήμιση παντού. Καμία πραγματική κριτική-αξιολογήση.

Μεγάλη κουβέντα ανοίγω, sorry για το offtopic.

Το παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί όντως αριστούργημα σε level design και gameplay, αλλά είμαστε και σε μία εποχή που τα παιχνίδια πρέπει να πληρούν κάποιες βασικές έστω τεχνικές προϋποθέσεις. Τουλάχιστον καλό performance αντί για τελευταίας τεχνολογίας visuals. Το Elden Ring δεν έχει κανένα από τα δυο εν το μεταξύ. 

Και όταν μια εταιρία επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια λάθη θα έπρεπε τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται κάπως στα reviews. 

Βλέποντας την πορεία τους εδώ και 10 χρόνια, δεν νομίζω να φτιάξουν ποτέ το performance στο Elden Ring σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ειδικά στις next-gen consoles. Μακάρι να κάνω λάθος και να το κάνουν για πρώτη φορά στα χρονικά. Δεν ξέρω αν βοηθήσει η δημοτικότητα του τίτλου μπας και το πάρουν στα σοβαρά αυτή τη φορά το optimisation.

Προσωπικα πάντα έπαιζα τα παιχνίδια Souls (και Sekiro) στο PC για να κάνω brute force στα 60fps. Το Elden Ring όμως φέρνει πλέον και ένα νέο πρόβλημα που δεν υπήρχε πριν (DX12 stuttering) στο PC και το καθιστά πλέον αδύνατο και αυτό ως επιλογή. Μου αρέσει που θα προσθέσουν και ray tracing στο μέλλον. Που θα καταλήξει το quality mode? Στα 15fps?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

https://www.public.gr/product/xbox-series-x-game-assassins-creed:-valhalla-ragnarök-edition/prod14440520pp/

Για οποιον ενδιαφέρεται,το Public έχει πακέτο το AC Vallhala μαζί με το Ragnarok στα 41ευρώ,δεν ξέρω αν είναι λάθος τίμη γιατί κανονικά έχει 70ευρώ σε άλλες αλυσίδες πχ Πλαισιο

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/ubisoft-assassin-s-creed-valhalla-ragnarok-edition-xbox_3918637?qId=4bc00858d26fceb6ac4223d2cde30cc2&qIx=products

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ θα έλεγα πως θυμίζει μέτριο παιχνίδι PS2. Ας μην είμαστε υπερβολικοί. 

Η δεύτερη πρόταση είναι ατυχεστατη εκτός αν ήδη το έχεις παίξει και θεωρείς ότι τόσο αξίζει. 

Περίμενα εν έτει 2022 dynamic 4K@60 στα περισσότερα games  στις νέες κονσόλες έστω με medium γραφικά.

Μάλλον είμαι αφελής.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, Lobo10 said:

Περίμενα εν έτει 2022 dynamic 4K@60 στα περισσότερα games  στις νέες κονσόλες έστω με medium γραφικά.

Μάλλον είμαι αφελής.

Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται ότι δείχνει σαν παιχνίδι 360 ή PS3. 

Επίσης σίγουρα ένα παιχνίδι δεν κρίνεται μόνο από τα γραφικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται ότι δείχνει σαν παιχνίδι 360 ή PS3. 

Επίσης σίγουρα ένα παιχνίδι δεν κρίνεται μόνο από τα γραφικά. 

Δεν είναι ακριβώς τα γραφικά που κρίνουμε αλλά το performance σε συνάρτηση με την ποιότητα τους.

Με άλλα λόγια, με αυτά τα γραφικά το παιχνίδι θα έπρεπε να τρέχει πολύ καλύτερα. Ειδικά στις νέες κονσόλες και σε δυνατά PC που έχουν σίγουρα πολύ παραπάνω ισχύ από όσο χρειάζεται για τη δεδομένη ποιότητα γραφικών. Έτσι όπως δείχνει, 4Κ native με 60 καρφωμένα έπρεπε να τρέχει σε PS5/SX. 

Επίσης είναι κάτι που κάνει επανειλημμένα η εταιρία εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι οπαδός της From και των παιχνιδιών της (τα αγαπημένα μου την προηγούμενη γενιά) αλλά αυτή τη στάση τους να αγνοούν τα ίδια και τα ίδια παράπονα τη βλέπω λίγο προκλητική και αρχίζει να με χαλάει.

