Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το γεγονός πως είμαι πιο ενθουσιασμένος για το Witcher 3 που ήδη έπαιξα πριν τόσα χρόνια δεν ξέρω τι σημαίνει. 

Το Cyberpunk θα το περιμένω όποτε βγει σε καμμία προσφορά για 10€ ή κάτι τέτοιο. Με όσα έχω διαβάσει και σαν gameplay και story δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Μερικά συγκριτικά σε input lag, από άτομο που ασχολείται σοβαρά με τέτοιου είδους testing:

King of Fighters XV

Dragon Ball FighterZ

Αυτά σε 60Hz, σε 120Hz output mode η διαφορά είναι λίγο μεγαλύτερη.

Όλα αυτά με VSync, χωρίς χρήση VRR για να είναι δίκαιο το comparison ως προς το kernel level.

Αν προσθέσεις 120Hz output + VRR..

Εντυπωσιακό τουλάχιστον αλλά θα σου πουν ..dualsense

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Το γεγονός πως είμαι πιο ενθουσιασμένος για το Witcher 3 που ήδη έπαιξα πριν τόσα χρόνια δεν ξέρω τι σημαίνει. 

Το Cyberpunk θα το περιμένω όποτε βγει σε καμμία προσφορά για 10€ ή κάτι τέτοιο. Με όσα έχω διαβάσει και σαν gameplay και story δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Μην ακούς τι λένε, δες κανένα βίντεο σε  youtube.  Φοβερό gameplay, πολύ καλή ιστορία και γενικά ατμόσφαιρα.

2 ώρες πριν, Charismo είπε

Όντος το cyberpunk έφαγε τρελό πόλεμο κ γκρίνια οποτε  τα πήρε κ τα σήκωσε η μπάλα όλα στο σύνολο. Είναι καλό παιχνίδι κ σε gameplay κ σαν story ,το άφησα να το ξαναπιάσω στό next gen γτ αδικουνταν πάρα πολύ στο τεχνικό χάλι που το παραδωσανε  για κονσόλες κ δε μιλάω τόσο για γραφικά οσο για bugs που χαλάγανε το immersion. Εάν βγει patch , όπου διορθώνει αυτού του στυλ τα bug να το βάλεις στη λίστα σου ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν είχα λάβει καμία απάντηση γι' αυτό επαναφέρω την ερώτηση.

Έχει πάρει κανείς κάποιο adaptor σαν αυτόν που και καλά λέει ότι μπορείς να βάλεις στην πίσω υποδοχή έναν οποιοδήποτε m2 ssd δίσκο και να τον δει λες και έχεις βάλει αυτή τη κάρτα μνήμης.

Επεξ/σία από Paragontas-x

34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Το είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν είχα λάβει καμία απάντηση γι' αυτό επαναφέρω την ερώτηση.

Έχει πάρει κανείς κάποιο adaptor σαν αυτόν που και καλά λέει ότι μπορείς να βάλεις στην πίσω υποδοχή έναν οποιοδήποτε m2 ssd δίσκο και να τον δει λες και έχεις βάλει αυτή τη κάρτα μνήμης.

δουλεύει μόνο με συγκεκριμένο δίσκο, τον οποίο δεν βρίσκεις  κι εύκολα ή σε καλή τιμή αν τον βρεις.

Αναφορά σε κείμενο

3.Only Support WD CH SN530 M.2 nVME SSD(not support WD PC SN530).

Το είδα κι αυτό.

Αλλά λογικά μιας και δεν είναι τρομερά ακριβό το εν λόγο εξάρτημα - adapter θα μπορούσες να το πάρεις και να δοκιμάσεις και κάποιον άλλον m2ssd που έχεις να δεις αν τον δέχεται.

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Το είδα κι αυτό.

Αλλά λογικά μιας και δεν είναι τρομερά ακριβό το εν λόγο εξάρτημα - adapter θα μπορούσες να το πάρεις και να δοκιμάσεις και κάποιον άλλον m2ssd που έχεις να δεις αν τον δέχεται.

100% δεν δέχεται άλλον

3 minutes ago, Braveheart1980 said:

Γιατί για να μας βγουν τα μάτια;

αχαχαχα

Το campaign είναι από remedy και στα βίντεο που είδα είναι serviceable. Το κατεβάζω και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Τα έχουμε πει εξάλλου με gamepass μπορούμε να δοκιμάσουμε μόνοι μας. Δεν χρειάζομαι κάποιο review να μου πει αν είναι καλό η όχι.

Επίσης ακούγεται για cyberpunk sto gamepass. 

• Like 3

25 λεπτά πριν, Daredevil είπε

100% δεν δέχεται άλλον

Το έχεις δοκιμάσει ή απλά από αυτά που διαβάζεις; 

Εγώ θέλω να βρω κάποιον που το έχει να μου πει αν έχει δοκιμάσει άλλο δίσκο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...