Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Τώρα που δοαβαζω στο reddit λένε ότι έχει ενσωματωθεί στο performance mode το vrr. Για δοκίμασε με κλειστο κ ανοιχτό vrr σε performance mode αν δεις διαφορες

Οκ καλή ιδέα ευχαριστώ που ασχολήθηκες θα επανέλθω 

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά δεν άντεξα 😁😁😁

Έχω και επιστροφή 300€ σε δωροεπιταγή, οπότε όχι και άσχημα, μιας και είχα σκοπό να αγοράσω και μια κουζίνα για τους γονείς μου...

MM.jpg.de79863cd0584a555620a63e9385a62e.jpg

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Τελικά δεν άντεξα 😁😁😁

Έχω και επιστροφή 300€ σε δωροεπιταγή, οπότε όχι και άσχημα, μιας και είχα σκοπό να αγοράσω και μια κουζίνα για τους γονείς μου...

Καλοθέατη!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SaFiS είπε

Τελικά δεν άντεξα 😁😁😁

Θα κάνεις ταξίδια μακρινά είναι καταπληκτική TV. Ένας φίλος έχει την 65ρα, ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο.

Εγώ έχω την c8 ακόμα μέχρι και σήμερα με καθηλώνει...

8 ώρες πριν, Saloufas είπε

Καλά και εγώ παίζω RPG's από εποχές Eye of the Beholder, Dark Sun, Might&magic και ού το καθεξής δεν έχει σχέση αυτό γιατί εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Για να σου δώσω να καταλάβεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι το crafting παίζει σημαντικό ρόλο στο progression του χαρακτήρα το οποίο είναι συνδεδεμένο απόλυτα με τα weapons και τα crystals. Κάθε Weapon έχει ένα συγκεκριμένο Levelcup, πχ το πρώτο που παίρνεις έχει Levelcup 10.Αυτά τα Levelcup's σου δημιουργούν την ανάγκη να βρεις τα reciept's για να φτιάξεις κάθε φορά ισχυρότερα όπλα και να τα αναβαθμίσεις.  Έχει 4 κατηγορίες από όπλα, η πρώτη έχει Levelcup 19, η 2η 23, η 3η 35 και τα τελευταία "Dragonian" έχουν Levelcup 50. Επίσης όσο φτιάχνεις καλύτερα όπλα τόσο περισσότερα slots έχουν για να βάλεις crystals που ανεβάζουν τα skills σου και περισσότερα "paths" από συνδυασμούς με crystals για να διαλέξεις. Άρα θα πρέπει να ασχοληθείς θες δεν θες  με το Crafting των weapons γιατί αλλιώς θα βρεις ταβάνι πολύ νωρίς στο progression του χαρακτήρα και όπως σου είπα πιο πάνω weapons δεν πουλάνε οι Blacksmiths/ventor's σε αντίθεση με armors&crystals και ούτε θα πας final boss με Levelcup10 weapons.

1545188296_EdgeOfEternity2022-02-1717-14-42.jpg.6e81480b2b6759cac75beafff35f1809.jpg

1949788718_EdgeOfEternity2022-02-1702-03-00.jpg.640641f6f7955681f4aa861add81a5c0.jpg

249825342_EdgeOfEternity2022-02-1712-26-56.jpg.0c17ed04b306401253a695c1b1219cf2.jpg

Για τα δικα μου γούστα ναι είναι πολύ καλό, με τις όποιες αδυναμίες του σαν indie τίτλος όπως είπα παραπάνω, δεν συνηθίζω να κολλάω με μετριάτζες, να χάνω τον ύπνο μου και να πάω σαν ζομπιε στην δουλειά. Το παιχνίδι τολμώ να πω έχει ένα από τα καλύτερα Turnbase combat και character/weapon progression system που έχω συναντήσει. Από εκεί και πέρα περί ορέξεως. Tο αγόρασα ασχέτως αν είναι gamepass. ;)

Θα συμφωνήσω σε όλα. Δεν έχω προχωρήσει πολύ αλλά το γουστάρω, παρόλο που δεν πετάω σκούφια για japaniles. Ελπίζω να έχω το χρόνο να το πάω παρέα με το έπος mass effect..

• Like 5
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostas wr200 είπε

Θα μπορώ να συνδέσω τους λογαριασμούς μου ubisoft k steam ώστε να παιζω τα παιχνίδια που είχα αγοράσει  για το pc μ. ?ευχαριστώ 

Οχι είναι διαφορετικές πλατφόρμες. 

Μπορείς να παίζεις pc και xbox ότι είναι αγορασμένο από την Microsoft και είναι play anywhere. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπόν....έβγαλα το xbox από το ρευμα όλο το βράδυ και σήμερα παίζει κανονικά σε όλα τα παιχνίδια που δεν έπαιζε διπλό...😄

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SaFiS είπε

Τελικά δεν άντεξα 😁😁😁

Καλοθέατη μεγάλε. OLED μονο

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, 26ska είπε

Λοιπόν....έβγαλα το xbox από το ρευμα όλο το βράδυ και σήμερα παίζει κανονικά σε όλα τα παιχνίδια που δεν έπαιζε διπλό...😄

Τουλάχιστον λύθηκε. Νόμιζα ότι δεν θα βρισκόταν λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν,το cyberpunk κυκλοφορεί στο Γερμανό με 15 ευρω και μόλις το τσίμπησα.

Ήθελα να το παίξω εξ αρχής,έκανα υπομονή όμως και φυσικά είχα εκατοντάδες άλλα να ασχοληθώ λόγω gp και λόγω skip της προηγούμενης γενιάς.το ξεκίνησα με δύο φιλαράκια χθες το βράδυ το πεντάωρο ντέμο,σε μισή ώρα είχαμε απόφασισει οι 2 από τους 3 να το αγοράσουμε.ο τρίτος δεν έχει κονσόλα.ειλικρινα πιστεύω το παιχνίδι αυτή την στιγμή είναι σε πολύ καλό επίπεδο και τουλάχιστον εγώ προσωπικά σε 3 ώρες δεν έχω δει ούτε μισό glitch

My 2 cents

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ βασικά δεν ακούμπαγα το Cyberpunk ούτε με καλάμι 2 μέτρων αλλά λίγο οι οπτικές αναβαθμίσεις για νέα γενιά τα συνεχόμενα πατς και οι τωρινές γνώμες στο ίντερνετ με βάζουν σε σκέψεις ίσως το τσιμπίσω.

Δημοσ.

Παιζει καποιον ρολο στην ποιοτητα του ηχου αν συνδεω τα ακουστικα στο χειρηστηριο η στο λαπτοπ οταν κανω streaming?

Συνηθως απλα τα συνδεω στο λαπτοπ

Δημοσ.

Έχει κανείς προβλημα με το halo infinite?  Χθες πρωι 9 με 10 και σήμερα 10 με 11:10 δεν βρίσκει  ranked match είμαι σε queue χωρίς αποτέλεσμα κάνει μόνο  searching

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...