Και το χειρότερο είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με patches. Σταματάνε να υποστηρίζουν τα παιχνίδια τους πολύ γρήγορα μετά το launch. 1-2 μικρά patches που δεν διορθώνουν ποτέ τα βασικά προβλήματα και πάμε παρακάτω στον επόμενο τίτλο.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
1 hour ago, D.Luffy said:

Το παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί όντως αριστούργημα σε level design και gameplay, αλλά είμαστε και σε μία εποχή που τα παιχνίδια πρέπει να πληρούν κάποιες βασικές έστω τεχνικές προϋποθέσεις. Τουλάχιστον καλό performance αντί για τελευταίας τεχνολογίας visuals. Το Elden Ring δεν έχει κανένα από τα δυο εν το μεταξύ. 

Και όταν μια εταιρία επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια λάθη θα έπρεπε τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται κάπως στα reviews. 

Βλέποντας την πορεία τους εδώ και 10 χρόνια, δεν νομίζω να φτιάξουν ποτέ το performance στο Elden Ring σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ειδικά στις next-gen consoles. Μακάρι να κάνω λάθος και να το κάνουν για πρώτη φορά στα χρονικά. Δεν ξέρω αν βοηθήσει η δημοτικότητα του τίτλου μπας και το πάρουν στα σοβαρά αυτή τη φορά το optimisation.

Προσωπικα πάντα έπαιζα τα παιχνίδια Souls (και Sekiro) στο PC για να κάνω brute force στα 60fps. Το Elden Ring όμως φέρνει πλέον και ένα νέο πρόβλημα που δεν υπήρχε πριν (DX12 stuttering) στο PC και το καθιστά πλέον αδύνατο και αυτό ως επιλογή. Μου αρέσει που θα προσθέσουν και ray tracing στο μέλλον. Που θα καταλήξει το quality mode? Στα 15fps?

Δεν φταει το DX12 για το stuttering. Απλα ειναι αχρηστοι στο θεμα optimization. Και οπως ειπε σωστα και ο dictator απο DF αν χρησιμοποιεις DX12 κατα 98% υπευθυνος για το optimization ειναι ο developer. Και η from απετυχε και παλι. Στην τελικη αν δεν ξερουν ας το εφτιαχναν σε DX11.

• Like 3
Δημοσ.
28 minutes ago, D.Luffy said:

Δεν είναι ακριβώς τα γραφικά που κρίνουμε αλλά το performance σε συνάρτηση με την ποιότητα τους.

Με άλλα λόγια, με αυτά τα γραφικά το παιχνίδι θα έπρεπε να τρέχει πολύ καλύτερα. Ειδικά στις νέες κονσόλες και σε δυνατά PC που έχουν σίγουρα πολύ παραπάνω ισχύ από όσο χρειάζεται για τη δεδομένη ποιότητα γραφικών. Έτσι όπως δείχνει, 4Κ native με 60 καρφωμένα έπρεπε να τρέχει σε PS5/SX. 

Επίσης είναι κάτι που κάνει επανειλημμένα η εταιρία εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι οπαδός της From και των παιχνιδιών της (τα αγαπημένα μου την προηγούμενη γενιά) αλλά αυτή τη στάση τους να αγνοούν τα ίδια και τα ίδια παράπονα τη βλέπω λίγο προκλητική και αρχίζει να με χαλάει.

Και το χειρότερο είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με patches. Σταματάνε να υποστηρίζουν τα παιχνίδια τους πολύ γρήγορα μετά το launch. 1-2 μικρά patches που δεν διορθώνουν ποτέ τα βασικά προβλήματα και πάμε παρακάτω στον επόμενο τίτλο.

Δεν ξέρω τι κρίνεις εσύ αλλά το μήνυμα που έκανα quote έκρινε ξεκάθαρα τα γραφικά. 

Κατά τα άλλα έτσι δουλεύει το μαγαζί και είναι γνωστό μέχρι τώρα. 

Δεν ξέρω ποιος περίμενε ότι ξαφνικά θα γίνουν masters των γραφικών. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν ξέρω τι κρίνεις εσύ αλλά το μήνυμα που έκανα quote έκρινε ξεκάθαρα τα γραφικά. 

Κατά τα άλλα έτσι δουλεύει το μαγαζί και είναι γνωστό μέχρι τώρα. 

Δεν ξέρω ποιος περίμενε ότι ξαφνικά θα γίνουν masters των γραφικών. 

Μα δεν ζητάμε να γίνουν masters των γραφικών αγαπητέ. Αυτό κατάλαβες εσύ από όλα αυτά που γράφουμε;

Να παραδόσουν επιτέλους ένα παιχνίδι με σταθερό framerate θελουμε. 

Και το ότι είναι γνωστό πως δουλεύει το μαγαζί τι είναι; Το συγχωροχάρτι;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...