Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Τσεκαρε αν έχεις κάνει τα updates από το χειριστήριο

Το τσεκαρα είναι ενημερωμένα όλα!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, chncynic είπε

Εγώ τόσο χρειάζομαι το πρωί για να περπατήσω απο το κρεβάτι μέχρι το σαλόνι

Τεράστιο σπίτι πρέπει να έχεις....😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Ρε παιδιά θα τρελαθώ!

Δεν μπορεί με τίποτα η κονσόλα να δει το δεύτερο χειριστήριο σαν δεύτερο για να παίξω διπλό σε παιχνίδια όπως το injustice 2 και το killer instinct.

Προσπάθησα με το να βάλω το δεύτερο χειριστήριο σαν επισκέπτης,τίποτα.Μετα έκανα και profile με άλλο mail,πάλι δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέξω δεύτερο παίκτη.

Όπως είχα αναφέρει σε παλιότερο post στο street of rage παίζω κανονικά διπλό.

Καμιά ιδέα,γιατί δεν βγάζω άκρη;

Η φάση με τους μοχλούς είναι σκέτη αηδία...δε ξέρω τι κάνουν εκεί στην ms αλλά είναι απλά απαράδεκτο. Στο Fifa είχα ίδιο πρόβλημα (και ακόμα έχω) με τα κουμπιά όμως, μια θα τα αποθηκεύσει μία όχι, εν τέλη η λύση ήταν να κάνω νέο λογαριασμό για να κάνει sign in ο δεύτερος μοχλός..Είναι επίσημοι μοχλοί της κονσόλας και δε μπορεί να τους εντοπίσει σα ξεχωριστούς.

Σαν άλλο νέο που δε ξέρω άμα σχολιάστηκε αλλά η epic πρόσθεσε στο fortnite το gyroscope aiming και στο ps4/5 προ λίγων ημερών, το οποίο προσφέρει σαφώς μεγαλύτερη ευκολία στη στόχευση (αν όχι καλύτερη, σχεδόν ίδια με το ποντίκι). Το switch το είχε ήδη, και μαντέψτε ποιοι θα έχουν disadvantage στα crossplatform μόλις το υιοθετήσουν και τα υπόλοιπα shooter..Για όσους δε γνωρίζουν, οι xbox controllers δεν έχουν καν το μηχανισμό κίνησης στους μοχλούς που είναι πραγματικά απαράδεκτο να λείπει ένα τέτοιο feature εν έτη 2022.

• Thanks 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

σκεψου οτι παιζω RPGs (WRPJs, JRPGs, hack & slash, MMOs) απο τις εποχές του Wizardy και συνεχιζω να μην ασχολουμαι με το crafting στο 99% του καθε τιτλου. Δε κανω min-max κ ποτε δε με ενδιεφερε να εχω τον καλυτεροτερο εξοπλισμο. Κανω μονο για τα βασικα και αντε καθε τοσο για 2-3 πραγματα, κατα τα αλλα το crafting παντα μπαινει στο background, καμια μαγεια δε μου προσφερει. ;) 

αυτο φυσικα δεν αναιρει οτι το καλο crafting ειναι πολυ ωραιος μηχανισμος σε παιχνιδια καθως αρέσει σε πολυ κοσμο. οτι καλο στοιχειο εχει ενα παιχνιδι, τοσο το καλυτερο!

Καλά και εγώ παίζω RPG's από εποχές Eye of the Beholder, Dark Sun, Might&magic και ού το καθεξής δεν έχει σχέση αυτό γιατί εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Για να σου δώσω να καταλάβεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι το crafting παίζει σημαντικό ρόλο στο progression του χαρακτήρα το οποίο είναι συνδεδεμένο απόλυτα με τα weapons και τα crystals. Κάθε Weapon έχει ένα συγκεκριμένο Levelcup, πχ το πρώτο που παίρνεις έχει Levelcup 10.Αυτά τα Levelcup's σου δημιουργούν την ανάγκη να βρεις τα reciept's για να φτιάξεις κάθε φορά ισχυρότερα όπλα και να τα αναβαθμίσεις.  Έχει 4 κατηγορίες από όπλα, η πρώτη έχει Levelcup 19, η 2η 23, η 3η 35 και τα τελευταία "Dragonian" έχουν Levelcup 50. Επίσης όσο φτιάχνεις καλύτερα όπλα τόσο περισσότερα slots έχουν για να βάλεις crystals που ανεβάζουν τα skills σου και περισσότερα "paths" από συνδυασμούς με crystals για να διαλέξεις. Άρα θα πρέπει να ασχοληθείς θες δεν θες  με το Crafting των weapons γιατί αλλιώς θα βρεις ταβάνι πολύ νωρίς στο progression του χαρακτήρα και όπως σου είπα πιο πάνω weapons δεν πουλάνε οι Blacksmiths/ventor's σε αντίθεση με armors&crystals και ούτε θα πας final boss με Levelcup10 weapons.

