Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Χρειάζεται όμως για να βάλεις λεφτά μέσω gift card σε οποιοδήποτε άλλου region ms store.

Οπότε δεν είναι το ίδιο πράγμα?

Η ερώτηση ήταν για αγορά από βραζιλιάνικο store αν χρειάζεσαι vpn, η απάντηση είναι, όχι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται vpn αν αγορασεις με βραζιλιανικη gift card κάποιο παιχνίδι απο το βραζιλιανικο store.ουτε χρειαζεται όταν κανεις redeem τις βραζιλιανικες gift card, Vpn χρειαζεται αν βαλεις κατευθείαν καποιο κωδικο παιχνιδιου απο αλλη χώρα εκτος Ελλάδας

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 4

5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δες το παραπανω μου ποστ και θα καταλαβεις τι εννοω....

Μην γράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια, δεν χρειάζεται vpn για αγορά από βραζιλιάνικο. 

• Like 5

17 λεπτά πριν, leo066 είπε

Η ερώτηση ήταν για αγορά από βραζιλιάνικο store αν χρειάζεσαι vpn, η απάντηση είναι, όχι.

Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε ms store έχει ήδη λεφτά μέσα όχι μόνο για το Βραζιλιάνικο.

Το ότι δεν θέλει vpn δεν είναι επειδή είναι το Βραζιλιάνικο ms store αλλά επειδή έχει ήδη λεφτά μέσα το οποιοδήποτε ms store wallet.

Λογικά μέσω της αντίστοιχης gift card που για να την βάλεις θέλεις vpn.

13 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Δεν χρειάζεται vpn αν αγορασεις με βραζιλιανικη gift card κάποιο παιχνίδι απο το βραζιλιανικο store.ουτε χρειαζεται όταν κανεις redeem τις βραζιλιανικες gift card, Vpn χρειαζεται αν βαλεις κατευθείαν καποιο κωδικο παιχνιδιου απο αλλη χώρα εκτος Ελλάδας

Είσαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό?

Αν δηλαδή εγώ αγοράσω π.χ. μια Βραζιλιάνικη gift card θα μπορέσω να την βάλω στο profile μου χωρίς κανένα vpn?

3 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε ms store έχει ήδη λεφτά μέσα όχι μόνο για το Βραζιλιάνικο.

Το ότι δεν θέλει vpn δεν είναι επειδή είναι το Βραζιλιάνικο ms store αλλά επειδή έχει ήδη λεφτά μέσα το οποιοδήποτε ms store wallet.

Αν δηλαδή εγώ αγοράσω π.χ. μια Βραζιλιάνικη gift card θα μπορέσω να την βάλω στο profile μου χωρίς κανένα vpn?

Συνεχίζεις να ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Δεν θα βάλεις τη gift card στο λογαριασμο σου, θα κάνεις αγορά με αυτή και για ακόμη μια φορά ΔΕΝ χρειάζεσαι vpn για αυτό.

• Like 3

50 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μην το λες αυτό γιατί δεν ισχύει.

Μια χαρά χρειάζεται vpn οτιδήποτε αγοράσεις από Βραζιλία και γενικότερα από άλλη χώρα από αυτή που είναι το profile σου.

Π.χ. εγώ αγόρασα προχτές ένα παιχνίδι από βραζιλία και μάντεψε.

Δεν το δεχότανε χωρίς vpn στον Ελληνικό μου profile.

Οτι παιχνιδι εχω παρει απο βραζιλια στο προφιλ μου εχει γινει χωρις vpn

Απλα βαζεις μια βραζιλιανικη διευθυνση και στα περναει κανονικα

• Like 3

10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ναι συνέχεια ετσι αγοραζω. Βαζω την καρτα στο βραζιλιανικο store χωρις vpn.

39 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν πας απλά στο προφίλ σου και βάζεις μέσα τη βραζιλιάνικη gift card, θέλει μια λίγο διαφορετική διαδικασία η οποία όμως όντως ΔΕ χρειάζεται vpn. 

• Like 1

1 ώρα πριν, malias4 είπε

Ερχετε νεο cod κ μαλιστα φετος απο οτι λενε εδω !

https://www.purexbox.com/news/2022/02/its-official-infinity-ward-is-working-on-this-years-call-of-duty

Δεν είναι μυστικό. Το '22 θα κυκλοφορήσει από IW μάλλον η συνέχεια του MW' 19, Warzone 2 (δεν θυμάμαι από ποιον, ίσως IW) και το '23 από treyarch 

• Like 1

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν είναι μυστικό. Το '22 θα κυκλοφορήσει από IW μάλλον η συνέχεια του MW' 19, Warzone 2 (δεν θυμάμαι από ποιον, ίσως IW) και το '23 από treyarch

Είχε βγει επίσης και η Sony μετά την εξαγορά και είπε πως έχουν συμβόλαιο για άλλα 3 παιχνίδια (2 core + warzone) ως το '23.

9 λεπτά πριν, I'm_busy είπε

Είχε βγει επίσης και η Sony μετά την εξαγορά και είπε πως έχουν συμβόλαιο για άλλα 3 παιχνίδια (2 core + warzone) ως το '23.

Ναι, σε αυτά τα 3 games αναφέρομαι και εγώ 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...