Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

38 λεπτά πριν, privateer είπε
23 λεπτά πριν, chncynic είπε

Full εντερπρενεριλικι

Σταματησα να διαβαζω στο powered by NFTs

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, privateer είπε

Ειναι παιχνιδι για το χβοχ σε στυλ Monster hunter

Image

Ομολογώ ότι δεν τους ήξερα, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση - είναι από πρώην εργαζόμενους της Bungie και άλλους παλιούς στον χώρο. Στην ουσία σχεδόν πάντα support studio ήταν και έχουν (συν)εργαστεί σε πολλά μεγάλα παιχνίδια:

image.png.6140912d57674572e965e59ae7917fd6.png

Όπως το καταλαβαίνω αυτό πρέπει να είναι το πρώτο "δικό" τους μεγάλο IP, πιθανότατα συνεργασία και funding από/με το XGS Publishing. 

Ωραία νέα!

Μακαρι να δουμε κατι καλο γιατι οντως το πες αυτοκαταστραφηκε 🤬

Ας ειναι καλο το ufl και ας παιζω κ με μιταντας εσπινα κ λοντον μπλου !!! Το game play το καλο θελω κ δεν με νοιαζει 

• Like 3
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, malias4 είπε

Μακαρι να δουμε κατι καλο γιατι οντως το πες αυτοκαταστραφηκε 🤬

Ας ειναι καλο το ufl και ας παιζω κ με μιταντας εσπινα κ λοντον μπλου !!! Το game play το καλο θελω κ δεν με νοιαζει 

Εγώ θα συμφωνήσω με τον @Mitroglou7  . Η πας για ρεαλισμό και καρκίνο τύπου φιφα, η πας για arcade και ευχαριστιέσαι παιχνίδι. Δυστυχώς τα φράγκα είναι στον ρεαλισμό, αλλά νομίζω αυτά είναι που μας έφτασαν εδώ. Μακάρι 2 ομάδες , κόκκινοι και μαύροι χωρίς stats :D

4 λεπτά πριν, chncynic είπε

Εγώ θα συμφωνήσω με τον @Mitroglou7  . Η πας για ρεαλισμό και καρκίνο τύπου φιφα, η πας για arcade και ευχαριστιέσαι παιχνίδι. Δυστυχώς τα φράγκα είναι στον ρεαλισμό, αλλά νομίζω αυτά είναι που μας έφτασαν εδώ. Μακάρι 2 ομάδες , κόκκινοι και μαύροι χωρίς stats :D

Ρεαλισμος κ φιφα δεν πανε μαζι οταν ενα παιχνιδι τελειωνει 8-7 κ με 2 πασες απο την αμυνα εισαι στην αλλη μερια του γηπεδου! Ολα τα αλλα στο φιφα ειναι σουπερ ρεαλιστικα αλλα το game play ειναι χοκευ επι παγου 🤪

Θελουμε το παλιο καλο pes

• Like 3
  • Thanks 2

10 λεπτά πριν, chncynic είπε

Η πας για ρεαλισμό και καρκίνο τύπου φιφα,

FIFA και ρεαλισμός είναι έννοιες αντίθετες 😁

Ποδοσφαιράκι με μηδενική αδράνεια δεν είναι ποδοσφαιράκι.

• Like 3

56 minutes ago, Zoanthrope said:

Ομολογώ ότι δεν τους ήξερα, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση - είναι από πρώην εργαζόμενους της Bungie και άλλους παλιούς στον χώρο. Στην ουσία σχεδόν πάντα support studio ήταν και έχουν (συν)εργαστεί σε πολλά μεγάλα παιχνίδια:

image.png.6140912d57674572e965e59ae7917fd6.png

Όπως το καταλαβαίνω αυτό πρέπει να είναι το πρώτο "δικό" τους μεγάλο IP, πιθανότατα συνεργασία και funding από/με το XGS Publishing. 

Ωραία νέα!

• Like 1

5 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Αν δεν έχουν κονσόλα θα κάνω επιστροφή της κονσόλας για full refund (δικαίωμα υπαναχώρησης)

Το δικαίωμα υπαναχώρησης είναι για όταν έχεις ψωνίσει χωρίς να έχεις ξεσφραγισει εκεί παίρνεις τα λεφτά σου κανονικά πίσω.

Εσύ απλά θα κάνεις αλλαγή λόγω προβλήματος. Έχεις το δικαίωμα φυσικά. Θέλουν και λίγο τσαμπουκά.

