Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Λειτουργεί ακόμα το κόλπο με μετατροπή σε ultimate?

Κάτσε ρε συ γιατί μας έχεις μπερδέψει, εσύ δεν είπες ότι με το xbox που έδωσες έβαλες και gamepass το οποίο μετά αφού έδωσες το series x σου έμεινε για στο pc?  Άρα έχεις ήδη ενεργοποιήσει μια συνδρομή, τι άλλο προσπαθείς να κάνεις τώρα? να την πας +12 είτε +24 μήνες?

• Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Κάτσε ρε συ γιατί μας έχεις μπερδέψει, εσύ δεν είπες ότι με το xbox που έδωσες έβαλες και gamepass το οποίο μετά αφού έδωσες το series x σου έμεινε για στο pc?  Άρα έχεις ήδη ενεργοποιήσει μια συνδρομή, τι άλλο προσπαθείς να κάνεις τώρα? να την πας +12 είτε +24 μήνες?

Έχω το 1ευρώ για 1 μήνα (Ultimate) και σκέφτομαι να κάνω το κόλπο για 36 μήνες.

Θα κάνω μάλλον 2ο account.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Έχω το 1ευρώ για 1 μήνα (Ultimate) και σκέφτομαι να κάνω το κόλπο για 36 μήνες.

Θα κάνω μάλλον 2ο account.

τότε περιμένεις να λήξει και κάνεις απο την αρχή το κόλπο με το gold σε ultimate. 

Δημοσ.

4 λεπτά πριν, Saloufas είπε

τότε περιμένεις να λήξει και κάνεις απο την αρχή το κόλπο με το gold σε ultimate. 

Save κτλ. φαντάζομαι δεν μπορώ να τα κρατήσω! Οπότε αν ξεκινήσω κάποια games θα χάσω το progress

Δημοσ.
On 05/02/2022 at 21:18, hexenlord said:

@DiAvOl, Θα σου βγάζει το παιχνίδι pormpt, παραθυράκι δλδ αν θέλεις να ξαναρχίσει από την αρχή (local save) η αν θες να κατεβάσεις από το σύννεφο το παλιό σου save (δλδ sync). Εσυ πατάς το δεύτερο εκτός και αν είσαι μορτης και θες να παίξεις όλο το campaign από την αρχή. 

Αυτό ΔΕΝ έχει σχέση με την υπολογιστική δύναμη, μη λέτε ότι θέλετε. Απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή sync που έχει μέσα στις advanced επιλογές η κονσολα. Αν δεν είσαι από κονσολα, τότε από το προφίλ σου στον λόγαριασμο του ΜΣ προφίλ σου, για παράδειγμα [email protected]

Με λίγα λόγια μπορείς να κάνεις force το local save στο cloud, δεν είναι tied στο account σου;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε

Με λίγα λόγια μπορείς να κάνεις force το local save στο cloud, δεν είναι tied στο account σου;

Φυσικά και μπορείς αρκεί να χρησιμοποιείς στον επόμενο λογαριασμό το ίδιο μέιλ. Δεν είναι δλδ σαν google drive, είναι ενωμένο με το λογαριασμό σου. Είναι χαρακτηριστικό της  ΜΣ αυτό, δεν το έχουν σε άλλες κονσόλες. Αυτό γιατί ξεκινάς ένα παιχνίδι στο pc, ας πουμε Minecraft dungeons, και μετά με το ίδιο save cloud παίζεις από εκεί που το άφησες στο χβοχ ακόμη και στο switch (για κινητό δεν έχω κοιτάξει). Αλλά θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει could sync και φυσικά το παιχνίδι να είναι multi platform με επιλογή συνέχισης (δεν το κάνουν όλα). Ποιο παιχνίδι έχεις βάλει στο μάτι για να σου πούμε; Χαλι, φορζα και γκιαρς το έχουν σίγουρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hexenlord είπε

