Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει παίξει κανείς το Batman: Arkham Knight; Αξίζει;

Σκέφτηκα να δοκιμάσω πρώτα τα παιχνίδια που θεωρητικά μπορεί κάποια στιγμή να βγουν από το gamepass, και είναι ένα από αυτά μια και δεν ανήκει σε studio της Microsoft (μην την πατήσουμε ξανά όπως με τα Yakuza)

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.
On 23/12/2021 at 18:24, chrisgewrgi said:

Παρέλαβες; ήρθε πολυ γρήγορα.δεν το εχω ανοιξει αλλά είναι περίπου στα 2 κιλα βάρος.. πέτρες εχει μεσα; 😂

20211223_180113.jpg

Ναι, παρέλαβα...

1.jpg.879d6c8c372bfd216b73150e06d1513c.jpg

2.jpg.b59abc2e1d9b77eca02cfc5e5f097bd2.jpg

• Like 7
Δημοσ.
10 ώρες πριν, thagkol είπε

Σκέφτηκα να δοκιμάσω πρώτα τα παιχνίδια που θεωρητικά μπορεί κάποια στιγμή να βγουν από το gamepass, και είναι ένα από αυτά μια και δεν ανήκει σε studio της Microsoft (μην την πατήσουμε ξανά όπως με τα Yakuza)

Αν εξαιρέσεις την υπερβαλλουσα χρήση του Bat-tank μια παιχνιδαρα και μισή..

Δημοσ.
Στις 22/12/2021 στις 11:04 ΠΜ, klainmaingr είπε

Μιλώντας παντα για την εμπειρια μου με τα pxc ii και wh-1000xm4, ναι αξιζει και ναι καταλαβαινω διαφορα - χωρις να ειμαι κανας οντιοφιλ.

Αλλα αυτό καταλήγει στην ιδια συζητηση με τις τιβι, τις ρυθμίσεις κτλ. Προσωπικό preference. Παρεμπιπτόντως ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι σε software level και δε χρειάζεται να το υποστηρίζουν τα ακουστικα καθαυτά. Οποτε μπορεις να παρεις το license που ειναι φθηνο, να δοκιμασεις με οτι ακουστικα εχεις κ αν δεις οτι αξιζει παιρνεις κ ακουστικα.

Καλημέρα και καλά Χριστουγεννα σε όλους μας με υγεια :)Τελικά ο Αι Βασίλης με επισκέφτηκε και η γυναίκα μου τα έκανε δώρο :) τα σετ άρα τα άκουσα και μετά μπήκα και στο free trial 7 ημερών του atmos.  Ακουσα με atmos 10 λεπτά και το αγόρασα απευθείας στα 12,49 ευρώ που το έχει προσφορα για λίγες μέρες. Έχει διαφορά ο ήχος και για 12,50 ευρώ επιπλέον νομίζω είναι μονόδρομος. Πέρα από το update  που έκαναν θέλει τίποτα άλλες ρυθμίσεις ; δεν βρήκα τρόπο να ακουω μονο απο ακουστικά έπαιζε και από τηλεόραση και αναγκαστικά να παω τον ήχο της τηλεόρασης στο μηδέν. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλημέρα και καλά Χριστουγεννα σε όλους μας με υγεια :)Τελικά ο Αι Βασίλης με επισκέφτηκε και η γυναίκα μου τα έκανε δώρο :) τα σετ άρα τα άκουσα και μετά μπήκα και στο free trial 7 ημερών του atmos.  Ακουσα με atmos 10 λεπτά και το αγόρασα απευθείας στα 12,49 ευρώ που το έχει προσφορα για λίγες μέρες. Έχει διαφορά ο ήχος και για 12,50 ευρώ επιπλέον νομίζω είναι μονόδρομος. Πέρα από το update  που έκαναν θέλει τίποτα άλλες ρυθμίσεις ; δεν βρήκα τρόπο να ακουω μονο απο ακουστικά έπαιζε και από τηλεόραση και αναγκαστικά να παω τον ήχο της τηλεόρασης στο μηδέν. 

αν βρεις τροπο να κανεις trial και το DTSx, θα μπορεσεις μετα να επιλεξεις αυτο που νομιζεις οτι σου καθεται καλυτερα σε ηχο. Και αυτο κ το Atmos ειναι πολυ ωραια :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

αν βρεις τροπο να κανεις trial και το DTSx, θα μπορεσεις μετα να επιλεξεις αυτο που νομιζεις οτι σου καθεται καλυτερα σε ηχο. Και αυτο κ το Atmos ειναι πολυ ωραια :) 

Η αλήθεια είναι ότι πονεσαν λίγο τα 100 + 13 ευρώ των ακουστικών αλλα τελικά άξιζε τον κοπο. Στο forza 5 έκλεισα την μουσική και σκέτη η μηχανή των αυτοκινήτων προκαλεί ανατριχίλα....!!! 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Η αλήθεια είναι ότι πονεσαν λίγο τα 100 + 13 ευρώ των ακουστικών αλλα τελικά άξιζε τον κοπο. Στο forza 5 έκλεισα την μουσική και σκέτη η μηχανή των αυτοκινήτων προκαλεί ανατριχίλα....!!! 

πολυς κοσμος υποτιμα το ποσο σημαντικος ειναι ο ηχος για την εμπειρια μας. Σκαει 1000-1500-2000Ε για οθονη και δε δινει 100Ε για εστω ενα budget ακουστικο :) 

αλλά όταν γινει η επένδυση την πρωτη φορα, συνήθως δεν υπάρχει γυρισμός, ειναι τοσο πιο ομορφη η εμπειρια που κερδιζεις ;) 

• Like 2
Δημοσ.

Τα ακουστικά ή και η ηχομπαρα είναι πολύ βασικα για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας τόσο σε παιχνίδια όσο και σε ταινίες.

Απλά εγω - και αρκετοί άλλοι- έχουμε ένα θέμα με τα ενσύρματα ακουστικά στο Xbox και οι επιλογες στα ασύρματα είναι λίγες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τον ήχο ισχύει 100%.

Παράδειγμα με το Forza που παίζω η στην τηλεόραση ή με ακουστικά της πλάκας από το controller. 

Μόλις πήγα στον αδερφό μου στο PC με 7.1 ηχεία ( κάτι σε mid level έχει ούτε πολύ φτηνά ουτεακριβα) και πραγματικά ήταν άλλο παιχνδι

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, thagkol είπε

Ήταν να φύγει τον Σεπτέμβριο του 20 (είχε μπει, αν δεν κάνω λάθος, το καλοκαίρι του 19, στην Ε3 του Xbox), αλλά δεν έγινε.

Όσον αφορά το παιχνίδι (δεν ξέρω αν και τι βελτιώσεις έχει στο XSX), έχει αρκετή πλάκα το gameplay (με εξαίρεση τα κομμάτια με το Batmobile, από ένα σημείο και μετά). Και το σενάριο είναι αρκετά καλό (αν και, προσωπικά, το βάζω λίγο πιο κάτω από Asylum και City). Ριχ' του μια ματιά, γιατί όχι;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Πρέπει να το υποστηρίζουν τα ακουστικά η δουλεύει σε οποιαδήποτε; (Razer kaira εχω) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Dimkask8 είπε

Πρέπει να το υποστηρίζουν τα ακουστικά η δουλεύει σε οποιαδήποτε; (Razer kaira εχω) 

Όλα..

Τρομερά ασύρματα ακουστικά είναι και τα Corsair HS75 που είναι σε προσφορά μισή τιμή για όποιον ψάχνει νέο headset..

Έχει και δωρεάν και Dolby Atmos license. 

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...