Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Δε ξερω κατα ποσο ειναι 100% καλά τα πράγματα μέσα στην Platinum.

Aπο το 2016 ως τωρα, εχουν βγαλει καλα παιχνιδια το Nier Automata κ το Astral Chain. απο εκει κ περα, Bayonetta 3 ειναι αφαντο με τρελο delay, το Babylon's Fall δειχνει λιγο σαπακι με μετρια previews, Starfox Zero μαπα, Scalebound ακυρώθηκε, Granblue Fantasy Relink τους το πηραν απο τα χερια και το κανει αλλη εταιρια, ΤΝΜΤ σκουπιδι, Project GG 2 χρονια ανακοινωμένο αλλα ακομα δεν εχουμε δει κατι.

Δλδ ισως οντως να τεσταρουν τα νερα για καμια εξαγορα, who knows.

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά όταν βγάζουν καλό παιχνίδι είναι πραγματικό διαμάντι. Τo Nier AT είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι της προηγούμενης γενιάς. (κατα την γνώμη μου) Πρέπει να υπάρχουν developers σαν αυτούς γιατί διαφορετικά θα πήξουμε στα Cod, BF etc.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν αγοράσω έναν κωδικό/παιχνίδι για pc μετά μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω και στο series x το ίδιο παιχνίδι με το ίδιο profile που είχα βάλει και στο pc μου?

Ή αν το βάλω στο pc και έχω συνδέσει το ίδιο profile και στη κονσόλα θα το έχω και στη κονσόλα με το ίδιο save που είχα και στο pc?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αν αγοράσω έναν κωδικό/παιχνίδι για pc μετά μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω και στο series x το ίδιο παιχνίδι με το ίδιο profile που είχα βάλει και στο pc μου?

Ή αν το βάλω στο pc και έχω συνδέσει το ίδιο profile και στη κονσόλα θα το έχω και στη κονσόλα με το ίδιο save που είχα και στο pc?

Έχω την εντύπωση οτι πρέπει να είναι 'xbox play anywhere' παιχνίδι. 

Επεξ/σία από gregpec2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι μέσα σε αυτά τα παιχνίδια μπορώ να αγοράσω το παιχνίδι στο pc ακόμα και με κωδικό και να το παίξω και στη κονσόλα με το ίδιο save?

Edit:

Απ' ότι βλέπω από τη λίστα έχει τρομερά λίγα παιχνίδια και κανένα από αυτά που θέλω δεν είναι μέσα στη λίστα.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Στις 9/2/2022 στις 1:23 ΠΜ, nikos360 είπε

Σε wireless έχεις να προτείνεις κάποια? Μέχρι 120ευρω

https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-wireless-headset/8z1dcql8z512?activetab=pivot%3aoverviewtab

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος θα το περίμενε ότι το SoT θα είχε τέτοια πόδια. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι το Grounded (ξεκίνησαν 10 devs και έχουν φτάσει τους 30) μιας και προέρχεται από μικρή ομάδα και το βασικό τους project είναι άλλο παιχνίδι. 

Spoiler

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 3

Ήρθε η κονσόλα χθες μαζί με το Forza αναγκαστικά...

Πολύ καλύτερη ποιοτικά κατασκευή από το ps5.Μαθημενος τόσα χρόνια με PlayStation,το μενού του μου φάνηκε ψιλοχαλια...

Έβαλα το δισκάκι το Forza χθες και περίμενα ότι θα παίξω άμεσα αλλά μέχρι να πάω για ύπνο ακόμα έκανε εγκατάσταση.Να πω την αλήθεια μου φαίνεται περίεργο τόσες ώρες για παιχνίδι σε δισκάκι.Ισως φταιει ότι σεταριζοταν η κονσόλα για πρώτη φορά.

Απορία!Στο Xbox app που βλέπω που είναι τα παιχνίδια που έχω στο δίσκο;Ψαχνω και πουθενά δεν μου δείχνει το Forza ότι κατεβαίνει.Εχει κανείς καμιά ιδέα;

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Στο app στο κινητο εννοείς? Αν ναι κατω δεξιά δίπλα στο εικονίδιο του προφίλ. Πατάς βιβλιοθήκη και μετά κονσόλες

Ναι στο κινητό είναι...μπαίνω στη βιβλιοθήκη κ δεν το δείχνει το Forza...

93730B51-72C3-4B99-B71B-38640906D080.png

DF449424-E9AE-441A-AA39-EA613A1ED573.png

Επεξ/σία από 26ska

3 ώρες πριν, 26ska είπε

Ήρθε η κονσόλα χθες μαζί με το Forza αναγκαστικά...

Πολύ καλύτερη ποιοτικά κατασκευή από το ps5.Μαθημενος τόσα χρόνια με PlayStation,το μενού του μου φάνηκε ψιλοχαλια...

Έβαλα το δισκάκι το Forza χθες και περίμενα ότι θα παίξω άμεσα αλλά μέχρι να πάω για ύπνο ακόμα έκανε εγκατάσταση.Να πω την αλήθεια μου φαίνεται περίεργο τόσες ώρες για παιχνίδι σε δισκάκι.Ισως φταιει ότι σεταριζοταν η κονσόλα για πρώτη φορά.

Απορία!Στο Xbox app που βλέπω που είναι τα παιχνίδια που έχω στο δίσκο;Ψαχνω και πουθενά δεν μου δείχνει το Forza ότι κατεβαίνει.Εχει κανείς καμιά ιδέα;

Με το  controller όλα οκ; χάνει πατήματα ή όλα καλά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...