Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, Saloufas είπε

Έτσι να το δοκιμάσω το έβαλα και εγώ ενώ έπαιζα συγχρόνως άλλα 2 παιχνίδια και κόλλησα. Η έκπληξη της χρονιάς για μένα μέχρι στιγμής, θυμίζει πολύ Dragon's Quest και FF. Tο project ξεκίνησε από το Kick starter και η Midgar αποτελούμενη από 4 άτομα! ζητούσε 44.000$ για να το φτιάξει, μάζεψε $165k από τους Bakers και στην πορεία προσλάβανε άλλα 10 άτομα, το αποτέλεσμα είναι πέρα απο κάθε προσδοκία για μένα! Πολλά μπράβο ασχέτως αν σαν indie τίτλος έχει αρκετές αδυναμίες και δεν είναι polished σε θέματα 3D Models, facial animations,  performance issues και αρκετό popin(πιστεύω δεν τους βοηθάει και η Unity Engine). Αλλά σε gameplay,story, World Art, Tactical Combat, Exploration, character design/relations, music, crafting system, side quests, weapon upgrading mechanics κ.π.α. δίνει ρέστα!

Δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το στούντιο αποτελούμενο από 14 άτομα με τόση δημιουργικότητα τι θα μπορούσε να φτιάξει υπο την στέγη των MS Game Studios και με πολλαπλάσιο budget! Σε τέτοια studio πρέπει να στοχεύει η Microsoft για να συμπληρώσει το ρόστερ με jrpg's style games.  Πριν λίγες μέρες πάντως το studio πέρασε υπό την στέγη της Nacon.

1627859960_EdgeOfEternity01.jpg.4ba823b156972ada5e41953d48cf3cb5.jpg

Μια από τα ίδια...

Παίζω την τριλογία mass effect αυτόν τον καιρό, είπα να το βάλω για δοκιμή και κόλλησα.

Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα χλιαρα steam και μη reviews με ειχαν τρομαξει αλλα τις τελευταιες μερες ακους ολο καλα λογια οπότε θα το βαλω να το δοκιμασω :)

απλά ελπίζω μην ειναι απο τα JRPG με ατελείωτο grind.

Πόσες ώρες έχετε διαθέσιμες την εβδομάδα για παιχνίδι; Εγώ γυρνάω από δουλειά και το κοιτάω να κάθεται αγέρωχο... 😢 Θέλω να επενδύσω χρόνο αλλά κοιτάω με το ρολόϊ.... Eat sleep work repeat.

Α ρε να είσαι 15 χρονών να λιώνεις, βέβαια θα έχεις και σχολείο. Τώρα στα 35+ δύσκολα. Υποχρεώσεις... 😢

• Like 15

7 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Πόσες ώρες έχετε διαθέσιμες την εβδομάδα για παιχνίδι; Εγώ γυρνάω από δουλειά και το κοιτάω να κάθεται αγέρωχο... 😢 Θέλω να επενδύσω χρόνο αλλά κοιτάω με το ρολόϊ.... Eat sleep work repeat.

Α ρε να είσαι 15 χρονών να λιώνεις, βέβαια θα έχεις και σχολείο. Τώρα στα 35+ δύσκολα. Υποχρεώσεις... 😢

ειμαι 42 . Εχω μια κορη 10 ετων . Δουλευω Δευτερα με Παρασκευη . Φευγω απο το σπιτι 7:45 και γυρναω 18:00 . Περναω ολο μου τον χρονο με την κορακλα . Κατα τις 21:30 το παιδι ξαπλωνει για υπνο, αν δεν εχει κανενα ματς ενδιαφερον καθομαι απο τις 21:30 μεχρι τις 23:00 και παιζω . 1 1/2 με 2 ωρες την ημερα αλλα οχι καθε μερα . Υπολογιζω περιπου 7 με 8 ωρες την εβδομαδα 

