Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, 26ska είπε

Ναι στο κινητό είναι...μπαίνω στη βιβλιοθήκη κ δεν το δείχνει το Forza...

93730B51-72C3-4B99-B71B-38640906D080.png

DF449424-E9AE-441A-AA39-EA613A1ED573.png

Πατα εκεί που λέει xbox στο σαλονι και μετα διαχείριση κονσόλας και παιχνιδιών και σου δείχνει ποια παιχνίδια έχεις εγκατεστημενα. Δες σε μενα πως το δείχνει

Screenshot_20220211_143926.jpg.1e8a7d699850742ee344aae1f065c933.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Πατα εκεί που λέει xbox στο σαλονι και μετα διαχείριση κονσόλας και παιχνιδιών και σου δείχνει ποια παιχνίδια έχεις εγκατεστημενα. Δες σε μενα πως το δείχνει

Screenshot_20220211_143926.jpg.1e8a7d699850742ee344aae1f065c933.jpg

Πάλι δεν μου δείχνει κάτι....

D5814793-205A-4416-8EA1-BF04D2135E44.png

Ρε παιδια εχω μια απορια, τα δυνατα χαρτια της μσ ποσο πουλανε πλεον αν πουλανε και καθολου δηλαδη, φεριπιν το καινουριο halo ποσα αντιτυπα πουλησε σε σχεση με το 4 που δεν υπηρχε gamepass, υπαρχει καππιο σαιτ;

2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Τελικά πήρα την Samsung q70A. Εκεί έφτανε η τσέπη μου. Ξεσκιστηκα αυτόν μήνα. Ευχαρίστηση όμως στα FPS!

IMG20220211143656.jpg

Και πόσο ωραία τα λέει στους υπότιτλους η νέα σου τηλεόραση 🤣

• Like 1

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Χαχα αυτο μπηκα να γραψω 😜

καλοριζικη κ καλοθεατη παντως στο παλικαρι

samsung δυναμη ρε

28 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Ρε παιδια εχω μια απορια, τα δυνατα χαρτια της μσ ποσο πουλανε πλεον αν πουλανε και καθολου δηλαδη, φεριπιν το καινουριο halo ποσα αντιτυπα πουλησε σε σχεση με το 4 που δεν υπηρχε gamepass, υπαρχει καππιο σαιτ;

Ε ποσα να πουλησε αφου ειναι gamepass , σιγουρα το εχουν παιξει πανω απο 20 μυρια παιχτες απο οτι θυμαμαι. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Soler777 είπε

Πιο πολύ πιστεύω πλεον τους ενδιαφέρει να κανεις subscribe στο game pass για να παίξεις το halo παρά να αγορασεις το παιχνίδι.

29 λεπτά πριν, iskon είπε

Πιο πολύ πιστεύω πλεον τους ενδιαφέρει να κανεις subscribe στο game pass για να παίξεις το halo παρά να αγορασεις το παιχνίδι.

H επιλογή του game pass δεν αναιρεί την δυνατότητα αγοράς - απαντάω και στο φίλο @Soler777 απλά τέτοια νούμερα μόνο από Αμερική ή UK βλέπεις.

Για παράδειγμα για το Halo τον Δεκέμβριο:

Άρα 2ο πίσω από το COD νομίζω ότι έκανε καλές πωλήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Όλες οι lcd έχουν blooming παρεμπιπτόντως, τα λιγοστά local dimming zones μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά κάποιες φορές και αρκετοί το απενεργοποιούν όπου υπάρχει επιλογή.

Η Q70A είναι καλό VFM αν κάποιος θέλει να αγοράσει πχ 65αρα με hdmi 2.1 slot.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...