Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε

Από την μία ούτε εγώ θέλω να γυρίσω την κονσόλα καθώς φαίνεται να λειτουργεί άψογα, από την άλλη να δεχτώ ένα προβληματικό controller και να πληρώσω 50-100 ευρώ για να πάρω κάτι που θα έπρεπε να δουλεύει εξ αρχής;

Αυτό που μου είπε η MS είναι ότι σε περίπτωση αλλαγής gempad παίρνεις refurbished controller μέσα σε 14-20 μέρες

Δύο εγκεφαλικά μαζεμένα.

Η MS εφόσον δεν κάνεις return στο μαγαζί που το πήρες, ώς οφείλεις ειδικά στις πρώτες μέρες που παίζει επιστροφή, θεωρεί οτι είναι μεταχειρισμένο. Που είναι. Οπότε αν σε ενοχλεί το refurbished, απλά κάνε αλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εβαλα εξωτερικο HDD και εχω κατεβασει οτι χαζομαρα βρω μεσα στο gamepass 😋

Βεβαια οσα δεν είναι ειδικα για XBS S/X

Δημοσ.

αν συνδεσω εξτερικο USB 3.1 ξερω οτι δεν θα παιζουν τα XBS S/X παιχνίδια απο αυτόν . Τα παλιά παιχνίδια για να φορτώσουν θα σέρνονται ; ή είναι γρήγορα στο Loading ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

αν συνδεσω εξτερικο USB 3.1 ξερω οτι δεν θα παιζουν τα XBS S/X παιχνίδια απο αυτόν . Τα παλιά παιχνίδια για να φορτώσουν θα σέρνονται ; ή είναι γρήγορα στο Loading ? 

Φορτώνουν όπως θα φόρτωναν αν είχες ένα ΧΒΟΧ ΟΝΕ. Με SSD ext. είναι πολύ πιο γρήγορα, στην ταχύτητα του δίσκου του Series. (σχεδόν δλδ)

Επεξ/σία από gr8effect
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Μια χαρά τρέχουν τα παιχνίδια εφόσον μιλάς για 3.5" δίσκο που θα έχει read 100-150mb/s. Μερικά παιχνίδια ακόμα και όταν έχουν το σηματάκι x/s παίζουν απο τον εξωτερικό. Αυτά που δεν παίζουν σίγουρα έχουν 2 σήματα αυτό με το x/s δεξιά και αυτό με τα 2 βελάκια αριστερά που σου λένε ότι πρέπει να τα μεταφέρεις. 

Δημοσ.
Στις 24/1/2022 στις 7:57 ΜΜ, DiAvOl είπε

Από ποιο κατάστημα τα βρήκες στην κανονική τιμή ; Ψάχνω και εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά..

Είναι διαθέσιμα σε όλα τα Microsoft Stores. Διάλεξε Γαλλία ή Γερμανία. Εγώ το πήρα από Γαλλία στα 99,99 ευρώ.

https://www.microsoft.com/fr-fr/d/casque-sans-fil-xbox/8z1dcql8z512?activetab=pivot%3aoverviewtab

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alex-gate-7-1925 είπε

Είναι διαθέσιμα σε όλα τα Microsoft Stores. Διάλεξε Γαλλία ή Γερμανία. Εγώ το πήρα από Γαλλία στα 99,99 ευρώ.

https://www.microsoft.com/fr-fr/d/casque-sans-fil-xbox/8z1dcql8z512?activetab=pivot%3aoverviewtab

Thanks! Στέλνουν Ελλάδα ή πρέπει να βρω package forwarder?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξενύχτησα λίγο σήμερα καθώς είχα και πολύ δουλειά, αλλά όπως μου ζητήθηκε από κάποιους insomnίτες (cc @chncynic), ανέβασα δύο βίντεο που φαίνεται το πρόβλημα που έχω με το gamepad σε καινούργια κονσόλα Xbox Series X.

Το πρώτο είναι με σύνδεση bluetooth στον υπολογιστή, και test στην σελίδα https://gamepad-tester.com/

Το δεύτερο το τράβηξα απευθείας από την κονσόλα και την εφαρμογή που έχει για δοκιμή controller

Όπως θέλω να πιστεύω φαίνεται καθαρά στα βίντεο, πατάω το κουμπί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ενώ σε όλα τα άλλα κουμπιά δεν το κάνει, με το 'A'  "χάνει" clicks.

Εσείς τι γνώμη έχετε

• Refund κονσόλα ολόκληρη από το μαγαζί
  • Στέλνω gamepad στην MS για να το πάρω σε 15-20 μέρες είτε διορθωμένο ή κάποιο refurbished
  • Τίποτα απο τα παραπάνω, αγορά νέου controller 
Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Ξενύχτησα λίγο σήμερα καθώς είχα και πολύ δουλειά, αλλά όπως μου ζητήθηκε από κάποιους insomnίτες (cc @chncynic), ανέβασα δύο βίντεο που φαίνεται το πρόβλημα που έχω με το gamepad σε καινούργια κονσόλα Xbox Series X.

Το πρώτο είναι με σύνδεση bluetooth στον υπολογιστή, και test στην σελίδα https://gamepad-tester.com/

Το δεύτερο το τράβηξα απευθείας από την κονσόλα και την εφαρμογή που έχει για δοκιμή controller

Όπως θέλω να πιστεύω φαίνεται καθαρά στα βίντεο, πατάω το κουμπί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ενώ σε όλα τα άλλα κουμπιά δεν το κάνει, με το 'A'  "χάνει" clicks.

Εσείς τι γνώμη έχετε

• Refund κονσόλα ολόκληρη από το μαγαζί
  • Στέλνω gamepad στην MS για να το πάρω σε 15-20 μέρες είτε διορθωμένο ή κάποιο refurbished
  • Τίποτα απο τα παραπάνω, αγορά νέου controller 

Στην θέση σου θα έστελνα το χειριστήριο για αντικατάσταση και θα αγόραζα ένα δεύτερο και για να μην μείνω χωρίς, και για να υπάρχει καβατζα στο μέλλον...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Στην θέση σου θα έστελνα το χειριστήριο για αντικατάσταση και θα αγόραζα ένα δεύτερο και για να μην μείνω χωρίς, και για να υπάρχει καβατζα στο μέλλον...

αν στείλεις το χειριστήριο για αντικατάσταση μιλώντας με τηλεφωνική εξυπηρέτηση MS θαβσε ρωτήσουν αν έχεις άλλο να παίζεις. Θα πεις όχι κ θα σου φέρουν χειριστήριο για όσο καιρό λείπει στο service το δικό σου. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...