• Like 9

Αναλογα. Συνηθως επειδή παίζω αργά και ταυτόχρονα κοιμάμαι λιγες ώρες, εχω κανα 3ωρο την ημέρα. Αλλά επειδή αυτο το 3ωρο δεν ειναι μονο για gaming, είναι καθαρά αναλογα τις ορεξεις. Πότε θα δω σειρες, ποτε ταινιες, ποτε gaming πότε απλά θα αράζω με ενα βιβλιο η μουσικη. Βέβαια παίζει ρόλο οτι είμαι και δίπλα στη δουλειά. Σχολάω και σε 20 λεπτά ειμαι σπίτι

• Like 3

Βγήκε το Edge of eternity 10 του μηνός και μέχρι εχθές που έπαιζα έως 5 το πρωί, έχω κλείσει 65ώρες gameplay στο παιχνίδι! Καλημέρες! Insomnia! 😝

Video Games Reaction GIF

• Like 1

το επιασα και εγω χθες το Edge of Eternity. Τρελές επιρροές από Xenoblade Chronicles all around.

Ειναι πολυ πολυ νωρις, αλλα οι πρώτες εντυπώσεις έχουν θετικό πρόσημο, παρα το πολυ χλιαρό prologue. Γενικα εχει ωραία στοιχεία και η μαχη (που στην αρχη δειχνει λιγο ξυλινη), δειχνει οτι εχει ωραιες προοπτικες. Νομιζω οτι αν καταφερει καποιος να προσπερασει το πολυ φτωχο animation (ειδικα στις cutscenes ειναι λιγο δραμα :P ), πρεπει να υπαρχει ενα ενδιαφερον παιχνιδι εκει. Θα το συνεχίσω στις επομενες μερες και θα δουμε πως θα το παει.

• Like 1

9 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Ένα κολπάκι για να βρεις λιγάκι έξτρα χρόνο (έστω και μισή με μία ώρα) είναι να μην ασχολείσαι σχεδόν καθόλου με τα social media, ούτε ειδησεογραφικά ούτε τίποτα και κυρίως με το youtube που είναι black hole. Κι εγώ 39 στα 40 γίνομαι φέτος και το έχω ξαναγράψει αρκετές φορές, νιώθω ότι η κονσόλα χαραμίζεται στα χέρια μου και σκέφτομαι σοβαρά να την δώσω και να πάρω ένα series S.

• Thanks 2

3 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Ένα κολπάκι για να βρεις λιγάκι έξτρα χρόνο (έστω και μισή με μία ώρα) είναι να μην ασχολείσαι σχεδόν καθόλου με τα social media, ούτε ειδησεογραφικά ούτε τίποτα και κυρίως με το youtube που είναι black hole. Κι εγώ 39 στα 40 γίνομαι φέτος και το έχω ξαναγράψει αρκετές φορές, νιώθω ότι η κονσόλα χαραμίζεται στα χέρια μου και σκέφτομαι σοβαρά να την δώσω και να πάρω ένα series S.

Series S και τη διαφορά στο GP αλλά και πάλι εγώ (28) και μετά βίας προλαβαίνω ένα Σάββατο πρωί (μεσημέρι) να λιώσω. Τις καθημερινές με το ζόρι να βρω 1-2 ώρες κενές αλλά καταλήγω να χαζεύω σε tube/twitter κτλπ γιατί δε με ψήνει να παίξω για τόσο λίγο, χάνουν τη συνοχή τους (και την ορεξή μου) τα παιχνίδια με στορυ, εκτός από κάποια τύπου forza, fifa κτλπ.

54 λεπτά πριν, I'm_busy είπε

Series S και τη διαφορά στο GP αλλά και πάλι εγώ (28) και μετά βίας προλαβαίνω ένα Σάββατο πρωί (μεσημέρι) να λιώσω. Τις καθημερινές με το ζόρι να βρω 1-2 ώρες κενές αλλά καταλήγω να χαζεύω σε tube/twitter κτλπ γιατί δε με ψήνει να παίξω για τόσο λίγο, χάνουν τη συνοχή τους (και την ορεξή μου) τα παιχνίδια με στορυ, εκτός από κάποια τύπου forza, fifa κτλπ.

