Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, privateer είπε

Το campaign είναι από remedy και στα βίντεο που είδα είναι serviceable. Το κατεβάζω και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Τα έχουμε πει εξάλλου με gamepass μπορούμε να δοκιμάσουμε μόνοι μας. Δεν χρειάζομαι κάποιο review να μου πει αν είναι καλό η όχι.

Επίσης ακούγεται για cyberpunk sto gamepass. 

Άμα είναι τρου, γίναμε! Είχα σκοπό μόλις βγει η s/x έκδοση να πέσει αγορά

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, privateer είπε

Το campaign είναι από remedy και στα βίντεο που είδα είναι serviceable. Το κατεβάζω και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Τα έχουμε πει εξάλλου με gamepass μπορούμε να δοκιμάσουμε μόνοι μας. Δεν χρειάζομαι κάποιο review να μου πει αν είναι καλό η όχι.

Επίσης ακούγεται για cyberpunk sto gamepass. 

δεν έχεις άδικο αλλά όχι, καλύτερα να παίξεις κάτι ολοκληρωμένο χωρίς bugs παρά να γίνεις beta tester. Άλλωστε αυτή την περίοδο έχεις πάρα πολλές επιλογές.

Αναφορά σε κείμενο

CrossfireX’s pair of campaigns are untidy, generic slogs with all the excitement and flavor of a communion wafer. Alarmingly little of Remedy’s signature weirdness and creativity is displayed, leaving me to wonder why this usually distinctively strange studio was chosen for such a by-the-numbers project at all. There were some interesting ideas along the way where story is concerned and I fleetingly thought we might get an eccentric tale the likes of Control or Alan Wake, but those hopes were quickly dashed when both campaigns ended without even a cursory twist. Whether it’s the bland characters, braindead enemy AI, forgettable levels, or downright offensive controls for the gunplay, everything about these brief campaigns feels phoned in. [Single-Player Campaign review score = 30]

https://www.ign.com/articles/crossfirex-single-player-review

Δημοσ.
15 minutes ago, Daredevil said:

δεν έχεις άδικο αλλά όχι, καλύτερα να παίξεις κάτι ολοκληρωμένο χωρίς bugs παρά να γίνεις beta tester. Άλλωστε αυτή την περίοδο έχεις πάρα πολλές επιλογές.

Σίγουρα έχουμε πάρα πολλά παιχνιδια καινούργια και παλιά για να ασχολούμαστε με παιχνίδια όπως το crossfire. Σήμερα εγώ έβαλα και lost ark για παράδειγμα. Τι να προλάβεις. Αλλά επειδή είναι ένα τρίωρο το campaign και μου έχει λείψει ένα fps se style cod θα το δοκιμάσω.

Επίσης ακούγεται πως μπορεί να είναι 5ωρο τριαλ το cyberpunk. Μάπα το καρπούζι αν ισχύει 😄

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, privateer είπε

Σίγουρα έχουμε πάρα πολλά παιχνιδια καινούργια και παλιά για να ασχολούμαστε με παιχνίδια όπως το crossfire. Σήμερα εγώ έβαλα και lost ark για παράδειγμα. Τι να προλάβεις. Αλλά επειδή είναι ένα τρίωρο το campaign και μου έχει λείψει ένα fps se style cod θα το δοκιμάσω.

Επίσης ακούγεται πως μπορεί να είναι 5ωρο τριαλ το cyberpunk. Μάπα το καρπούζι αν ισχύει 😄

Lost Ark welcome to que land :P  αν δεν κάνω λάθος το 1ο κομμάτι του campaign (operation Catalyst ) είναι free το 2ο (operation spectre) θέλει πληρωμή  (10 e) οπότε πάλι όχι :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για cyberpunk περιμένετε το event. Πολλά ακούγονται τπτ δεν είναι σιγουρο. Μάλλον θα υπάρξει ένα 5ωρο ντεμο για χβοχ και πσ5. Για gamepass δεν το πολύ πιστεύω. 

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

Έχω με 56 ώρες το Valhalla και δεν τολμώ να αρχίσω άλλο παιχνίδι. Το ξεκίνησα από το series S και συνεχίζω στο Χ. Πολλές ώρες, καλά δενιλαω άμα έβαζα expansions.

Θέλω να τελειώνω πρώτα αλλιώς με κυνηγάνε πάντα από πίσω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

10 μαρτίου βγαίνει το νέο expansion αν θες να περιμένεις για αυτό https://www.skroutz.gr/s/33253788/Assassin-s-Creed-Valhalla-Dawn-Of-Ragnarok-Expansion-Xbox-One-Series-X-Game-Code-in-a-Box.html?from=catspan

γινεται να ξεκινησεις κατευθειαν αυτο το expansion?η πρεπει να εχεις τερματισει πχ το main game,γιατι το εχω το main game αλλα δεν το εχω ξεκινησει καν και αυτο το dlc με ψηνει αρκετα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

γινεται να ξεκινησεις κατευθειαν αυτο το expansion?η πρεπει να εχεις τερματισει πχ το main game,γιατι το εχω το main game αλλα δεν το εχω ξεκινησει καν και αυτο το dlc με ψηνει αρκετα

https://news.ubisoft.com/en-us/article/yPBvUMfKxIeLcvqYDgDcY/dawn-of-ragnark-takes-assassins-creed-valhalla-players-into-the-realm-of-svartalfheim-on-march-10

Once purchased, the content can be accessed at any time from within Assassin’s Creed Valhalla (and can boost players to the recommended power level of 340 if they haven’t yet reached it on their own).

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...