Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο τα turtle beach stealth 700 gen 2.Καλύτερα απο τα razer threser 7.1 που εχω στο PS5 σε ήχο και μπάσο

Συνδέεται και με δεύτερη συσκευή με bluetooth αν και δεν το έχω κάνει ποτέ

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, George7Byron είπε

Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο τα turtle beach stealth 700 gen 2.Καλύτερα απο τα razer threser 7.1 που εχω στο PS5 σε ήχο και μπάσο

Συνδέεται και με δεύτερη συσκευή με bluetooth αν και δεν το έχω κάνει ποτέ

Εγώ πάλι με τα συγκεκριμένα ενώ είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα ήχου και την άνεση ακόμα και σε πολύωρο gaming μου τη δίνουν οι πολλές αποσυνδέσεις που έχουν στο Xbox.

Η εμβέλειά τους είναι αστεία. Στα 5 μέτρα φεύγεις και αποσυνδέονται. Δεν ξέρω αν τα προτείνω για χρήση με Series X. Θα επέλεγα άλλα την επόμενη φορά. Ψάχνω ήδη εναλλακτική.

39 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Τα steelseries 7x να προσθέσω πως είναι πολύ βολικά στο πολύωρο gaming και έχουν 0 αποσυνδέσεις σε xbox και pc που τα χρησιμοποιώ. 

Το πρόβλημα με αυτά τα ακουστικά είναι ότι δεν τα βρίσκεις πουθενά 

Μόλις τώρα, DiAvOl είπε

Το πρόβλημα με αυτά τα ακουστικά είναι ότι δεν τα βρίσκεις πουθενά 

Ναι εγώ τα πήρα απευθείας από την μαμά εταιρία. Χωρίς τελωνεία κλπ. Το γεγονός οτι σου δίνουν usb για σύνδεση νομίζω είναι το κλειδί ώστε να μην έχει καθόλου αποσυνδέσεις. Σκέψου ότι εγώ το xbox το έχω σε κλειστό κουτί και παίζω από τα 3.5 μέτρα και δουλεύει απροβλημάτιστα. 

8 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Ναι εγώ τα πήρα απευθείας από την μαμά εταιρία. Χωρίς τελωνεία κλπ. Το γεγονός οτι σου δίνουν usb για σύνδεση νομίζω είναι το κλειδί ώστε να μην έχει καθόλου αποσυνδέσεις. Σκέψου ότι εγώ το xbox το έχω σε κλειστό κουτί και παίζω από τα 3.5 μέτρα και δουλεύει απροβλημάτιστα. 

Εγώ ειχα βρει πριν κάνα 3μηνο τα Steelseries 7 που δουλεύουν σε PC και PS5, και δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις κτλ., και ειναι πολύ άνετα στην κεφάλα. Ήχος είναι οκ, όχι κάτι το τρομερό.

Αν και λατρεύω την συζητηση για τον ηχο, να θυμίσω οτι υπάρχει ξεχωριστο thread για accessories αλλα και ολοκληρο αλλο section του forum για να συζηταμε τετοια πραγματα.
Ειναι ισως καλύτερο να συνεχίσει η κουβέντα εκει, μιας και αυτη η συζητηση εχει γινει τουλαχιστον 50 φορες τον τελευταιο χρονο :P 

• Like 1
  • Thanks 1

θα προτεινα και εγω steelseries εχω τα 1 απο ηχο ειναι οκ οχι κατι συγκλονιστηκο αλλα σε θεμα ανεσης δεν εχω ξαναβαλει καλυτερο headset στο κεφαλι το βαζω αυτο πανω απο την ποιοτητα ηχου . Αν μπορεις να βρεις τα 7χ πηγαινε εκει δεν θα χασεις 

Πολύ περίεργος ο ντόρος τόσες μέρες για την δήλωση από platinum games για να συνεχιστεί το scalebound. Πρώτον αν θυμάμαι καλά τους έκοψε η ίδια η microsoft γιατί φαινόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει το παιχνίδι όσα λεφτά και να τους δίναν. Και δεύτερον ο,τι έχουν δείξει μοιάζει στην καλύτερη μέτριο. Φαίνεται να έχει γραφικά στα όρια του 360 με xbox one, και τώρα είμαστε στην γενιά του series x, και να ήταν να βγει θα έπρεπε να το φτιάξουν από την αρχή.

20 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Πολύ περίεργος ο ντόρος τόσες μέρες για την δήλωση από platinum games για να συνεχιστεί το scalebound. Πρώτον αν θυμάμαι καλά τους έκοψε η ίδια η microsoft γιατί φαινόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγει το παιχνίδι όσα λεφτά και να τους δίναν. Και δεύτερον ο,τι έχουν δείξει μοιάζει στην καλύτερη μέτριο. Φαίνεται να έχει γραφικά στα όρια του 360 με xbox one, και τώρα είμαστε στην γενιά του series x, και να ήταν να βγει θα έπρεπε να το φτιάξουν από την αρχή.

Για παιχνίδι που ήταν να βγει το 16 και για PlatinumGames (που τα παιχνίδια τους δεν φημίζονται για τον τομέα των γραφικών) μια χαρά ήταν τα γραφικά. Το θέμα ήταν το performance που ήταν πολύ ασταθές και δεν φαίνεται να μπορούσαν να το κάνουν να τρέχει ούτε στα 30 fps. Από ό,τι έχουν πει, η απειρία στο multiplayer (το παιχνίδι θα είχε τετραπλο co-op, από τότε είχε αυτήν την μανία το Xbox) τους ζόρισε αρκετά. Επίσης, ήταν μια άλλη Microsoft τότε που δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη εύκολα.

