Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, james9tito είπε

Εγω ειναι να ανανεωσω τωρα τον Γεναρη αλλα δε θελω να μπλεκω με Βραζιλιες κλπ. Απο την αλλη δεν χρειαζομαι και το ultimate δεν παιζω ποτε στο πισι. Υπαρχει καποια Prepaid πχ για 1 ετος gamepass xbox only να την παρω να ξεμπερδευω?

Ουτε εγω εβαλα Βραζιλίας. Ultimate Ευρωπαϊκό να βάλεις, 95 ευρώ 25 μηνες

Στις 20/12/2021 στις 11:44 ΜΜ, SaFiS είπε

Υπάρχει διαθεσιμότητα του Elite Series 2 Halo Edition χειριστηρίου στα Ευρωπαϊκά MS Stores. Εγώ έβαλα ένα σε παραγγελία αν και περιμένω και την προπαραγγελία από Κωτσόβολο που με κοροϊδεύουν εδώ και 1+ μήνα. Όποιος το έψαχνε, πιστεύω προλαβαίνει...

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, δεν υπάρχει χρέωση τελωνείου και στέλνουν με UPS...

Προσοχή κατά το Checkout να επιλέξετε την Ελλάδα ως χώρα χρέωσης για να αποδοθεί το σωστό ΦΠΑ (φωτό)...

https://www.xbox.com/it-it/accessories/controllers/elite-wireless-controller-series-2-halo-infinite

https://www.xbox.com/en-ie/accessories/controllers/elite-wireless-controller-series-2-halo-infinite

https://www.xbox.com/de-de/accessories/controllers/elite-wireless-controller-series-2-halo-infinite

1.jpg.affb8f71138ddf0d03e3b9a4a8655af9.jpg

*Update: Εξαφανίστηκαν...

Παρέλαβες; ήρθε πολυ γρήγορα.δεν το εχω ανοιξει αλλά είναι περίπου στα 2 κιλα βάρος.. πέτρες εχει μεσα; 😂

20211223_180113.jpg

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

48 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

φυσικα και θα δεις τεράστια διαφορά

Εγώ δεν την άκουσα όταν δοκίμασα τα demo τους, ίσως λίγο καλύτερα μου φάνηκε το DTS αλλά τελικά επέστρεψα στο stereo. Σε έκπτωση αξίζουν, στην κανονική τους τιμή, όχι, για τα δικά μου αυτιά,γούστα και θέλω. Για αυτόν του είπα, δοκίμασε τα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως παιζουν ρόλο τα ακουστικα;

Γιατι εγω απο στερεο σε dolby άκουσα τεράστια διαφορα

Βσκ δεν υπήρχε σύγκριση.λες και ακους πραγματικά surround 

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1

8 ώρες πριν, gr8effect είπε

Το ρημάδι, ποτέ δεν έχω καταφέρει να καπακώσω το Gold με το 1 ευρώ για Ultimate... (όλο 12,99 πληρώνω την μετατροπή)

Αν δεν κανω λαθος, μια φορα μπορεις να το κανεις αυτο ως νεο μελος. (που δινει 2 μηνες ultimate με 1 ευρω)

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν δεν κανω λαθος, μια φορα μπορεις να το κανεις αυτο ως νεο μελος. (που δινει 2 μηνες ultimate με 1 ευρω)

Το τυπικό (ο πρώτος μήνας με 1€) είναι όντως για την πρώτη φορά που θα μπει κάποιος στην υπηρεσία. Αλλά, όταν μπαίνει σε προσφορές τύπου BF, Πάσχα κλπ. (1€/3 μήνες, 3 μήνες στην τιμή του ενός, 1€/1 μήνας κλπ.) ενδεχομένως να μπορεί να ξανα επωφεληθεί κάποιος από μειωμένη τιμή / προσφορά. Και λέω "ενδεχομένως" γιατί συνήθως υπάρχει ο αστερίσκος του "new subscribers only", αλλά όχι πάντα.

• Like 1

12 hours ago, Fulgore said:

και μιας και αναφέρθηκε το Live Gold,τα παιχνίδια του Γενάρη

Άλλος ένας μήνας "χαμένος" 

Άντε να ασχοληθω κάνα μισαωρο με το space invaders μονο και μονο για τη νοσταλγία...

Τα shmup είναι μια χαρά όχι μόνο για τους εραστές του είδους είναι όντως καλά παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθείς.

Τα δύο του One τα θεωρώ συμπαθητικά έχουν υπάρξει χειρότεροι μήνες.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το εξής εφόσον πια δεν δίνουν ΑΑΑ παιχνίδια εκτός από τα δύο Gears που έδωσαν θα δώσουν κάποια στιγμή παιχνίδια του Series X; Ή τουλάχιστον να δώσουν παιχνίδια που είναι έκδοση Series X και όχι Xone. Αυτό το θεωρώ σημαντικό.

17 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ουτε εγω εβαλα Βραζιλίας. Ultimate Ευρωπαϊκό να βάλεις, 95 ευρώ 25 μηνες

Παρέλαβες; ήρθε πολυ γρήγορα.δεν το εχω ανοιξει αλλά είναι περίπου στα 2 κιλα βάρος.. πέτρες εχει μεσα; 😂

20211223_180113.jpg

Σχετικά με το ευρωπαϊκό Ultimate Pass 25 μηνών με 95€ υπάρχει κάποιο λινκ; Είναι μόνο για νέους χρήστες;

4 ώρες πριν, MrZeroGR είπε

Σχετικά με το ευρωπαϊκό Ultimate Pass 25 μηνών με 95€ υπάρχει κάποιο λινκ; Είναι μόνο για νέους χρήστες;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/#comments

• Like 1

6 ώρες πριν, MrZeroGR είπε

Αυτο που σου στείλε. 2 τετιες η 1 https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key

Και καπακωνεις μια ultimate στο τελος από το store η κλειδαδικο και στα μετατρέπει ολα ultimate. Εφόσον δεν έχεις ενεργό ultimate.

• Like 1

Στα παιχνιδια του gold που αναφερθηκαν πιο πανω, παμε απο το κακο στο χειροτερο δυστυχως. Καποιοι ισως την βρισκουν με τα 2Δ αλλα its not my cup of tea. Το ikaruga αξιζει μονο, για λογους που δεν χρειαζεται να αναφερω αν και θα το βρουν ενδιαφερον μονο οι φιλοι των side scrolling shtmups.

Θεωρω πως:

• Ειναι καιρος να ενσωματωθει η υπηρεσια στο Game Pass (με η χωρις αυξηση τιμης, προτιμουμε το δευτερο)
  • Αν συνεχισουν με την υπηρεσια, ποτε θα αρχισουν να δινουν παιχνιδι Series X? (thanks, @Choutas)
  • Πρεπει να γινει μια καλη ανακοινωση/βομβα για τα παραπανω καποια στιγμη στο 2022, ισως στην Ε3. Να σπασουν τσιμεντα και (πιθανως, αν σκασει και εκεινη η υπηρεσια τοτε) να επισκιασουν την ανακοινωση του αντιστοιχου game pass της Σονυ. 
  • Like 1

Δεν ξέρω τι λένε, ήμασταν μια παρέα στο σπίτι ενός φίλου (ο ένας είναι 46 πατημένα) , είδαν το Series X με GamePass και παρά το περασμένο της ηλικίας έπαθαν πολιτισμικό σοκ (κάτοχοι PS5), ειδικότερα όταν έμαθαν ότι με 120 ευρώ μπορούσαν να βάλουν GP για 3 χρόνια. 

• Like 6
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...