Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, malias4 είπε

Αυτα εννοεις ετσι ; 
https://www.skroutz.gr/s/25437514/Corsair-HS75-XB-Ασύρματο-Over-Ear-Gaming-Headset-USB.html?from=catspan 

Αρα ειναι καλυτερα απο του xbox τα ασυρματα τα καινουρια ; 

Εννοείται

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει κανείς πως μπορώ να εισάγω τον κωδικό ενός παιχνιδιού που αγόρασα από Αργετινη στον Ελληνικό μου λογαριασμό?

Δοκίμασα ήδη με vpn(Tunnelbear) που να φαίνεται ότι είμαι στην Αργετινη αλλά δεν δουλεύει γιατί μου βγάζει ότι ο κωδικός αυτός είναι για άλλο region.

8 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ξέρει κανείς πως μπορώ να εισάγω τον κωδικό ενός παιχνιδιού που αγόρασα από Αργετινη στον Ελληνικό μου λογαριασμό?

Δοκίμασα ήδη με vpn(Tunnelbear) που να φαίνεται ότι είμαι στην Αργετινη αλλά δεν δουλεύει γιατί μου βγάζει ότι ο κωδικός αυτός είναι για άλλο region.

Ακολούθησες τις οδηγίες απο εδώ; Ξέρω οτι δουλεύει σίγουρα με βραζιλιάνικη κάρτα δώρου- τώρα για αργεντίνικη δεν είμαι σίγουρος. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις την περιοχή του store απο το pc σου. 

Δοκίμασα να αλλάξω και τη περιοχή του ms store δοκίμασα και από κινητό αλλά και από τη κονσόλα την ίδια.

Τίποτα δεν τον δέχεται με τίποτα τον κωδικό λέει ότι είναι για άλλο region.

59 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δοκίμασα να αλλάξω και τη περιοχή του ms store δοκίμασα και από κινητό αλλά και από τη κονσόλα την ίδια.

Τίποτα δεν τον δέχεται με τίποτα τον κωδικό λέει ότι είναι για άλλο region.

Δοκίμασε πάλι αύριο.

Λύθηκε με ένα άλλο vpn που μου πρότειναν σε άλλο τοπικ εδώ.

45 λεπτά πριν, larrykyr είπε

Με vpn.lat από το κινητό λογικά θα το κάνει redeem

30 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Φίλτατε είσαι απλά άρχοντας.

Τρελό respect.

Δούλεψε.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Το εν λόγο App έχει μήπως και κάνα πρόσθετο για firefox?

Υπάρχει κάποιος από εδώ ή γενικότερα όλο το site που να έχει αγοράσει πράγματα από άλλα region εδώ και χρόνια π.χ. 2-3 χρονιά πριν?

Το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να δω αν η ms ψάχνει αυτούς που αγοράζουν από άλλα region ψηφιακά προϊόντα ώστε να κάνει κινήσεις γι' αυτό.

Το ξέρω έχει ερωτηθεί παμπολες φορές αλλά ποτέ κανένας μας δεν έχει πάρει μια εμπεριστατωμένη άποψη - εκτίμηση.

Γνωρίζεται κάποιο άλλο δωρεάν vpn που να δουλεύει με firefox addon και να είναι πραγματικά καλό γι' αυτό το σκοπό?

Παιδάκια ερώτηση! Το sea of thieves αξίζει να το ξεκινήσουμε με φίλο ή έχει ξεφύγει η κατάσταση ;;; Δεν έχω εικόνα του παιχνιδιού, απλά ρωτάω επειδή είναι ήδη τόσα χρόνια σε κυκλοφοριά και θεωρώ ότι θα ναι παίχτες που θα ναι άφταστοι.

Επίσης άλλα co op που θα προτείνατε;; και ειναι στο game pass

Στις 26/12/2021 στις 10:00 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Sea of thieves δέν εχω παίξει αλλα θα ήθελα να παίξω με παρέα. Με το φίλο σου να παίξεις το the ascent, πολύ καλό παιχνίδι γύρο στις 10 ώρες αλλα διασκεδαστικό πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Edel είπε

Παιδάκια ερώτηση! Το sea of thieves αξίζει να το ξεκινήσουμε με φίλο ή έχει ξεφύγει η κατάσταση ;;; Δεν έχω εικόνα του παιχνιδιού, απλά ρωτάω επειδή είναι ήδη τόσα χρόνια σε κυκλοφοριά και θεωρώ ότι θα ναι παίχτες που θα ναι άφταστοι.

It takes two…. Top 10 αγαπημένων μου παιχνιδιών ever. Άνετα και πανάξια θα μπορούσε να έχει την σφραγίδα της Nintendo. 

Aliens fireteam

The ascent 

Gears 5

Unravel 2

Outriders 

Cuphead 

Destiny 2

Έχω επίσης αγοράσει σε τιμή χώμα Diablo 2 /Division 2 και περιμένω τo Grounded. To sea of thieves καλύτερα να είσαι σε crew με περισσότερα άτομα γιατί δεν ξέρεις τι πειρατικό καράβι θα σου ξημερώσει στ ανοιχτά αν και μπορείς να τ αποφεύγεις. Και με 2 άτομα να βγάλεις κάποιες βασικές αποστολές αξίζει για να δεις τον πανέμορφο κόσμο του….. και θα γελάσετε πολύ.

Επεξ/σία από Lotof

8 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Sea of thieves δέν εχω παίξει αλλα θα ήθελα να παίξω με παρέα. Με το φίλο σου να παίξεις το the ascent, πολύ καλό παιχνίδι γύρο στις 10 ώρες αλλα διασκεδαστικό πολύ.

Που κολλάει η απάντηση σου με το ποστ που έκανες παράθεση; 

14 ώρες πριν, Edel είπε

It takes two παιχνιδάρα, το τελειώσαμε με το φίλο Pantaz χθες το βράδυ. Αξίζει να ασχοληθείς.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...