Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω από αυτά που δεν έχουν ήδη γραφτεί το Death's Door (Indie metroidvania στυλ με απίστευτο soundtrack και αισθητική) και το Nobody saves the World. (Κάτι από Zelda με αρκετό χιούμορ και καμμένα classes με πολλά sidequests)

• Like 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Charismo είπε

Εγώ θα προτείνω από αυτά που δεν έχουν ήδη γραφτεί το Death's Door (Indie metroidvania στυλ με απίστευτο soundtrack και αισθητική) και το Nobody saves the World. (Κάτι από Zelda με αρκετό χιούμορ και καμμένα classes με πολλά sidequests)

Όντως αυτά τα 2 είναι απο τα πιο fun παιχνίδια που έπαιξα. Μόλις τέλειωσα το NSTW και ήταν απο τα πολύ λίγα games που το grinding ήταν ωραίο και δεν το έκανες με το ζόρι. Το Death's Door για μένα ήταν ίσως top 3 το 21.

• Like 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, 26ska είπε

Για πείτε ένα top-10 must play από τα παιχνίδια του gamepass.

Και τα Yakuza είναι must play αν σου αρέσει το είδος. Στο Gamepass σήμερα είναι τα 3-4-5-6 από την παλιά σειρά και το 7 που είναι νέα ιστορία, νέο στυλ (turn based rpg) και λέγεται "Like a Dragon"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hellο , έχει αγοράσει κανείς elden ring με activation από Αργεντινή για series X απο eneba; Παίζει κάτι τέτοιο ;

Επεξ/σία από shadowlike
Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowlike είπε

hellο , έχει αγοράσει κανείς elden ring με activation από Αργεντινή για series X απο eneba; Παίζει κάτι τέτοιο ;

Εγώ, ο κωδικός θα έρθει την Παρασκευή.

Κάνεις redeem με VPN Argentina.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα . Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα Assassin's Creed . Είδα ότι το valhalla είναι δωρεάν απο σήμερα για λίγες μέρες για όλους στο XBOX . Απο που το κατεβάζουμε να δω τι λέει και αν είναι να το τσιμπήσω γιατί το βλέπω και στα 27,99 € στο store ; έχει κανείς ιδέα κάποιο link ; 

Δωρεάν το metal slug 3 για xbox 

https://bossfight.gr/metal-slug-3-free-on-xbox-store/?fbclid=IwAR1zFvZ-y3zKum43i823g916QsfM1hOeAzXCmWMMgFdHbZyWqZ5dR2us700

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλημέρα . Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα Assassin's Creed . Είδα ότι το valhalla είναι δωρεάν απο σήμερα για λίγες μέρες για όλους στο XBOX . Απο που το κατεβάζουμε να δω τι λέει και αν είναι να το τσιμπήσω γιατί το βλέπω και στα 27,99 € στο store ; έχει κανείς ιδέα κάποιο link ; 

Μετά τις 9 το βράδυ θα μπορέσεις να το παίξεις δωρεάν. Αν και κατά την αποψή μου δεν έχεις παίξει κανένα ac και ξεκινήσεις απ' αυτό, κλαύτα χαράλαμπε, δεν βλέπω να παίζεις άλλο από τη σειρά. 😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gregpec2 είπε

Μετά τις 9 το βράδυ θα μπορέσεις να το παίξεις δωρεάν. Αν και κατά την αποψή μου δεν έχεις παίξει κανένα ac και ξεκινήσεις απ' αυτό, κλαύτα χαράλαμπε, δεν βλέπω να παίζεις άλλο από τη σειρά. 😁

εχεις ιδεα πως το κατεβαζω ; απο το store ; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Εντάξει στην αρχή είχε πολλά bugs. Μετά έστρωσε για τα καλά. Νομίζω πωε πλέον όποιος το ξεκινήσει δε θα έχει θέματα. Εκτός και αν εσένα δε σου άρεσε γενικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Δωρεάν το metal slug 3 για xbox 

https://bossfight.gr/metal-slug-3-free-on-xbox-store/?fbclid=IwAR1zFvZ-y3zKum43i823g916QsfM1hOeAzXCmWMMgFdHbZyWqZ5dR2us700

Αν θες να δοκιμασεις καποιο assasin creed δες και αυτο σε τιμη χωμα.Ειναι απο τα παλια assasin της σειρας πριν αλλαξουν σε gameplay και χειρισμο οπως το valhalla.
https://www.cdkeys.com/assassin-s-creed-unity-xbox-one

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

εχεις ιδεα πως το κατεβαζω ; απο το store ; 

Το πιθανότερο, απλά δεν ξεκλειδώνει η δωρεάν έκδοση πριν τις 9 η ώρα.

20 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εντάξει στην αρχή είχε πολλά bugs. Μετά έστρωσε για τα καλά. Νομίζω πωε πλέον όποιος το ξεκινήσει δε θα έχει θέματα. Εκτός και αν εσένα δε σου άρεσε γενικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Δεν το είπα από θέμα μπαγκς, που σε μένα δεν υπήρξαν καθόλου όταν το έπαιξα, αλλά απο το οτι δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της σειράς- μιας και ανήκει στην μετεξέλιξή της. Επειδή ανέφερε οτι δεν έχει παίξει ποτέ ac, θεώρησα οτι μπορεί να απογοητευτεί νομίζοντας οτι όλα τα ac είναι έτσι. Εμένα δεν μου άρεσε πάντως, πολύ βαρετό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregpec2 είπε

Το πιθανότερο, απλά δεν ξεκλειδώνει η δωρεάν έκδοση πριν τις 9 η ώρα.

Δεν το είπα από θέμα μπαγκς, που σε μένα δεν υπήρξαν καθόλου όταν το έπαιξα, αλλά απο το οτι δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της σειράς- μιας και ανήκει στην μετεξέλιξή της. Επειδή ανέφερε οτι δεν έχει παίξει ποτέ ac, θεώρησα οτι μπορεί να απογοητευτεί νομίζοντας οτι όλα τα ac είναι έτσι. Εμένα δεν μου άρεσε πάντως, πολύ βαρετό.

Εγώ τις περισσότερες ώρες τις έριξα στο odyssey (γύρω στις 180). Αλλά ακόμα και αυτό έκανε πολλές κοιλιές και είχε πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνεις 500 φορές το καθένα. Για μένα πέρα από τα αρχικά bugs του valhala αυτό που με ξενέρωσε περισσότερο ήταν που δεν μπορούσα να κάνω remap τα κουμπιά αυτόματα ώστε να μην έχω τις επιθέσεις στις σκανδάλες. Τα έκανα χειροκίνητα και είχα διάφορα προβλήματα μέσα στο παιχνίδι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακό optimization του Elden Ring στο Series X σύμφωνα με τα reviews. Τρέχει "τυπου backwards compatibility", μακάρι να διορθωθούν οι κακοτεχνίες με updates βραχυπρόθεσμα.

Πάλι καλά που έχουμε VRR-FREESYNC.

https://www.altchar.com/game-news/elden-ring-day-one-patch-1.02-full-patch-notes-aKsaz7t2qYOE

Επεξ/σία από Lobo10
Δημοσ.

Κακό optimization παντου. Και στο pc έχει σοβαρά θέματα. Για άλλη μια φορά στα review η from software παίρνει pass για τα τεχνικά θέματα των παιχνιδιών της. Αν είχε τέτοια θέματα παιχνίδι της ubi πχ θα γινόταν χαμός τώρα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...