Φυσικά και μπορείς αρκεί να χρησιμοποιείς στον επόμενο λογαριασμό το ίδιο μέιλ. Δεν είναι δλδ σαν google drive, είναι ενωμένο με το λογαριασμό σου. Είναι χαρακτηριστικό της  ΜΣ αυτό, δεν το έχουν σε άλλες κονσόλες. Αυτό γιατί ξεκινάς ένα παιχνίδι στο pc, ας πουμε Minecraft dungeons, και μετά με το ίδιο save cloud παίζεις από εκεί που το άφησες στο χβοχ ακόμη και στο switch (για κινητό δεν έχω κοιτάξει). Αλλά θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει could sync και φυσικά το παιχνίδι να είναι multi platform με επιλογή συνέχισης (δεν το κάνουν όλα). Ποιο παιχνίδι έχεις βάλει στο μάτι για να σου πούμε; Χαλι, φορζα και γκιαρς το έχουν σίγουρα. 

Halo, Forza, Gears, Flight simulator

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Halo, Forza, Gears, Flight simulator

Πσσσσσσσσσσς τα καλύτερα διάλεξες αδερφάκι μου. Παίζεις χωρίς να φοβάσαι, τα saves σου θα μεταφερθούν. Γκαραντι. Να ξες πως αν έχεις παρέα τρία από αυτά είναι απίστευτα κο-οπ, εχε με υπόψη σου, hexenlord το ψευδώνυμο μου. Δεν έχω πολύ παρέες γιατί μου έχει βγει το όνομα «αντισονακιας» (ενώ πραγματικά στην πραγματικότητα δεν ενοχλώ) όποτε hook me up, ειδικά halo coop 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Πσσσσσσσσσσς τα καλύτερα διάλεξες αδερφάκι μου. Παίζεις χωρίς να φοβάσαι, τα saves σου θα μεταφερθούν. Γκαραντι. Να ξες πως αν έχεις παρέα τρία από αυτά είναι απίστευτα κο-οπ, εχε με υπόψη σου, hexenlord το ψευδώνυμο μου. Δεν έχω πολύ παρέες γιατί μου έχει βγει το όνομα «αντισονακιας» (ενώ πραγματικά στην πραγματικότητα δεν ενοχλώ) όποτε hook me up, ειδικά halo coop 

Το Sea of thieves είναι δυνατό; Διάβασα ότι μόνο αν έχεις παρέα αξίζει.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Το Sea of thieves είναι δυνατό; Διάβασα ότι μόνο αν έχεις παρέα αξίζει.

Πάρα πολύ καλό ειδικά εάν σου αρεσει το πειρατικό setting. Καλά διάβασες, δεν είναι για σόλο (όχι οτι δεν γίνεται- υπάρχουν οδηγοί στο νετ), απλά είναι πολύ δυσκολότερο και σε περιορίζει να παίξεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αν θες τη γνώμη μου, το ξεχνάς αν δεν έχεις παρέα.  

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε

Εχετε βρει σε κανα κλειδαδικο το elden ring πιο φθηνο; Οχι vpn

Θα ασχοληθειτε απο εδω κανεις;

Από Βραζιλία μεριά βγαίνει περίπου στο 50αρικο.. το έχω προπαραγγειλει εδώ και καιρό άντε 20 μέρες ακόμα..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malias4 είπε

Ετσι μου ειπε ενας φιλος μου που προσπαθησε σε pc πολυ δυνατο. Τωρα τι να σου πω καλυτερα περιμενε μερικες μερες να ξεκαθαρισει.. 

Μήπως τον λένε OROKUSAKI τον φιλο σου?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gregpec2 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Καιρό έχει να γράψει αυτός πλάκα πλάκα

Spoiler

Κάνετε λάθος, έκανε κανάλι στο γιουτιουμπ, έκανε επιτέλους πραγματικότητα που λέγε πως θα κάνει εκπομπα, τα τσέπωσε και άφησε εμάς τους τους πληβείους και το ινσομνια μπαχαιντ. Τι όμως αφού;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...