Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 hours ago, WolvesInTheThroneRoom said:

Βέβαια παίζει ρόλο οτι είμαι και δίπλα στη δουλειά.

Ολόκληρο ταξίδι! 

Από τη δουλειά μέχρι το σπίτι χρειάζομαι συνήθως 1.5 με 2 λεπτά. 

• Sad 1

2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ολόκληρο ταξίδι! 

Από τη δουλειά μέχρι το σπίτι χρειάζομαι συνήθως 1.5 με 2 λεπτά. 

Εγώ τόσο χρειάζομαι το πρωί για να περπατήσω απο το κρεβάτι μέχρι το σαλόνι

15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Πόσες ώρες έχετε διαθέσιμες την εβδομάδα για παιχνίδι; Εγώ γυρνάω από δουλειά και το κοιτάω να κάθεται αγέρωχο... 😢 Θέλω να επενδύσω χρόνο αλλά κοιτάω με το ρολόϊ.... Eat sleep work repeat.

Α ρε να είσαι 15 χρονών να λιώνεις, βέβαια θα έχεις και σχολείο. Τώρα στα 35+ δύσκολα. Υποχρεώσεις... 😢

Χονδρικά 14-15 για όλες τις πλατφόρμες.

7 ώρες πριν, Saloufas είπε

Βγήκε το Edge of eternity 10 του μηνός και μέχρι εχθές που έπαιζα έως 5 το πρωί, έχω κλείσει 65ώρες gameplay στο παιχνίδι! Καλημέρες! Insomnia! 😝

Video Games Reaction GIF

Είναι τόσο καλό ή απλά κόλλησες;

Γιατί μερικές φορές κολλάμε και με μέτρια παιχνίδια.

1 hour ago, chncynic said:

Εγώ τόσο χρειάζομαι το πρωί για να περπατήσω απο το κρεβάτι μέχρι το σαλόνι

Είναι μεγάλο το σπίτι για αυτό. 

Η ίδια διαδρομή σε εμένα είναι 3 βήματα. 

• Like 1

14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Είναι μεγάλο το σπίτι για αυτό. 

Η ίδια διαδρομή σε εμένα είναι 3 βήματα. 

Μπας και είσαι ο Ελον του 2012, που κοιμόταν στην εταιρεία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Tetrabitos said:

Μπας και είσαι ο Ελον του 2012, που κοιμόταν στην εταιρεία;

Σε λίγο εκεί θα φτάσουμε. 

Προς το παρόν έχουμε περίπου 1 χιλιόμετρο ανάμεσα μας. 

Τουλάχιστον θα έχω γρήγορο internet εκεί να κατεβάζω τα παιχνίδια. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Πόσες ώρες έχετε διαθέσιμες την εβδομάδα για παιχνίδι; Εγώ γυρνάω από δουλειά και το κοιτάω να κάθεται αγέρωχο... 😢 Θέλω να επενδύσω χρόνο αλλά κοιτάω με το ρολόϊ.... Eat sleep work repeat.

Α ρε να είσαι 15 χρονών να λιώνεις, βέβαια θα έχεις και σχολείο. Τώρα στα 35+ δύσκολα. Υποχρεώσεις... 😢

Κλασικά πράγματα, όταν ήμουν μικρός δεν είχα ούτε κονσόλα ούτε λεφτά, είχα όμως άπλετο χρόνο. Τώρα που έχω κονσόλα και δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα στο ποια παιχνίδια θα πάρω, δεν έχω χρόνο.

38 ετών με παιδιά, παίζω από τις 11 το βράδυ και μετά, συνήθως εις βάρος του ύπνου. Κανά 15ωρο την εβδομάδα μαξ.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 8
  • Thanks 4

10 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Αναλογα. Συνηθως επειδή παίζω αργά και ταυτόχρονα κοιμάμαι λιγες ώρες, εχω κανα 3ωρο την ημέρα. Αλλά επειδή αυτο το 3ωρο δεν ειναι μονο για gaming, είναι καθαρά αναλογα τις ορεξεις. Πότε θα δω σειρες, ποτε ταινιες, ποτε gaming πότε απλά θα αράζω με ενα βιβλιο η μουσικη. Βέβαια παίζει ρόλο οτι είμαι και δίπλα στη δουλειά. Σχολάω και σε 20 λεπτά ειμαι σπίτι

Μια από τα ίδια. Ανάλογα τα κέφια και την εποχή. Ένα τρίωρο τετράωρο το πολύ...

Τα ΣΚ έχω συνήθως περισσότερες ώρες διαθέσιμες αλλά τις αφιερώνω σε βόλτες παρέα και ποτά 😁

Κυριακή εάν δεν μπλέξω πουθενά ασχολούμαι αρκετά με παιχνίδια και σειρές ταινίες... Στα 52 που είμαι αντέχω ακόμα το τρέξιμο...χαχα

• Like 2

• Moderators

Κούμπωσα έναν USB 3.0 σκληρό στην κονσόλα για να την ξαλαφρώσω λίγο από τις αρχαιότητες και στο move/copy δεν μου δείχνει ποια games είναι SeX|S enhanced/exclusives για να ξέρω να τα αφήσω στον εσωτερικό.

