Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το injustice παίζει coop, Multiplayer/Versus,  οταν θα συνδέσεις το 2ο controller και θα σου πετάξει το UI banner για login πάτα το B κουμπι, Σε ρωτάει "Continue without saving με 2 επιλογές sign in και continue without shaving, διαλέγεις την 2η without saving και παίζει. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

Λοιπόν το injustice παίζει coop, Multiplayer/Versus,  οταν θα συνδέσεις το 2ο controller και θα σου πετάξει το UI banner για login πάτα το B κουμπι, Σε ρωτάει "Continue without saving με 2 επιλογές sign in και continue without shaving, διαλέγεις την 2η without saving και παίζει. 

Φίλε μόλις πάω σπίτι θα το κάνω έτσι...Ελπιζω να δουλέψει,γιατί μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που συμβαίνει.Πρωτη φορά σε κονσόλα Microsoft και πρώτη φορά που συναντάω κάτι τέτοιο και έχω αλλάξει πολλές κονσόλες.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Έτσι κάνω αναγκαστικά σε όλα. Αλλά είναι σπαστικό. Και στο mk11 δεν έχεις τα αποθηκευμένα  fighting stance του προφίλ σου στο 2ο χειριστήριο. Είναι σαν να ξεκίνησες τώρα.

Πολύ χαζο αυτό από Ms.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, 26ska είπε

Αφού κάνω εναλλαγή στο άλλο προφιλ,όταν το ανοίγω.

Δεν λέω με ποιό προφίλ χρησιμοποιείς το χειριστήριο αλλά σε ποιό προφίλ είναι συνδεδεμένο το χειριστήριο.

Δοκίμασε ένα unpair.

Επεξ/σία από gr8effect
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, 26ska είπε

Φίλε μόλις πάω σπίτι θα το κάνω έτσι...Ελπιζω να δουλέψει,γιατί μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που συμβαίνει.Πρωτη φορά σε κονσόλα Microsoft και πρώτη φορά που συναντάω κάτι τέτοιο και έχω αλλάξει πολλές κονσόλες.

Θα δοκιμάσω και το Killer instict αργότερα, το έβαλα να κατέβει. 

IMG20220218112235.jpg.6ba8109b2917327b07b47641fe45f5bf.jpg

Λοιπόν το Killer instinct έπαιξε κατευθείαν, άνοιξα 2ο controller πάτησα κουμπί και μπήκε, δεν ρώτησε καν για login. Άρα @26ska δες αυτό που σου είπαν οι άλλοι, αν έχεις τα controller συνδεδεμένα σε προφιλ.

IMG20220218115512.jpg.73c81506f3fa71dd2bd637c53392b6a8.jpg

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 26ska είπε

Για πες...τι διαβάζουμε.Επισης το φόρουμ για αυτό δεν είναι;

Κοίτα να δεις και στο ps4 που παίζω coop το Street Fighter V η διαδικασία είναι η ίδια, συνδέεις 2ο controller και σε ρωτάει να κανεις login, πατάς new user===> play as guest είτε create new user====>do not sign in ειτε sign in manually. Στο local coop εγώ πάντα στο 2ο χειριστήριο do not sign in πατάω.  Αυτές τις επιλογές κανείς στο Dashboard. Άρα δεν είναι μόνο στο xbox αυτά όπως υπονόησες πιο πάνω και όπως σου έδειξα τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά άρα τελικά κάτι εσύ κάνεις λάθος είτε κάτι έχεις ρυθμίσει λάθος.

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Κοίτα να δεις και στο ps4 που παίζω coop το Street Fighter V η διαδικασία είναι η ίδια, συνδέεις 2ο controller και σε ρωτάει να κανεις login, πατάς new user===> play as guest είτε create new user====>do not sign in ειτε sign in manually. Στο local coop εγώ πάντα στο 2ο χειριστήριο do not sign in πατάω.  Αυτές τις επιλογές κανείς στο Dashboard. Άρα δεν είναι μόνο στο xbox αυτά όπως υπονόησες πιο πάνω και όπως σου έδειξα τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά άρα τελικά κάτι εσύ κάνεις λάθος είτε κάτι έχεις ρυθμίσει λάθος.

Φίλε έχω και PlayStation,δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα....Αν ρίξεις μια ματιά στο net θα δεις ότι δεν είμαι ο μοναδικός με αυτό το θέμα.

https://www.google.gr/search?q=xbox+series+x+cant+play+with+second+controller+site:answers.microsoft.com&client=safari&hl=el-gr&prmd=sniv&sxsrf=APq-WBur2JYtmUlaawPMvQ60Oom6rKKCEQ:1645171959761&sa=X&ved=2ahUKEwj0m4WS54j2AhVBgv0HHfYvC9AQrQIoBHoECAsQBQ&biw=414&bih=827&dpr=2#ip=1

Δημοσ.

Πάντως αυτό που λένε τα παιδιά ότι είναι κατοχυρωμένο σε συγκεκριμένο προφίλ το κοντρόλ ισχύει. Ίσως αν το βγάλεις να παίξει μετά με άλλο account

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα - στο dying light 2 sto series x η τελευταία έκδοση με το vrr update ποια είναι η 1.4.0 ή η 1.5.0? σε εμένα δείχνει στην αρχική οθόνη 1.4.0 αλλά στο internet αναφέρει 1.5.0...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HeianJapan είπε

Παιδιά καλησπέρα - στο dying light 2 sto series x η τελευταία έκδοση με το vrr update ποια είναι η 1.4.0 ή η 1.5.0? σε εμένα δείχνει στην αρχική οθόνη 1.4.0 αλλά στο internet αναφέρει 1.5.0...

Δες στις ρυθμίσεις παιχνιδιού αν έχεις vrr mode. Θα πρέπει να έχεις 3 επιλογές performance, resolution, vrr καπως ετσι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aekoupoli είπε

Δες στις ρυθμίσεις παιχνιδιού αν έχεις vrr mode. Θα πρέπει να έχεις 3 επιλογές performance, resolution, vrr καπως ετσι

Στις ρυθμίσεις ingame δεν αναφερει καπου vrr μονο performance & resolution

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, HeianJapan είπε

Στις ρυθμίσεις ingame δεν αναφερει καπου vrr μονο performance & resolution

Έχεις vrr τηλεόραση? Και αν έχεις το έχεις ενεργοποιημενο από την τβ και στις ρυθμίσεις του xbox?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Έχεις vrr τηλεόραση? Και αν έχεις το έχεις ενεργοποιημενο από την τβ και στις ρυθμίσεις του xbox?

και στις ρυθμισεις της tv για το hdmi και εννοειται απο τα settings στο ui του xbox

μαλλον δεν εχει παρει το update 1.05 ακομη το παιχνιδι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HeianJapan είπε

και στις ρυθμισεις της tv για το hdmi και εννοειται απο τα settings στο ui του xbox

μαλλον δεν εχει παρει το update 1.05 ακομη το παιχνιδι

Τώρα που δοαβαζω στο reddit λένε ότι έχει ενσωματωθεί στο performance mode το vrr. Για δοκίμασε με κλειστο κ ανοιχτό vrr σε performance mode αν δεις διαφορες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...