Πλέον, με τους ανεξάντλητους πόρους και την αλλαγή φιλοσοφίας, κάλλιστα μπορεί να συνεχιστεί. Προφανώς, θέλει αρκετή δουλειά (φαντάζομαι ΑΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει, θα είναι μόνο για current gen). Αλλά γιατί όχι; Μόνο θετική θα μπορούσε να είναι η αναγέννηση "συγχωρεμένων" IPs όπως Scalebound, Quantum Break, Banjo-Kazooie κλπ. Τόσα στούντιο υπάρχουν για να τα εκμεταλλευτούν.

• Like 1

Δε ξερω κατα ποσο ειναι 100% καλά τα πράγματα μέσα στην Platinum.

Aπο το 2016 ως τωρα, εχουν βγαλει καλα παιχνιδια το Nier Automata κ το Astral Chain. απο εκει κ περα, Bayonetta 3 ειναι αφαντο με τρελο delay, το Babylon's Fall δειχνει λιγο σαπακι με μετρια previews, Starfox Zero μαπα, Scalebound ακυρώθηκε, Granblue Fantasy Relink τους το πηραν απο τα χερια και το κανει αλλη εταιρια, ΤΝΜΤ σκουπιδι, Project GG 2 χρονια ανακοινωμένο αλλα ακομα δεν εχουμε δει κατι.

Δλδ ισως οντως να τεσταρουν τα νερα για καμια εξαγορα, who knows.

• Like 1

34 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Για παιχνίδι που ήταν να βγει το 16 και για PlatinumGames (που τα παιχνίδια τους δεν φημίζονται για τον τομέα των γραφικών) μια χαρά ήταν τα γραφικά. Το θέμα ήταν το performance που ήταν πολύ ασταθές και δεν φαίνεται να μπορούσαν να το κάνουν να τρέχει ούτε στα 30 fps. Από ό,τι έχουν πει, η απειρία στο multiplayer (το παιχνίδι θα είχε τετραπλο co-op, από τότε είχε αυτήν την μανία το Xbox) τους ζόρισε αρκετά. Επίσης, ήταν μια άλλη Microsoft τότε που δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη εύκολα.

Πλέον, με τους ανεξάντλητους πόρους και την αλλαγή φιλοσοφίας, κάλλιστα μπορεί να συνεχιστεί. Προφανώς, θέλει αρκετή δουλειά (φαντάζομαι ΑΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει, θα είναι μόνο για current gen). Αλλά γιατί όχι; Μόνο θετική θα μπορούσε να είναι η αναγέννηση "συγχωρεμένων" IPs όπως Scalebound, Quantum Break, Banjo-Kazooie κλπ. Τόσα στούντιο υπάρχουν για να τα εκμεταλλευτούν.

Το 2016 η αλήθεια είναι ότι δεν ακολουθούσα τι γίνετε με το xbox, αλλα από αυτά που έχω ακούσει, η platinum ζήτησε κιάλα λεφτά, δεν θυμάμαι πόσες φορες, όχι μια πάντως, ενώ έβγαζε όμως αλλα παιχνίδια εκείνη την περίοδο που υποτίθεται δούλευε στο scalebound. Στο γραφικό κομμάτι φαίνεται ότι δε μπορούσαν να κρατήσουν όχι 30, ούτε 20 σταθερά, οποτε το μονο σίγουρο είναι ότι και να το ξεκινήσουν θα το ξεκινήσουν από την αρχή. Απλά η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει νόημα, τα σκάτωσαν πολύ τότε και αυτό που είπε τώρα ο καμίγια πιο πολύ σα κίνηση απελπισίας ακούγεται επειδή η microsoft ρίχνει πολύ χρήμα στο gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Akis0123 είπε

η platinum ζήτησε κιάλα λεφτά, δεν θυμάμαι πόσες φορες, όχι μια πάντως, ενώ έβγαζε όμως αλλα παιχνίδια εκείνη την περίοδο που υποτίθεται δούλευε στο scalebound.

Για φήμη πρόκειται που δεν προκύπτει από πουθενά. Πχ. χτες αναφέρθηκε σε αυτό ο Jez Corden.

Λογικό, πάντως, να αντιμετωπίζαν ένα σωρό θέματα όταν, όπως φαίνεται, τους επιβάλλουν την UE έναντι της δικιάς τους μηχανής. Δεν θυμάμαι πότε να λειτούργησε θετικά αυτό σε ανάλογες περιπτώσεις (PES από FOX σε UE4, η Bioware που έπρεπε ντε και καλά να χρησιμοποιήσει την Frostbite στο Andromeda και το Anthem κ.ο.κ.).

Επίσης, δεν νομίζω να είναι τόσο κορόιδο μια εταιρία σαν την MS. Δεν θα είχε βγει τόσα χρόνια να το πει (χωριά δικαστικές διαμάχες κλπ.); 

Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ. Το παιχνίδι θέλει αλλαγές στην δομή (π.χ. να αφήσουν το coop για ένα αμιγώς single player action RPG) και στον τεχνικό τομέα. Αλλά σαν concept έχει ενδιαφέρον. Εξάλλου, αν όχι η PlatGames, σίγουρα θα μπορούσε να το αναλάβει κάποιο άλλο first ή third party στούντιο (π.χ. FromSoft).

edit: Επειδή δεν το έχει ποστάρει κανείς μέχρι στιγμής και για να αποφύγω double post, αφήνω αυτό εδώ.

Επεξ/σία από kosmsamo

4 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Αυτό με το κλειστό κουτί ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει και να μην είναι όσο κλειστό το περιγράφεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...