Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κόσμημα το SX Halo Edition από κοντά!

Υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι στις μέρες μας που δεν σκαλπάρουν.

20220208_214256_copy_2041x3628.jpg

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 20
  • Thanks 2
Δημοσ.

@Lobo10 Μεγειές!!! Είναι όντως κόσμημα. Ήμουν από τους πολύ τυχερούς και πρόλαβα στοκ στα MS Stores. Οι Scalpers να τα βάλουν εκεί που ξέρουν...

Spoiler

IMG_1910.JPG.7a69383a7b836d22dedf88f3dc3c7152.JPG

1.jpg.879d6c8c372bfd216b73150e06d1513c.jpg

2.jpg.b59abc2e1d9b77eca02cfc5e5f097bd2.jpg

• Like 8
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos360 είπε

τα Razer BlackShark V2 πως τα βλειπεις?εχουν dolby atmos αυτα?απο razer ποια εχουν dolby atmos?

Εγώ τα έχω και αγορασμένο το license από το store. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και το πολύ θετικό ειναι ότι δεν σε κουράζουν όση ώρα και να τα φοράς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To εχουμε ξαναπει αρκετες φορες αλλα κανενα ακουστικο δεν  "εχει dolby atmos". ΟΛΑ τα ακουστικα το υποστηριζουν γιατι το atmos δεν εχει να κανει με το ακουστικο, ειναι ενα προγραμμα που τρεχει στην κονσολα/στο PC. Αφηστε τους να κοτσαρουν "Atmos support" κ οτι αλλη marketing μπουρδιτσα θελουν στα κουτια (περα απο marketing συμφωνια, πραγματικα δεν σημαινει τιποτα αλλο)κ παρτε το ακουστικο που θελετε ;) 
απο εκει κ περα, για ενσυρματο ακουστικο στα περιπου 100Ε, BlackShark V2 ή Hyper X Cloud Alpha ειναι τα καλυτερα σε αυτο το range.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 4
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

To εχουμε ξαναπει αρκετες φορες αλλα κανενα ακουστικο δεν  "εχει dolby atmos". ΟΛΑ τα ακουστικα το υποστηριζουν γιατι το atmos δεν εχει να κανει με το ακουστικο, ειναι ενα προγραμμα που τρεχει στην κονσολα/στο PC. Αφηστε τους να κοτσαρουν "Atmos support" κ οτι αλλη marketing μπουρδιτσα θελουν στα κουτια (περα απο marketing συμφωνια, πραγματικα δεν σημαινει τιποτα αλλο)κ παρτε το ακουστικο που θελετε ;) 
απο εκει κ περα, για ενσυρματο ακουστικο στα περιπου 100Ε, BlackShark V2 ή Hyper X Cloud Alpha ειναι τα καλυτερα σε αυτο το range.

Σε wireless έχεις να προτείνεις κάποια? Μέχρι 120ευρω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos360 είπε

Σε wireless έχεις να προτείνεις κάποια? Μέχρι 120ευρω

https://www.gameover.gr/2021/04/28/best-gaming-headsets-under-100-euros/

https://www.gameover.gr/2021/06/09/best-gaming-headsets-under-200-euros/

εγραψα αυτα πριν καποιους μηνες. οι τιμες εχουν πλεον αλλαξει κ βρισκεις συχνα σε προσφορα στα 120-130 αυτα που ηταν στα 200.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ακουστικά του ps5 κάνουν για το Xbox series x;

Τσίμπησα κ εγώ πριν λίγο το series X με το Forza από πλαίσιο.

Πρώτη φορά με κονσόλα της Microsoft τι χρειάζομαι άλλο ρε παιδιά για να είμαι οκ;

Με τα χειριστήρια του Xbox τι παίζει ;Αλλαζω μπαταρίες;

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

...τι χρειάζομαι άλλο ρε παιδιά για να είμαι οκ;

Spoiler

Να στείλεις για διακοπές παιδιά, σκυλιά, γυναίκες, πεθερές και να βάλεις gamepass. 👍

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Τα ακουστικά του ps5 κάνουν για το Xbox series x;

Τσίμπησα κ εγώ πριν λίγο το series X με το Forza από πλαίσιο.

Πρώτη φορά με κονσόλα της Microsoft τι χρειάζομαι άλλο ρε παιδιά για να είμαι οκ;

Με τα χειριστήρια του Xbox τι παίζει ;Αλλαζω μπαταρίες;

Αν τα ακουστικά είναι ενσύρματα τότε απλά τα βάζεις στο 3.5 Jack πάνω στο χειριστήριο. Νομίζω τα μόνα ακουστικά που δουλεύουν ασύρματα και στις 2 κονσόλες είναι τα steelseries 7x. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι συνδρομή στο Game Pass ultimate και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ( προτείνω Panasonic eneloop). 😉

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...