Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Υπάρχει τρόπος στο energy saving mode να συνεχίσει να κατεβάζει ένα παιχνίδι αφού κλείσω την κονσόλα; Ενώ στις οδηγίες λέει οτι τα updates γίνονται σε αυτό το mode όταν κλείνω την κονσόλα μετά απο λίγα λεπτά σταματάει και το κατέβασμα

Δεν νομίζω, στην εξοικονόμηση ενέργειας η κονσόλα σβήνει τελείως, πρέπει να επιλέξεις το rest mode.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Εγώ νομίζω Splinter Cell... Από που προκύπτει το Goldeneye πέρα από το "leaked remaster" που μπορεί να είναι και μούφα?

Εμενα το μυαλό μου πάντως πήγε στο james bond από την io

1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Επεξ/σία από stevenfins
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Εμενα το μυαλό μου πάντως πήγε στο james bond από την io

το splinter cell το εχουν πει ηδη οτι θα βγει μελλοντικα το ποτε αγνωστο προς το παρων ειναι ξεκαθαρο σε τι αναφερεται το tweet

Δημοσ.

Παίδες μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και εμένα το κόλπο με το Βραζιλιάνικο Gamepass ; Απ'οτι έχω καταλάβει, αγοράζω gamepass Βραζιλίας και κάνω redeem με VPN (συνδεδεμένο σε BR server);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Παίδες μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και εμένα το κόλπο με το Βραζιλιάνικο Gamepass ; Απ'οτι έχω καταλάβει, αγοράζω gamepass Βραζιλίας και κάνω redeem με VPN (συνδεδεμένο σε BR server);

https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Υπάρχει τρόπος στο energy saving mode να συνεχίσει να κατεβάζει ένα παιχνίδι αφού κλείσω την κονσόλα; Ενώ στις οδηγίες λέει οτι τα updates γίνονται σε αυτό το mode όταν κλείνω την κονσόλα μετά απο λίγα λεπτά σταματάει και το κατέβασμα

Settings -> Sleep mode & startup και επιλέγεις στα δεξιά σου "Sleep mode Standby" και κάνεις untick το "When Xbox is off turn off storage".

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Settings -> Sleep mode & startup και επιλέγεις στα δεξιά σου "Sleep mode Standby" και κάνεις untick το "When Xbox is off turn off storage".

Αυτός από ότι κατάλαβα εννοεί να κάνει download στο energy saver.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Ξέρεις αν αυτό ισχύει και για την expansion card? Γιατί ότι καινούριο κατεβάζω το αποθηκεύω εκεί. 

Λογικά πρέπει να ισχύει, κάνε τα βήματα που περιέγραψα και μετά βάλε να κατεβαίνει ένα παιχνίδι 1-2GB πχ, κλείσε την κονσόλα σε standby περίμενε λίγα λεπτά και δες αν το έχει κατεβάσει.

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Νομίζω ότι δεν γίνεται, γιατί όταν το γυρίζεις στο energy saver προφίλ δεν υπάρχει η επιλογή "when xbox is off turn off storage".

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ναι αυτό εννοώ. Να κατεβάζει στο Energy saver mode.

Μου βγάζει συχνά πυκνά το παρακάτω αλλα το downloading δεν συνεχίζει όταν απενεργοποιήσεις την κονσόλα. Μάλλον αφορά μόνο τα αυτόματα updates? το "When Xbox is off turn off storage" έχω απενεργοποιημένοIMG_1052.jpeg.b94018acb936762a04a9032f19c2510f.jpeg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

το "When Xbox is off turn off storage" έχω απενεργοποιημένο

Κάτσε μισό, εγώ όταν το γυρνάω σε energy saver μετά δεν μου βγάζει την επιλογή "when xbox is off turn off storage".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Κάτσε μισό, εγώ όταν το γυρνάω σε energy saver μετά δεν μου βγάζει την επιλογή "when xbox is off turn off storage".

Ώπα ναι έχεις δίκιο, τσέκαρα πως είναι ξετσεκαρισμένο όσο το είχα σε Standby mode και δεν είδα οτι εξαφανίζεται η επιλογή όταν το γυρνάς σε energy saver

Οπότε αν θέλουμε να κατεβάσουμε ένα παιχνίδι ή αφήνουμε την κονσόλα ανοιχτή ή την γυρνάμε κάθε φορά σε Standby mode και την κλείνουμε; 

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DiAvOl είπε

H διαδικασια απο βραζιλια δεν δουλευει πια 😫 ενας φιλος μου εφαγε μπαν απο οτι μου ειπε κ του εμειναν κ 2Χ12μηνες 😕
Γιαυτο βαζω εγω κανονικα κ ας πληρωνω λιγο παραπανω.. 

Χθες προσπαθησε λεει.

• Sad 1
Δημοσ.

Άρα αυτό που λέει ο φίλος 

δεν ισχύει ποιά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...