Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Δεν νομίζω να προσπαθήσω να πάρω πάλι Xbox μετά από αυτήν την εμπειρία. Έχω δυνατό PC, έβαλα το Gamepass και είμαι κομπλέ.

Μου φαίνεται πολύ ακραίο να γυρίσει κάποιος ολόκληρη κονσόλα επειδή είχε πρόβλημα ένα κουμπί στο χειριστήριο της συσκευασίας... Επίσης ακραίο και το να μην ασχοληθείς ξανά με Xbox για ένα προβληματικό χειριστήριο. Να πω ότι είχε πρόβλημα η ίδια η κονσόλα, θα το δικαιολογούσα.

Αλλά νομίζω ότι βιάστηκες λίγο και ταλαιπωρήθηκες τσάμπα. Ένα δεύτερο χειριστήριο δεν θα πήγαινε χαμένο. Θα μπορούσες πχ να το χρησιμοποιήσεις και στο PC σου όταν θα έλυνες το πρόβλημα με το άλλο.

Εκτός βέβαια αν δεν σου άρεσε τελικά η όλη ιδέα της κονσόλας, το μετάνιωσες και έψαχνες αφορμή να την γυρίσεις. Τέλος πάντων, καλή συνέχεια με το gamepass.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 10
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/03/07/xbox-series-x-controller-button-problems-youre-not-alone/?sh=515545e86931

Σχεδόν ένα χρόνο μετά και έχουν τα ίδια προβλήματα.

Ναι, εάν είναι μάπα το καρπούζι δεν ξαναπαίρνεις.

Καλά το άκυρο που είπες με το σταθερό δεν το σχολιάζω καν.

Κοίτα, προσπαθούν να σε βοηθήσουν εδώ οι περισσότεροι. Όταν βγήκε το PS5, οι ανεμιστήρες και τα controller πηγαινοερχόταν στην cometron σε αστείους βαθμούς. 100 φορές χειρότερα προβήματα είχαν απ 'ότι το xbox που έχει και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ support. Πάτα λίγο γή.

Δεν είναι πάλι για flame εδώ η φάση αλλα αυτά που γράφεις περνάνε τα όρια της αστειότητας.

• Like 8
  • Thanks 1

31 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/03/07/xbox-series-x-controller-button-problems-youre-not-alone/?sh=515545e86931

Σχεδόν ένα χρόνο μετά και έχουν τα ίδια προβλήματα.

Ναι, εάν είναι μάπα το καρπούζι δεν ξαναπαίρνεις.

Καλά το άκυρο που είπες με το σταθερό δεν το σχολιάζω καν.

Άκυρα είναι αυτά που λες εσύ μάλλον. Το να βγει προβληματικό κάτι σε ένα ηλεκτρονικό είδος είναι πολύ πιθανό. Αναφέρονται τέτοια προβλήματα και για τις δυο κονσόλες. Η πιθανότητα να σου τύχει όμως είναι προφανώς πάρα πολύ μικρή. Εμένα δεν μου έτυχε για παράδειγμα, ούτε σε κάποιον άλλον που ξέρω. Το πιο πιθανό είναι να μην ξανά τύχει ούτε σε σένα. Το να μου στείλεις τώρα ένα απο τα κλασικά clickbait άρθρα που κάνουν την τρίχα τριχιά δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελοσπάντων, το   gamepass στο PC  μιά χαρά είναι. Το μάπα καρπούζι το ανέφερα για την συγκεκριμένη κονσόλα που μου έτυχε. Πάντως διάβασα horror stories άτομα που γύρισαν 7 και 8 χειριστήρια μέχρι να βρουν κάποιο που να δουλεύει σωστά (και πολλά μάλιστα elite).  Ούτε διάθεση ούτε χρόνο έχω να μπω σε τέτοια διαδικασία.

Δεν έχω κανένα σκοπό να ανοίξω PS5 vs Xbox war εδώ μέσα, αυτή ήταν η εμπειρία μου, αυτή είναι η γνώμη μου και τέλος. Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να απαντήσω σε άλλα ποστ σχετικά με αυτό το θέμα, γράψτε ότι νομίζετε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Τελοσπάντων, το   gamepass στο PC  μιά χαρά είναι. Το μάπα καρπούζι το ανέφερα για την συγκεκριμένη κονσόλα που μου έτυχε. Πάντως διάβασα horror stories άτομα που γύρισαν 7 και 8 χειριστήρια μέχρι να βρουν κάποιο που να δουλεύει σωστά (και πολλά μάλιστα elite).  Ούτε διάθεση ούτε χρόνο έχω να μπω σε τέτοια διαδικασία.

Horror stories υπάρχουν για όλα τα ηλεκτρονικά ήδη. Δεν σημαίνει ότι κάποιος οπωσδήποτε θα πέσει σε ένα από αυτά. Εγώ πχ έχω δυο χειριστήρια και δουλεύουν χωρίς προβλήματα.

Εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ διαδεδομένο και γνωστό (όπως πχ το RRoD του 360). Εδώ όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είχε πρόβλημα το κουμπί του controller και εσύ γύρισες πίσω την κονσόλα η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δούλευε άψογα. Υπήρχε εύκολη λύση και εσύ πήγες nuclear. Είναι σαν να έχω πρόβλημα με το ποντίκι και να επιστρέψω όλο το PC. Αυτό και αν είναι horror story...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1

20 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Δεν νομίζω να προσπαθήσω να πάρω πάλι Xbox μετά από αυτήν την εμπειρία. Έχω δυνατό PC, έβαλα το Gamepass και είμαι κομπλέ.

Αφού βολεύεσαι έτσι μια χαρά, δώσε gamertag να σε προσθέσω.

• Like 2

14 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Horror stories υπάρχουν για όλα τα ηλεκτρονικά ήδη. Δεν σημαίνει ότι κάποιος οπωσδήποτε θα πέσει σε ένα από αυτά. Εγώ πχ έχω δυο χειριστήρια και δουλεύουν άψογα.

Εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ διαδεδομένο και γνωστό (όπως πχ το RRD του 360). Εδώ όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είχε πρόβλημα το κουμπί του controller και εσύ γύρισες πίσω την κονσόλα η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δούλευε άψογα. Υπήρχε εύκολη λύση και εσύ πήγες nuclear. Είναι σαν να έχω πρόβλημα με το ποντίκι και να επιστρέψω όλο το PC. Αυτό και αν είναι horror story...

εγω το πηγα στο ακρως αντιθετο λεβελ ειχε θεμα το χ στο κοντρολερ και βαριομουν να στο στειλω . Δοκιμασα την ελληνικη μεθοδο επαιξα fighting παιχνιδι και στα 50 πατηματα εφτιαξε 

• Like 3
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

εγω το πηγα στο ακρως αντιθετο λεβελ ειχε θεμα το χ στο κοντρολερ και βαριομουν να στο στειλω . Δοκιμασα την ελληνικη μεθοδο επαιξα fighting παιχνιδι και στα 50 πατηματα εφτιαξε 

Tekken + Hwoarang = Profit

Επεξ/σία από chncynic

4 ώρες πριν, Saloufas είπε

Δεν χρειάζεται VPN. Εχεις Pm.

Μην το λες αυτό γιατί δεν ισχύει.

Μια χαρά χρειάζεται vpn οτιδήποτε αγοράσεις από Βραζιλία και γενικότερα από άλλη χώρα από αυτή που είναι το profile σου.

Π.χ. εγώ αγόρασα προχτές ένα παιχνίδι από βραζιλία και μάντεψε.

Δεν το δεχότανε χωρίς vpn στον Ελληνικό μου profile.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε έχασα.

Τι εννοείς αν έχεις κωδικό από άλλη χώρα?

Μα αν αγοράσεις ένα οποιοδήποτε παιχνίδι digital από άλλη χώρα π.χ. Βραζιλία εννοείτε θα είναι από άλλη χώρα και όχι από Ελλάδα που δεν θέλει vpn.

Εν ολιγης ένας κωδικός για παιχνίδι από Βραζιλία θέλει vpn για να το βάλεις στο Ελληνικό σου profile.

Ενώ αν έχεις αγοράσει ένα παιχνίδι για Ελλάδα εννοείτε ότι δεν θέλει vpn.

Επεξ/σία από Paragontas-x

11 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Σε έχασα.

Τι εννοείς αν έχεις κωδικό από άλλη χώρα?

Μα αν αγοράσεις ένα οποιοδήποτε παιχνίδι digital από άλλη χώρα π.χ. Βραζιλία εννοείτε θα είναι από άλλη χώρα και όχι από Ελλάδα που δεν θέλει vpn.

Εν ολιγης ένας κωδικός για παιχνίδι από Βραζιλία θέλει vpn για να το βάλεις στο Ελληνικό σου profile.

Ενώ αν έχεις αγοράσει ένα παιχνίδι για Ελλάδα εννοείτε ότι δεν θέλει vpn.

Για να μην τον ξανά χάσεις διάβασε ξανά την ερώτηση. Και όπως ήδη απαντήθηκε ΔΕΝ χρειάζεται vpn για να αγοράσεις από το βραζιλιάνικο store.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μην το λες αυτό γιατί δεν ισχύει.

Μια χαρά χρειάζεται vpn οτιδήποτε αγοράσεις από Βραζιλία και γενικότερα από άλλη χώρα από αυτή που είναι το profile σου.

Π.χ. εγώ αγόρασα προχτές ένα παιχνίδι από βραζιλία και μάντεψε.

Δεν το δεχότανε χωρίς vpn στον Ελληνικό μου profile.

Και εγώ σήμερα αγόρασα το Immortals Fenyx 11.50€ χωρίς VPN κατευθείαν από το MS Brazilian Store.

adasddas.jpg.e31c3aa96b13777d8edf974fc64ba517.jpg

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...