Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, privateer είπε

Παρε τηλ στην μσ να στο αλλαξουν. Αφου βλεπεις προβλημα μην χανεις χρονο.

+1, απλά είναι το ξενέρωμα να περιμένεις καμια εβδομάδα ξέρω γώ. Ρώτησες απο εκεί που το αγόρασες? Υπάρχει πιθανότητα να σου αντικαταστήσουν όλο το bundle αν κάτι είναι ελλατωματικό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, privateer είπε

Παρε τηλ στην μσ να στο αλλαξουν. Αφου βλεπεις προβλημα μην χανεις χρονο.

Επικοινώνησα με την MS πριν λίγο. Μου είπαν ότι το στέλνουν Ολλανδία αν θυμάμαι καλά και ο εκτιμώμενος χρόνος είναι 15-20 ημέρες. Επίσης, σε περίπτωση που διαπιστωθεί βλάβη, κάνουν αντικατάσταση με refurbished.

Θα επικοινωνήσω με το μαγαζί που το αγόρασα αύριο, πιθανώς για επιστροφή όλης της κονσόλας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 minute ago, DiAvOl said:

Επικοινώνησα με την MS πριν λίγο. Μου είπαν ότι το στέλνουν Ολλανδία αν θυμάμαι καλά και ο εκτιμώμενος χρόνος είναι 15-20 ημέρες. Επίσης, σε περίπτωση που διαπιστωθεί βλάβη, κάνουν αντικατάσταση με refurbished.

Θα επικοινωνήσω με you.gr αύριο, πιθανώς για επιστροφή όλης τησ κονσόλας.

Παρε σημερα το you. γιατι να περιμενεις? 2ο χειριστηριο χρειαζεσαι? Εννοω θα μπορουσες να αγορασεις ενα 2ο μεχρι να σου στειλουν το νεο. Αλλα ναι ειναι εξτρα εξοδα και δεν ξερω αν εχεις αλλα ατομα να παιζεις μαζι τους ωστε να χρειαστεις εξτρα χειριστηριο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Θα επικοινωνήσω με το μαγαζί που το αγόρασα αύριο, πιθανώς για επιστροφή όλης της κονσόλας.

Επειδή έχω επιδιορθώσει 2-3 PS/Xbox controller απο προβλήματα συνήθως με τα κουμπιά, αλλάξει κάτι με το πόσο δυνατά η απαλά πατάς το κουμπί?

Επίσης μπορείς να ανεβάσεις ένα video με το πρόβλημα σου ακριβώς γιατί μοιάζουν όλα αυτά πάρα πολύ. Υπάρχει περίπτωση να είναι μηχανικό το θέμα, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με firmware updates, cache κτλ

Επεξ/σία από chncynic
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chncynic είπε

Επειδή έχω επιδιορθώσει 2-3 PS/Xbox controller απο προβλήματα συνήθως με τα κουμπιά, αλλάξει κάτι με το πόσο δυνατά η απαλά πατάς το κουμπί?

Δυστυχώς όχι, τα πατάω με την ίδια "δύναμη" και ενώ πχ. το Y κάνει κανονικά register όλα τα input όσες φορές και να το πατήσω, το X χάνει ένα στο τόσο.

Είχες μήπως κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα;

Σκέφτομαι να επιστρέψω την κονσόλα μετά από επικοινωνία με το κατάστημα.

5 λεπτά πριν, privateer είπε

Παρε σημερα το you. γιατι να περιμενεις? 2ο χειριστηριο χρειαζεσαι? Εννοω θα μπορουσες να αγορασεις ενα 2ο μεχρι να σου στειλουν το νεο. Αλλα ναι ειναι εξτρα εξοδα και δεν ξερω αν εχεις αλλα ατομα να παιζεις μαζι τους ωστε να χρειαστεις εξτρα χειριστηριο.

Είναι αργία δεν λειτουργεί το τμήμα εξυπηρέτησής τους, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν 😔

2ο χειριστήριο θα μπορούσα να πάρω άλλα σε αυτήν τη φάση είμαι λίγες μέρες πριν φύγω εξωτερικό (είμαι Ελλάδα με τηλεργασία), οπότε ψάχνω για κάποια άμεση λύση.