Έχουν αλλάξει οι εποχές, τα περισσότερα παιχνίδια πλέον θέλουν αρκετό χρόνο και πάρα πολύ grinding. Ένας από τους λόγους που έχω παρατήσει τα sports games είναι το καθημερινό grinding που σου ζητάνε για να μπορείς να παραμείνεις ανταγωνιστικός. Επίσης συμφωνώ για τα παιχνίδια με story ότι χάνεται η συνοχή τους. Έχω εδώ και μήνες το Metro Exodus και ακόμα δεν το έχω τελειώσει. Όποτε το πιάνω έχω ξεχάσει τι έχει παιχτεί. Βέβαια για αυτό ευθύνεται και το gamepass ειδικά με τις προσθήκες των τελευταίων μηνών.

Το μοναδικό παιχνίδι που μπορώ να πω ότι ασχολούμαι συστηματικά είναι το PUBG κι αυτό γιατί στο PC αν και το είχα αγοράσει από Beta (άνοιξη του 2017) δεν το είχα ευχαριστηθεί ποτέ λόγο των ανελέητων cheats.

1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

το επιασα και εγω χθες το Edge of Eternity. Τρελές επιρροές από Xenoblade Chronicles all around.

Ειναι πολυ πολυ νωρις, αλλα οι πρώτες εντυπώσεις έχουν θετικό πρόσημο, παρα το πολυ χλιαρό prologue. Γενικα εχει ωραία στοιχεία και η μαχη (που στην αρχη δειχνει λιγο ξυλινη), δειχνει οτι εχει ωραιες προοπτικες. Νομιζω οτι αν καταφερει καποιος να προσπερασει το πολυ φτωχο animation (ειδικα στις cutscenes ειναι λιγο δραμα :P ), πρεπει να υπαρχει ενα ενδιαφερον παιχνιδι εκει. Θα το συνεχίσω στις επομενες μερες και θα δουμε πως θα το παει.

Είμαι chapter 7 και απο εχθές προσπαθώ  να βρω 2 recipes που μου λείπουν για να φτιάξω τα δυνατότερα "dragonian" όπλα στο παιχνίδι, επιτέλους τα βρήκα σήμερα. Έχω φάει πολλές ώρες στο crafting το οποίο by the way είναι φανταστικό. Τα όπλα κάθε φορά που παίρνεις είτε φτιάχνεις ένα καινούργιο ξεκινάνε απο 0 level και πρέπει να τα ανεβάσεις, βέβαια με λίγες μάχες ανεβαίνουν εύκολα. Το σύστημα με τα rune's που έχει στα όπλα είναι καταπληκτικό μιας και το κάθε path στο tree από τα πολλά που έχει, έχει και διαφορετικό συνδιασμό χρωμάτων rune's που αλλάζουν εντελώς τα skills στο χαρακτήρα και την στρατηγική στις μάχες. Αργότερα στο παιχνίδι τα πολύ δυνατά runes δίνουν 2 skills σε κάθε slot, εκεί θέλει πολύ δουλειά να βρεις ακριβώς τι πρέπει να διαλέξεις και τι skills θες να χρησιμοποιεί ο κάθε χαρακτήρας μιας και τα max skills που μπορεί να χρησιμοποιεί στις μάχες ειναι 8. Γενικά σε αυτό το θέμα το παιχνίδι παίρνει άριστα, δώστου χρόνο να ξεδιπλώσει τις αρετές του. 😜

4 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Είμαι chapter 7 και απο εχθές προσπαθώ  να βρω 2 recipes που μου λείπουν για να φτιάξω τα δυνατότερα "dragonian" όπλα στο παιχνίδι, επιτέλους τα βρήκα σήμερα. Έχω φάει πολλές ώρες στο crafting το οποίο by the way είναι φανταστικό. Τα όπλα κάθε φορά που παίρνεις είτε φτιάχνεις ένα καινούργιο ξεκινάνε απο 0 level και πρέπει να τα ανεβάσεις, βέβαια με λίγες μάχες ανεβαίνουν εύκολα. Το σύστημα με τα rune's που έχει στα όπλα είναι καταπληκτικό μιας και το κάθε path στο tree από τα πολλά που έχει, έχει και διαφορετικό συνδιασμό χρωμάτων rune's που αλλάζουν εντελώς τα skills στο χαρακτήρα και την στρατηγική στις μάχες. Αργότερα στο παιχνίδι τα πολύ δυνατά runes δίνουν 2 skills σε κάθε slot, εκεί θέλει πολύ δουλειά να βρεις ακριβώς τι πρέπει να διαλέξεις και τι skills θες να χρησιμοποιεί ο κάθε χαρακτήρας μιας και τα max skills που μπορεί να χρησιμοποιεί στις μάχες ειναι 8. Γενικά σε αυτό το θέμα το παιχνίδι παίρνει άριστα, δώστου χρόνο να ξεδιπλώσει τις αρετές του. 😜

