Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως για εμένα τα παιχνίδια που μου άρεσαν από τη σειρά και θα ξανάπαιζα ήταν τα 2, Reach, 4.

Ειδικά το 4 πολύ υποτιμημένο. Για μένα τα πιο αδύναμα είναι τα ODST και 5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορούμε να αλλάξουμε το μειλ που έχουμε δηλώσει στο gamertag μας?

Και δεν εννοώ απλά να προσθέσουμε ένα ψευδώνυμο αλλά να αλλάξουμε εντελώς το μειλ που είναι ενωμένο με το gamertag μας στη κονσόλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να αλλάξω εντελώς το μειλ χωρίς να προσθέσω κάποιο ψευδώνυμο στο ήδη υπάρχον μειλ.

Και μετά να είναι συνδεδεμένο με το gamertag μου το καινούργιο μειλ και το παλιό να μην υπάρχει πουθενά στο xbox?

Αν εννοείς από εδώ τότε το μόνο που κάνεις είναι απλά να προσθέσεις ένα άλλο μειλ/ψευδώνυμο δεν διαγράφεις εντελώς από το xbox gamertag το παλιό μειλ(Χωρίς να σβήσεις εντελώς το μειλ από παντού, απλά να το μπορείς να το δουλεύεις σαν απλό μειλ)

Όχι να σβήσω το παλιό μειλ απλά να το χρησιμοποιώ σαν απλό μειλ.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Στις 30/1/2022 στις 3:07 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Μπορώ να αλλάξω εντελώς το μειλ χωρίς να προσθέσω κάποιο ψευδώνυμο στο ήδη υπάρχον μειλ.

Και μετά να είναι συνδεδεμένο με το gamertag μου το καινούργιο μειλ και το παλιό να μην υπάρχει πουθενά στο xbox?

Αν εννοείς από εδώ τότε το μόνο που κάνεις είναι απλά να προσθέσεις ένα άλλο μειλ/ψευδώνυμο δεν διαγράφεις εντελώς από το xbox gamertag το παλιό μειλ(Χωρίς να σβήσεις εντελώς το μειλ από παντού, απλά να το μπορείς να το δουλεύεις σαν απλό μειλ)

Όχι να σβήσω το παλιό μειλ απλά να το χρησιμοποιώ σαν απλό μειλ.

Δεν υπάρχει κάποιο mail να προσθέσεις ψευδώνυμο - είναι πλέον Microsoft account, το οποίο συνδέεται με ότι email θες. Αυτό θα πρέπει να κατανοήσεις/χωνέψεις (ομολογώ και εγώ ζορίστηκα να το καταλάβω) ως concept αλλά είναι το μόνο που βγάζει νόημα αν το καλοσκεφτείς.

Τα alias (ψευδώνυμο) είναι ο τρόπος που χρησιμοποιήσαμε αρκετοί για να αλλάξουμε το hotmail.com που είχαμε με έδρα (Διεύθυνση) Αγγλία/Ιρλανδία, επειδή τότε το XBLδεν υποστηριζόταν Ελλάδα και μετέπειτα, κάποτε για να πάμε σε hotmail.gr, outlook.com (σήμερα), χωρίς να καταφύγουμε σε move region στα 360 accounts μας, κάτι που για μένα δεν δούλεψε ποτέ.

Οπότε όχι δεν μπορείς, εκτός και αν αγνοώ κάτι και δεν υπάρχει λόγος δλδ. Κάνεις καινούργιο alias/ψευδώνυμο, το κάνεις κύριο και είτε σβήνεις το παλιό είτε το κρατάς για thrash mail ό,τι θες εσύ. Άλλωστε και το gamertag "ψευδώνυμο" (κυριολεκτικά) είναι που άλλάζει όποτε θες. ;)

Από ότι λέει και η ίδια η Microsoft δεν έχεις να φοβηθείς κάτι άλλωστε:

SPOILER_unknown.png

Θελω να αγορασω το Call Of Duty: Vanguard την εκδοση για το series X και οχι την απλη. Ξερετε αυτη  την στιγμη απο που συμφερει περισσοτερο η αγορα ? απο καποιο store πχ Βραζιλιανικο? απο κλειδαδικο ? καπου αλλου?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zoanthrope είπε

Δεν υπάρχει κάποιο mail να προσθέσεις ψευδώνυμο - είναι πλέον Microsoft account, το οποίο συνδέεται με ότι email θες. Αυτό θα πρέπει να κατανοήσεις/χωνέψεις (ομολογώ και εγώ ζορίστηκα να το καταλάβω) ως concept αλλά είναι το μόνο που βγάζει νόημα αν το καλοσκεφτείς.

Τα alias (ψευδώνυμο) είναι ο τρόπος που χρησιμοποιήσαμε αρκετοί για να αλλάξουμε το hotmail.com που είχαμε με έδρα (Διεύθυνση) Αγγλία/Ιρλανδία, επειδή τότε το XBLδεν υποστηριζόταν Ελλάδα και μετέπειτα, κάποτε για να πάμε σε hotmail.gr, outlook.com (σήμερα), χωρίς να καταφύγουμε σε move region στα 360 accounts μας, κάτι που για μένα δεν δούλεψε ποτέ.

Οπότε όχι δεν μπορείς, εκτός και αν αγνοώ κάτι και δεν υπάρχει λόγος δλδ. Κάνεις καινούργιο alias/ψευδώνυμο, το κάνεις κύριο και είτε σβήνεις το παλιό είτε το κρατάς για thrash mail ό,τι θες εσύ. Άλλωστε και το gamertag "ψευδώνυμο" (κυριολεκτικά) είναι που άλλάζει όποτε θες. ;)

Από ότι λέει και η ίδια η Microsoft δεν έχεις να φοβηθείς κάτι άλλωστε:

SPOILER_unknown.png

Κι όμως υπάρχει λόγος αν θες να αλλάξεις εντελώς το μέιλ που έχεις δηλώσει αρχικα για το gamertag σου και όχι μόνο να κάνεις log in με το νέο μέιλ αλλά οτιδήποτε έχεις αγοράσει κτλ να είναι στο νέο μέιλ κάτι που όπως φαίνεται δεν μπορείς να κάνεις. 

Μπορείς να αλλάξεις με πιο μέιλ θα κάνεις log in αλλά δυστυχως πάντα θα μπορείς να κάνεις log in και με το παλιο όπως πάντα θα ειναι συνδεδεμένο με το gamertag σου στο παλιο μέιλ και αυτό δυστυχως δεν αλλάζει. 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μπήκα και εγώ στο Χ από σήμερα. (Ανταλλαγή με S και 200€ από μέρους μου) ήταν ναυτικός και έπαιζε με 1080p.

Anyways... Καμιά Qled 120hz λέει για το μασινι; Εσείς ποια έχετε;

Επεξ/σία από Tetrabitos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Καλησπέρα. Μπήκα και εγώ στο Χ από σήμερα. (Ανταλλαγή με S και 200€ από μέρους μου) ήταν ναυτικός και έπαιζε με 1080p.

Κοίτα από mediamarkt με 30% επιστροφή πόντων/yellows την Samsung 65Q70A, βγαίνει έμμεσα 700€.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 4

10 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Εγώ έχω την Qe55q60r....μοντέλο του 2019....120hz...δεν έχει hdmi 2.1 αλλά το freesync της παίζει άψογα με το Series S.....

4 ώρες πριν, giorgos th. είπε

Εγώ έχω την Qe55q60r....μοντέλο του 2019....120hz...δεν έχει hdmi 2.1 αλλά το freesync της παίζει άψογα με το Series S.....

Πως έκανες enable το freesync?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...