1545188296_EdgeOfEternity2022-02-1717-14-42.jpg.6e81480b2b6759cac75beafff35f1809.jpg

1949788718_EdgeOfEternity2022-02-1702-03-00.jpg.640641f6f7955681f4aa861add81a5c0.jpg

249825342_EdgeOfEternity2022-02-1712-26-56.jpg.0c17ed04b306401253a695c1b1219cf2.jpg

15 ώρες πριν, Choutas είπε

Είναι τόσο καλό ή απλά κόλλησες;

Γιατί μερικές φορές κολλάμε και με μέτρια παιχνίδια.

Για τα δικα μου γούστα ναι είναι πολύ καλό, με τις όποιες αδυναμίες του σαν indie τίτλος όπως είπα παραπάνω, δεν συνηθίζω να κολλάω με μετριάτζες, να χάνω τον ύπνο μου και να πάω σαν ζομπιε στην δουλειά. Το παιχνίδι τολμώ να πω έχει ένα από τα καλύτερα Turnbase combat και character/weapon progression system που έχω συναντήσει. Από εκεί και πέρα περί ορέξεως. Tο αγόρασα ασχέτως αν είναι gamepass. ;)

Δημοσ.

Αν δεν σας κάνει κόπο πείτε τη διαδικασία που παίζεις διπλο σε ένα παιχνίδι,ας πούμε στο injustice.

Πείτε αναλυτικά,μπας κ βρω που κάνω λάθος,αν κάνω εγώ...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 26ska είπε

Αν δεν σας κάνει κόπο πείτε τη διαδικασία που παίζεις διπλο σε ένα παιχνίδι,ας πούμε στο injustice.

Μήπως έχεις κάνει mirror τα controler? 

Αν πας στις ρυθμίσεις τους έχει μια επιλογή που νομίζω λέγετε copilot. 

Το είχα ενεργοποιήσει κάποια στιγμή και μετά μου πήρε κάποιες ώρες να το καταλάβω ότι για αυτό δεν αναγνώριζε δεύτερο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imr είπε

Μήπως έχεις κάνει mirror τα controler? 

Αν πας στις ρυθμίσεις τους έχει μια επιλογή που νομίζω λέγετε copilot. 

Το είχα ενεργοποιήσει κάποια στιγμή και μετά μου πήρε κάποιες ώρες να το καταλάβω ότι για αυτό δεν αναγνώριζε δεύτερο 

Το δοκίμασα κ αυτό,δεν...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 26ska είπε

Δεν νομίζω να κάνεις εσύ κάτι λάθος, αυτό το θέμα το έχω συναντήσει και εγώ όταν πήγα να παίξω  coop στο Double Dragon και στο Puyo Puyo, πιστεύω είναι καθαρά θέμα του κάθε Developer αυτό και όχι της MS. Στο Injustice2 πάντως θυμάμαι είχα παίξει coop χωρίς πρόβλημα. Θα το βάλω να κατέβει και θα σου πω αργότερα.

Δημοσ.

Έχεις άλλες συσκευές επάνω στο χβοχ? Βγάλε τα πάντα αν έχεις κάτι. Επίσης διαβάζω ότι το Skylanders portal δημιουργεί προβλήματα. Αν το έχεις απλά βγαλτο

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Έχεις άλλες συσκευές επάνω στο χβοχ? Βγάλε τα πάντα αν έχεις κάτι. Επίσης διαβάζω ότι το Skylanders portal δημιουργεί προβλήματα. Αν το έχεις απλά βγαλτο

Δεν έχω τιποτα από αυτά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει περίπτωση το χειριστήριο να είναι συνδεδεμένο με το πρώτο προφίλ και να μην δουλεύει με guest ή αλλιώς;

Μπορεί να είναι και χαζομάρα αυτό που λέω...

Επεξ/σία από gr8effect
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gr8effect είπε

Υπάρχει περίπτωση το χειριστήριο να είναι συνδεδεμένο με το πρώτο προφίλ και να μην δουλεύει με guest ή αλλιώς;

Μπορεί να είναι και χαζομάρα αυτό που λέω...

Αφού κάνω εναλλαγή στο άλλο προφιλ,όταν το ανοίγω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...