Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Όλες οι lcd έχουν blooming παρεμπιπτόντως, τα λιγοστά local dimming zones μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά κάποιες φορές και αρκετοί το απενεργοποιούν όπου υπάρχει επιλογή.

Η Q70A είναι καλό VFM αν κάποιος θέλει να αγοράσει πχ 65αρα με hdmi 2.1 slot.

Στα περσινά μοντέλο υπήρξαν αρκετά άτομα που γκρίνιαζαν στην Q80T και πάνω για υπερβολικό blooming  με τους υπότιτλους. Αντίθετα στις Q70T κρυβόταν καλά το πρόβλημα. Λογικά και φέτος θα είναι το ίδιο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, music_lover είπε

Και πόσο ωραία τα λέει στους υπότιτλους η νέα σου τηλεόραση 🤣

5 ώρες πριν, malias4 είπε

Χαχα αυτο μπηκα να γραψω 😜

Too hot to handle, στο νετφλιξ 😛 

• Like 1

Λοιπόν!Εξοικειωθηκα λίγο με το menu,έβαλα και ultimate για 25 μήνες και.....

Δεν νομίζω να ξαναγορασω παιχνίδι για πολύ πολύ καιρό!Χαμος!

Για το Forza που ξεκίνησα απλά δεν έχω λόγια,με διαφορά ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ σε racing...

Λυπάμαι το ps5 και το switch,θα τα φάει η σκόνη!

• Like 3
  • Thanks 3

12 ώρες πριν, privateer είπε

Yess please! Option για VSync off παντού για να ευχαριστηθούμε boosted FPS με VRR.

Το Rainbow Six Extraction έχει τέτοιο mode? Το προηγούμενο είχε σίγουρα, το θυμάμαι.

5 ώρες πριν, 26ska είπε

Λοιπόν!Εξοικειωθηκα λίγο με το menu,έβαλα και ultimate για 25 μήνες και.....

Δεν νομίζω να ξαναγορασω παιχνίδι για πολύ πολύ καιρό!Χαμος!

Για το Forza που ξεκίνησα απλά δεν έχω λόγια,με διαφορά ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ σε racing...

Λυπάμαι το ps5 και το switch,θα τα φάει η σκόνη!

Αλλος ενας που επιτελους ειδε το πρασινο φως στο τουνελ.Την πυρινη λαιλαπα του Spencer που ειναι ετοιμη να καψει τα παντα. Welcome του δε κλαμπ !

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, privateer είπε

ποιος θα ενδιαφεροταν για ενα 3rd person halo?😄

Εγώ σίγουρα..  😛

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα να φτιάξουν το φριχτό stutter στα real time cinematics του Halo...τόσο δύσκολο είναι μετά από τόσους μήνες? Θέλω να το αρχίσω και εγώ αλλά όχι σε αυτή τη μορφή επειδή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το campaign. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3

58 λεπτά πριν, malias4 είπε

Αλλος ενας που επιτελους ειδε το πρασινο φως στο τουνελ.Την πυρινη λαιλαπα του Spencer που ειναι ετοιμη να καψει τα παντα. Welcome του δε κλαμπ !

Έγινε ένας από μας πλέον... 😂😂

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, privateer είπε

ποιος θα ενδιαφεροταν για ενα 3rd person halo?😄

Η φάση είναι ότι όταν ανακοινώθηκε το Halo για πρώτη φορά από τον Steve Jobs το 1999(για την ιστορία, θα έβγαινε για υπολογιστές mac) ήταν 3d person. Μετά την εξαγορά της Bungie από την MS άλλαξε σε 1st person.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...