Είναι όντως έτσι ή μου διαφεύγει κάτι; Υπάρχει τρόπος να μου τα δείχνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κούμπωσα έναν USB 3.0 σκληρό στην κονσόλα για να την ξαλαφρώσω λίγο από τις αρχαιότητες και στο move/copy δεν μου δείχνει ποια games είναι SeX|S enhanced/exclusives για να ξέρω να τα αφήσω στον εσωτερικό.

Είναι όντως έτσι ή μου διαφεύγει κάτι; Υπάρχει τρόπος να μου τα δείχνει;

γράφει με τεράστια γράμματα Χ|S :D

BeAMvM6xPAWJ1MFoPB5NLI4r8lk19LkJweopU0k8PJ0ysGmEPql6pIYkiBOm4XyrAQfuokwOLPt1KpIE_3he_DbZyPIWZ5YQfNg0KvQxr7frXqlMslrI4ahM5hqnCPV1yJ0xnaEJYafiN7Uzqmgv_DxD2erBj_BEj5vaeNFgejR13ofx3q5DfBJciWg2ssuAQKgOCpGqmOyFcYCbv44p3-8S-Z9Gr3Fd3rdwNM8ZW6VbtOTs_j-OA7cuKZnOC23Gc9C8Pv3IJDDQgR7RnWg-F7rRqVj1lcJOMvO42PzTOn45yBRFRPO-WpPDSOEsdfxAi-itOpzVoqkLBOyMto8E31b2DIH6N-NAXJhWV2y4SAnYs06Mop9TNOuvWl7Z_JoGWOWSFIX4U2JUpxHf0OBi23PemQAk3bRP1XSqQq3_i9ux1WvX8uSVU-8CKlxv8nRUUTLfounrCNEXDdaztW4zQ4k7xuuJJIDOafiEXUsRcx_Iz0fm7oknCJlEc30jc_GofjzWSuvu-kbMAL_CaP-gz2ykBlYsnHxmIxAbsd4dkrnYt31eE8-Z_P4HqE0Y4jvvpgq-0U_e27tkN6HG-JOVTkzph6e5USPKjFq3fqKRO-Ae3lZSAWQns44mjwEoLPwMag6khyumjEL5vvB3dsXWGrCH8eYCPp1WRKwpLizbe3Uva7yjHacdzBkAxUE9N_Kg6B9JuPr-wKOo1rF9PH5-cRTy=w1743-h1307-no?authuser=1

τα fps boosted/ auto hdr παίζουν κι από τον εξωτερικό

Επεξ/σία από Daredevil

• Moderators
1 hour ago, Daredevil said:

γράφει με τεράστια γράμματα Χ|S :D

BeAMvM6xPAWJ1MFoPB5NLI4r8lk19LkJweopU0k8PJ0ysGmEPql6pIYkiBOm4XyrAQfuokwOLPt1KpIE_3he_DbZyPIWZ5YQfNg0KvQxr7frXqlMslrI4ahM5hqnCPV1yJ0xnaEJYafiN7Uzqmgv_DxD2erBj_BEj5vaeNFgejR13ofx3q5DfBJciWg2ssuAQKgOCpGqmOyFcYCbv44p3-8S-Z9Gr3Fd3rdwNM8ZW6VbtOTs_j-OA7cuKZnOC23Gc9C8Pv3IJDDQgR7RnWg-F7rRqVj1lcJOMvO42PzTOn45yBRFRPO-WpPDSOEsdfxAi-itOpzVoqkLBOyMto8E31b2DIH6N-NAXJhWV2y4SAnYs06Mop9TNOuvWl7Z_JoGWOWSFIX4U2JUpxHf0OBi23PemQAk3bRP1XSqQq3_i9ux1WvX8uSVU-8CKlxv8nRUUTLfounrCNEXDdaztW4zQ4k7xuuJJIDOafiEXUsRcx_Iz0fm7oknCJlEc30jc_GofjzWSuvu-kbMAL_CaP-gz2ykBlYsnHxmIxAbsd4dkrnYt31eE8-Z_P4HqE0Y4jvvpgq-0U_e27tkN6HG-JOVTkzph6e5USPKjFq3fqKRO-Ae3lZSAWQns44mjwEoLPwMag6khyumjEL5vvB3dsXWGrCH8eYCPp1WRKwpLizbe3Uva7yjHacdzBkAxUE9N_Kg6B9JuPr-wKOo1rF9PH5-cRTy=w1743-h1307-no?authuser=1

τα fps boosted/ auto hdr παίζουν κι από τον εξωτερικό

Στα settings, στο storage που τα επιλέγεις για να τα κάνεις move δεν το γράφει αυτό. 

Οι 24 ώρες δε φτάνουν, η Γη θα'πρεπε να γυρίσει γύρω από τον άξονα της 48 ώρες...πως να χωρέσουν όλα σένα 24ωρο?

Το mass effect θα μου πάρει κάνα χρόνο...

• Like 1

Ρε παιδιά θα τρελαθώ!

Δεν μπορεί με τίποτα η κονσόλα να δει το δεύτερο χειριστήριο σαν δεύτερο για να παίξω διπλό σε παιχνίδια όπως το injustice 2 και το killer instinct.

Προσπάθησα με το να βάλω το δεύτερο χειριστήριο σαν επισκέπτης,τίποτα.Μετα έκανα και profile με άλλο mail,πάλι δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέξω δεύτερο παίκτη.

Όπως είχα αναφέρει σε παλιότερο post στο street of rage παίζω κανονικά διπλό.

Καμιά ιδέα,γιατί δεν βγάζω άκρη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...