19 λεπτά πριν, Choutas είπε

Το δικαίωμα υπαναχώρησης είναι για όταν έχεις ψωνίσει χωρίς να έχεις ξεσφραγισει εκεί παίρνεις τα λεφτά σου κανονικά πίσω.

Εσύ απλά θα κάνεις αλλαγή λόγω προβλήματος. Έχεις το δικαίωμα φυσικά. Θέλουν και λίγο τσαμπουκά.

Μπορείς να κάνεις και υπαναχώρηση εάν έχεις ανοίξει το προιόν αρκεί να τα επιστρέψεις όλα όπως ήταν στην αρχική συσκευασία. Αν δεν το ανοίξεις πως θα το δοκιμάσεις;

Πως σας φανηκε το ufl ? Οπως τα ελεγε ο μαγκιτης ο Γιουτζην καλα ακουστηκαν οτι θα ειναι fair to play κτλ απο gameplay λιγα ειδαμε γραφικα θα ειναι φολα λογικα ! Ερχεται μεσα στο 22 οποτε πονταρω τελος καλοκαιριου release !

1 ώρα πριν, chncynic είπε

Για να διορθώσω ή τέλος πάντων να επεκτείνω λίγο αυτό που ανέφερα που είναι ψιλοάσχετο με Fifa και με PES.

Δε μπορείς να έχεις online/competitive ποδοσφαιράκι. Τέλος. 

Στα online/competitive παιχνίδια από ένα σημείο/επίπεδο και μετά γίνεται αυτοσκοπός η νίκη. Ε, δε γίνεται να παίζεις ένα οποιοδήποτε team game (όπως είναι το ποδόσφαιρο) όπου ελέγχεις εσύ και ο αντίπαλος το 1/11 από την ομάδα σου και τα υπόλοιπα 10/11 το AI. Για παράδειγμα το να βλέπεις τον επιθετικό που ελέγχει το ΑΙ να κάνει καλή κίνηση στο χώρο και ο αμυντικός που επίσης ελέγχει το ΑΙ να τον "χάνει" και εσύ απλά να πατάς κάθετη και να βάζεις γκολ δεν υπάρχει σε κανένα competitive παιχνίδι. Και τα λέω αυτά έχοντας φάει τη ψυχή μου σε pes παλιότερα και FIFA τώρα.

Θα έπαιζε κανείς LoL ή οποιοδήποτε moba αν έλεγχε απλά έναν από τους 5 champs και οι άλλοι 4 ήταν bots? Θα έπαιζε κανείς CoD σε 10vs10 map αν οι 9 σε κάθε ομάδα ήταν bots? Ακόμη και αν είχε την επιλογή να αλλάζει μεταξύ τους.

Αν/όταν θελήσουν να κάνουν ένα πραγματικό 11vs11 mode με 22 πραγματικούς παίκτες τότε μπορούμε να μιλήσουμε και για competitive και για ρεαλισμό και για όλα.

Μέχρι τότε καλύτερα να το πάνε φουλ arcade από το να προσποιούνται ντεμέκ ρεαλισμό όπως κάνουν τώρα και το αποτέλεσμα είναι κάποια αντι-fun παιχνίδια που απλά μοιάζουν με ποδόσφαιρο.

ΥΓ. Μια χαρά είναι τα τωρινά παιχνίδια για casual παίκτες ή για couch co-op χαβαλέ. Αν πας όμως να τα δεις λίγο πιο σοβαρά βλέπεις τη πραγματική σαπίλα τους (όπως σε όλα τα online παιχνίδια).

• Like 3
  • Thanks 1

Αν και μου είχε αφήσει πικρή ως αδιάφορη γεύση όταν βγήκε - βλέπω ότι εξελίσσεται στο Pirates!: The MMO.

Αυτήν την στιγμή έχει πιο πολλούς παίχτες και από το WoW αλλά αντίθετα με το WoW δεν είχε και τόσο single player content/story (ναι ξέρω ότι το SoT είναι ήταν - κυρίως η ιστορία σου με τους φίλους σου).

Νομίζω με αυτό το update και μετά - θα γίνει ακόμα πιο ελκυστικό - εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε αυτό που δείξανε. Πατάει στην βάση του προηγούμενου update και το εξελίσσει. 

Ήρθε η ώρα να πάω με κανονικό "πειρατικό" Brazil! :D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...