Η κονσόλα πάντως δουλεύει κανονικότατα. Αν ήταν ΟΚ το controller θα ήταν τέλεια. Πολύ κρίμα η πρώτη μου εμπειρία με Xbox να είναι αυτή.

Δημοσ.
5 minutes ago, DiAvOl said:

Δυστυχώς όχι, τα πατάω με την ίδια "δύναμη" και ενώ πχ. το Y κάνει κανονικά register όλα τα input όσες φορές και να το πατήσω, το X χάνει ένα στο τόσο.

Είναι αργία δεν λειτουργεί το τμήμα εξυπηρέτησής τους, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν 😔

2ο χειριστήριο θα μπορούσα να πάρω άλλα σε αυτήν τη φάση είμαι λίγες μέρες πριν φύγω εξωτερικό (είμαι Ελλάδα με τηλεργασία), οπότε ψάχνω για κάποια άμεση λύση.

Η κονσόλα πάντως δουλεύει κανονικότατα. Αν ήταν ΟΚ το controller θα ήταν τέλεια. Πολύ κρίμα η πρώτη μου εμπειρία με Xbox να είναι αυτή.

ποιο αμεση λυση απο το να παρεις ενα δευτερο χειριστηριο δεν υπαρχει 😄

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Όχι δεν είχα, γι' αυτό σου λέω στείλε ένα video - είμαι hobbyist στο θέμα δεν είμαι κανένας ειδικός αλλα παίζει να καταλάβω κάποια πράγματα για το αν κάτι είναι hardware/software.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, privateer είπε

ποιο αμεση λυση απο το να παρεις ενα δευτερο χειριστηριο δεν υπαρχει 😄

Σίγουρα απλά λέω προς το παρών να μην σκορπίσω άλλα λεφτά μέχρι να μιλήσω με το κατάστημα..

1 λεπτό πριν, katanalwtis είπε

Στο αγοραζω εγω 500€ να φυγει απο πανω σου.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το δώσω, θέλεις να πάρεις κάτι με ελαττωματικό controller;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το δώσω, θέλεις να πάρεις κάτι με ελαττωματικό controller;

Δεν εχω προβλημα εχω ηδη controller.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chncynic είπε

Επίσης μπορείς να ανεβάσεις ένα video με το πρόβλημα σου ακριβώς γιατί μοιάζουν όλα αυτά πάρα πολύ. Υπάρχει περίπτωση να είναι μηχανικό το θέμα, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με firmware updates, cache κτλ

Αν βρω λίγο χρόνο σήμερα το βράδυ μετά την δουλειά θα βγάλω ένα βίντεο. Thanks!

Δημοσ.

Και εγω θεωρω λιγο υπερβολη να επιστρεψεις ολοκληρη την κονσολα. Ενα 2ο χειριστηριο δεν παει χαμενο.

Απο εκει και περα, θα το εκανα αν μπορουσε το You να μου εγγυηθει κονσολα αφου γινει ο ελεγχος στο χειριστηριο. Γτ αλλιως παιζει να περιμενεις αρκετο καιρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και εγω θεωρω λιγο υπερβολη να επιστρεψεις ολοκληρη την κονσολα. Ενα 2ο χειριστηριο δεν παει χαμενο.

Απο εκει και περα, θα το εκανα αν μπορουσε το You να μου εγγυηθει κονσολα αφου γινει ο ελεγχος στο χειριστηριο. Γτ αλλιως παιζει να περιμενεις αρκετο καιρο.

Από την μία ούτε εγώ θέλω να γυρίσω την κονσόλα καθώς φαίνεται να λειτουργεί άψογα, από την άλλη να δεχτώ ένα προβληματικό controller και να πληρώσω 50-100 ευρώ για να πάρω κάτι που θα έπρεπε να δουλεύει εξ αρχής;

Αυτό που μου είπε η MS είναι ότι σε περίπτωση αλλαγής gempad παίρνεις refurbished controller μέσα σε 14-20 μέρες

Δύο εγκεφαλικά μαζεμένα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...