Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/2/2022 στις 3:50 ΜΜ, SaFiS είπε

Τελικά δεν άντεξα 😁😁😁

Έχω και επιστροφή 300€ σε δωροεπιταγή, οπότε όχι και άσχημα, μιας και είχα σκοπό να αγοράσω και μια κουζίνα για τους γονείς μου...

MM.jpg.de79863cd0584a555620a63e9385a62e.jpg

Απο την στιγμη που ειχες τοσα χρηματα διαθεσιμα για τηλεοραση επρεπε να περιμενεις να παρεις καποια στιγμη την νεα φουρνια με τα evo πανελ.

Δημοσ.
58 minutes ago, optimus prime said:

Απο την στιγμη που ειχες τοσα χρηματα διαθεσιμα για τηλεοραση επρεπε να περιμενεις να παρεις καποια στιγμη την νεα φουρνια με τα evo πανελ.

Τα οποια θα ερθουν και σε πολυ υψηλοτερη τιμη. Ηδη η G1 με το EVO του 2021 εχει 300€ διαφορα απο την C1. Και σε αυτα τα χρηματα που εφτασα, πολλα ηταν…

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Τα οποια θα ερθουν και σε πολυ υψηλοτερη τιμη. Ηδη η G1 με το EVO του 2021 εχει 300€ διαφορα απο την C1. Και σε αυτα τα χρηματα που εφτασα, πολλα ηταν…

Ολη η σειρα c θα εχει evo panel και οι τιμες ειναι λογικες πλεον,οχι οπως το 2015-16 που κοστιζαν οσο ενα αμαξι.

Προσφορες μπαινουν συχνα,κοβοντας τον φπα μετα τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας.

Υπομονη θελει..

Δημοσ.
Στις 18/2/2022 στις 8:18 ΜΜ, Fulgore είπε

Για όποιον δεν πρόλαβε, το Cyberpunk είναι ακόμα διαθέσιμο από public στα 15ευρώ

https://www.public.gr/product/xbox-one-game-cyberpunk-2077/prod9148282pp/

και από Πλαισιο(αλλά σε συγκεκριμένα καταστήματα)

και για XSX ? λέω να το δοκιμάσω με το update που έγινε πριν δυο μέρες για next-γεν κονσόλες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

και για XSX ? λέω να το δοκιμάσω με το update που έγινε πριν δυο μέρες για next-γεν κονσόλες

Είναι η έκδοση για xbox one αυτή κανονικά,αλλά υπάρχει upgrade patch(δωρεάν)για το seriesX.

Δεν υπάρχει xbox series S/X  κουτάτη έκδοση για αυτό, άρα προχωράς άφοβα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RedAlert539 είπε

Αρκετά απογοητευτικό για μένα. Μια εβδομάδα countdown για να δώσουν ένα teaser που δεν έχει παντελώς καμία πληροφορία για οτιδήποτε 😕

Δημοσ.

Δύο παιχνίδια δεν έχω καταλάβει γιατί δεν βγαίνουν. 

Ένα call of duty/ battlefield με Βιετνάμ

Και ένα marvel vs capcom

(Όσοι είχατε Dreamcast θα θυμάστε)

🤔

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να καταλάβω γιατί δεν πολυασχολουμαι:

1)αν μπω Microsoft store παίζει να κάνω το λάθος και να κατεβάσω ένα παιχνίδι αλλά την έκδοση για Xbox one? Δηλαδή υπάρχουν για κάποια παιχνίδια δύο εκδόσεις;

2) έχει βγει κανένα παιχνίδι που να είναι μόνο next gen ή βγαίνουν όλα και για το Xbox one μέχρι στιγμής;

3) αν από cdkeys αγοράσω κλειδί για fifa 22 Xbox one edition, τι θα γίνει; Θα το παίζω με last gen γραφικά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aggeloszog93 είπε

1)αν μπω Microsoft store παίζει να κάνω το λάθος και να κατεβάσω ένα παιχνίδι αλλά την έκδοση για Xbox one? Δηλαδή υπάρχουν για κάποια παιχνίδια δύο εκδόσεις;

2) έχει βγει κανένα παιχνίδι που να είναι μόνο next gen ή βγαίνουν όλα και για το Xbox one μέχρι στιγμής;

3) αν από cdkeys αγοράσω κλειδί για fifa 22 Xbox one edition, τι θα γίνει; Θα το παίζω με last gen γραφικά;

1) Όχι

2) Δεν ξέρω αν έχουν βγεί παιχνίδια που δεν παίζουν στο one ώς τώρα - παίζει μόνο το flight simulator? Και αυτο νομίζω θα παίζει μέσω cloud στο one.

3) Δεν ξέρω τι κάνουν στο fifa με τα microtransactions κτλ, αλλα το xbox δεν έχει "εκδόσεις" όπως στο playstation. Αν δεν έχουν κάνει κάτι περίεργο εκεί στην EA, ανάλογα σε ποιά συσκευή παίζεις, θα κατέβει η ανάλογη "έκδοση" μόνη της.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, aggeloszog93 είπε

Εγώ βλέπω έχει 3 διαφορετικές εκδόσεις, μια για xbox one, μια για series s/x και μια ultimate που κάνει και για τα 2. Εδώ δεν ισχύει το smart delivery μιας και είναι καθαρά θέμα της EA και όχι της MS.  Άρα άμα πάρει ο φίλος την έκδοση για το Xbox one δεν θα μπορεί να παίξει την Next Gen έκδοση του Series X/S, είναι διαφορετικά παιχνίδια. Φυσικά η απλή έκδοση του Xbox one θα παίξει στα Series x/s αλλά το αντίστροφο όχι.

asdsaddsa.jpg.ee2da4e414c84874c19fe7d1b3ae1f6f.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εγώ βλέπω έχει 3 διαφορετικές εκδόσεις, μια για xbox one, μια για series s/x και μια ultimate που κάνει και για τα 2. Εδώ δεν ισχύει το smart delivery μιας και είναι καθαρά θέμα της EA και όχι της MS.  Άρα άμα πάρει ο φίλος την έκδοση για το Xbox one δεν θα μπορεί να παίξει την Next Gen έκδοση του Series X/S, είναι διαφορετικά παιχνίδια. Φυσικά η απλή έκδοση του Xbox one θα παίξει στα Series x/s αλλά το αντίστροφο όχι.

asdsaddsa.jpg.ee2da4e414c84874c19fe7d1b3ae1f6f.jpg

Έχουν κάνει κάτι περίεργο εκεί στην EA :D Συγνώμη @aggeloszog93 η ΕΑ παίζει αρμεγματική οπότε μάλλον πρέπει να πάρεις την Series X|S  έκδοση ή την ultimate. Σε ό,τι έχω παίξει πάντως ώς τώρα (όχι fifa προφανώς) δεν μου ξαναέτυχε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...