Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει περισσότερες αποκλειστικότητες στην κονσόλα από ότι στο PC δεν είναι και τα 100 η διαφορά στις αποκλειστικότητες αλλά δικαιολογείται εν μέρει

Δημοσ.
Στις 10/8/2021 στις 2:38 ΜΜ, privateer είπε

Αν δεν ήταν isometric θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα.

Λίγο που το δοκίμασα μου φάνηκε κουραστικό το shooting και η οπτική γωνία.

Δημοσ.

1 hour ago, The_Judas said:

Αν δεν ήταν isometric θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα.

Λίγο που το δοκίμασα μου φάνηκε κουραστικό το shooting και η οπτική γωνία.

φοβερο ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της χρονιας για μενα. Αλλα αν δεν σου αρεσει το στυλ οκ

On 17/07/2021 at 21:18, optimus prime said:

H πεταλιερα ειναι για να μενει στο παταρι,εγω την πρωτη μερα που την ειδα οταν ανοιξα το κουτι και την πατησα παρηγγειλα αμεσως την t3pa.

εγινε και αυτο χαρη στον @Lobo10 🤣

Σημερα βγαινει το Hades και το Art of Rally. Χτες βγηκε και αυτο το οποιο εχει πολυ πλακα.

Τσεκαρετε το🤣

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, privateer είπε

φοβερο ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της χρονιας για μενα. Αλλα αν δεν σου αρεσει το στυλ οκ

εγινε και αυτο χαρη στον @Lobo10 🤣

Σημερα βγαινει το Hades και το Art of Rally. Χτες βγηκε και αυτο το οποιο εχει πολυ πλακα.

Τσεκαρετε το🤣

Καλοπάτητα φιλαράκι @privateer!

Ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Ήρθαν και σε μένα τα T-LCM. 

20210811_102623_copy_1703x958.jpg

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδια με το fall guys τι γινεται εχει διαβασει κανεις κατι? Ειχαν πει καλοκαιρι μετα ειοαν δεν προλαβαινουμε αλλα εχουμε καποια ημερομηνια? 

Δημοσ.

Δοκιμασατε Hades ?Ξεκλείδωσε χθες τα μεσάνυχτα, 00:05 ήμουν μέσα...

Soundtrack,Visuals,Theme, combat απο όσο πρόλαβα να δω είναι εξαιρετικά

Δύο runs έκανα και ανυπομονώ να σχολάσω να συνεχίσω,τι παιχνίδαρος είναι αυτός?

Α ρε gamepass καψούρα

• Like 5
Δημοσ.

Πολυ τρεξιμο με την δουλεια  και εχω σχεδον μηνα να παιξω,ανοιξα το xbox και καταλαβα οτι 1 tb δεν φτανει πλεον ουτε για πρωινο..πολυ πραμα. Το the ascent φοβερο και το art of rally το ιδιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...