Για την μαχη ναι, εχω δει ωραια πραγματα ναι. η αρχη ειναι εντελως basic αλλα δειχνει να εχει ωραιες προοπτικες για παρακατω.
Παντως λαθος πραγμα χρησιμοποιησες για να με ψησεις οταν ανεφερες το crafting😂  καθως γενικοτερα στα παιχνιδια ειναι κατι που σχεδον παντα με αφηνει παγερα αδιαφορο. αντε να κατσω να κανω 2-3 legendary πραγματα αλλα ως εκει, απο εκει κ περα δεν πολυασχολουμαι με τετοιους μηχανισμους :P 

31 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Για την μαχη ναι, εχω δει ωραια πραγματα ναι. η αρχη ειναι εντελως basic αλλα δειχνει να εχει ωραιες προοπτικες για παρακατω.
Παντως λαθος πραγμα χρησιμοποιησες για να με ψησεις οταν ανεφερες το crafting😂  καθως γενικοτερα στα παιχνιδια ειναι κατι που σχεδον παντα με αφηνει παγερα αδιαφορο. αντε να κατσω να κανω 2-3 legendary πραγματα αλλα ως εκει, απο εκει κ περα δεν πολυασχολουμαι με τετοιους μηχανισμους :P 

Το crafting είναι το 25% του παιχνιδιού ρε συ, ασε που τα recipes ειδικά για τα όπλα δεν τα βρισκεις σε blacksmith's, είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο, ένας απο τους λόγους που ψάχνω σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε γωνιά του παιχνιδιού. Άμα δεν ασχολείσαι με το crafting χάνεις πολύ απο την μαγεία του παιχνιδιού πάντως. Όχι ότι δεν θα προχωρήσεις παρακάτω αλλά αμα δεν θες να έχεις τους χαρακτήρες σου με τον top εξοπλισμό οκ πάω πάσο.😛

Μόλις τώρα, Saloufas είπε

Το crafting είναι το 25% του παιχνιδιού ρε συ, ασε που τα recipes ειδικά για τα όπλα δεν τα βρισκεις σε blacksmith's, είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο, ένας απο τους λόγους που ψάχνω σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε γωνιά του παιχνιδιού. Άμα δεν ασχολείσαι με το crafting χάνεις πολύ απο την μαγεία του παιχνιδιού πάντως. Όχι ότι δεν θα προχωρήσεις παρακάτω αλλά αμα δεν θες να έχεις τους χαρακτήρες σου με τον top εξοπλισμό οκ πάω πάσο.😛

σκεψου οτι παιζω RPGs (WRPJs, JRPGs, hack & slash, MMOs) απο τις εποχές του Wizardy και συνεχιζω να μην ασχολουμαι με το crafting στο 99% του καθε τιτλου. Δε κανω min-max κ ποτε δε με ενδιεφερε να εχω τον καλυτεροτερο εξοπλισμο. Κανω μονο για τα βασικα και αντε καθε τοσο για 2-3 πραγματα, κατα τα αλλα το crafting παντα μπαινει στο background, καμια μαγεια δε μου προσφερει. ;) 

αυτο φυσικα δεν αναιρει οτι το καλο crafting ειναι πολυ ωραιος μηχανισμος σε παιχνιδια καθως αρέσει σε πολυ κοσμο. οτι καλο στοιχειο εχει ενα παιχνιδι, τοσο το καλυτερο!

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...