Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Ναι και ναι οσον αφορα την atmos τεχνολογια. Δεν εχω αποψη για τα συγκεκριμένα ακουστικα της microsoft ομως.

Το licence παιζει πολυ φθηνα (μερικα ευρω) απο ριο ντε τζανειρο.

Θα ακούσω τρελή διαφορά αν το πάρω το atmos ; Αυτό με απασχολεί . Ξεχνάμε το οικονομικό κομμάτι . Καθαρά σαν ακουστική διαφορά . Θα καταλάβω τίποτα ή τζάμπα ο κόπος ; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Θα ακούσω τρελή διαφορά αν το πάρω το atmos ; Αυτό με απασχολεί . Ξεχνάμε το οικονομικό κομμάτι . Καθαρά σαν ακουστική διαφορά . Θα καταλάβω τίποτα ή τζάμπα ο κόπος ; 

Nope, δεν πρόκειται να πεις "ουάου τι έχανα τόσο καιρό", εφόσον όμως το πάρεις φθηνά, γιατί όχι?

Έχει trial από όσο θυμάμαι, γιατί δεν το δοκιμάζεις?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Μιλώντας παντα για την εμπειρια μου με τα pxc ii και wh-1000xm4, ναι αξιζει και ναι καταλαβαινω διαφορα - χωρις να ειμαι κανας οντιοφιλ.

Αλλα αυτό καταλήγει στην ιδια συζητηση με τις τιβι, τις ρυθμίσεις κτλ. Προσωπικό preference. Παρεμπιπτόντως ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι σε software level και δε χρειάζεται να το υποστηρίζουν τα ακουστικα καθαυτά. Οποτε μπορεις να παρεις το license που ειναι φθηνο, να δοκιμασεις με οτι ακουστικα εχεις κ αν δεις οτι αξιζει παιρνεις κ ακουστικα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τα licenses Dolby Atmos και DTS.

Για παιχνίδια προτιμώ το 2ο και για ταινίες  το πρώτο. 

Είναι συμβατά με όλα τα ακουστικά  όπως και το 3D audio της Sony.

Το DTS κατ'εμέ είναι  "wow" για gaming.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Μιλώντας παντα για την εμπειρια μου με τα pxc ii και wh-1000xm4, ναι αξιζει και ναι καταλαβαινω διαφορα - χωρις να ειμαι κανας οντιοφιλ.

Λες δεν είσαι, τα ακουστικά σου όμως "άλλα λένε" 😎

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Έχω τα licenses Dolby Atmos και DTS.

Για παιχνίδια προτιμώ το 2ο και για ταινίες  το πρώτο. 

Είναι συμβατά με όλα τα ακουστικά  όπως και το 3D audio της Sony.

Το DTS κατ'εμέ είναι  "wow" για gaming.

Τα χρησιμοποιώ και τα 2 σε home cinema. όντως το DTS X ακούγεται πιο γεμάτο στα παιχνίδια και το προτιμώ. Στα headphones εχω το Dolby που όμως έπρεπε να πειράξω το eq για να το φέρω εκεί που θέλω (είχε πολύ μπάσο με blackshark v2x)

Επίσης νομίζω οτι με το καινουργιο store δεν μπορείς να αγοράσεις με brazil τιμή το Atmos καθώς σε προωθεί να  κάνεις in-app την αγορά με κανονική τιμή της περιοχής που είσαι.

Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Κοίταξε να δεις, αν θες να πάρεις το 100% της TV σου, πρέπει να πάρεις όργανο για καλιμπράρισμα που έχει περίπου 250 ευρώ. Νομίζω ότι τα αξίζει μια OLED αυτά τα επιπλέον λεφτά, τώρα να προσπαθείς με το μάτι να βγάλεις σωστές ρυθμίσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Αυτό το κάνετε και σε άλλα πράγματα? 

Πχ στο αμάξι που σίγουρα είναι πιο ακριβό από μια OLED έχετε πάει για custom χαρτογράφηση? 

• Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αυτό το κάνετε και σε άλλα πράγματα? 

Πχ στο αμάξι που σίγουρα είναι πιο ακριβό από μια OLED έχετε πάει για custom χαρτογράφηση? 

Είναι με τι έχει τρέλα ο καθένας και κατά πόσο θέλει να το αξιοποιήσει. Απ' το αμάξι μπορεί απλά να έχεις την απαίτηση να σε πάει, χωρίς να έχει την ιδανική ανάρτηση, το ιδανικό κάθισμα, τα ιδανικά άλογα(Για σένα) κλπ. Έτσι πάει και με την OLED, θες απλά να βλέπεις ; Ή θες να βγάζει ακρίβεια στο χρωματικό τρίγωνο ; Και πάει λέγοντας για πολλά πράγματα αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
8 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Είναι με τι έχει τρέλα ο καθένας και κατά πόσο θέλει να το αξιοποιήσει. Απ' το αμάξι μπορεί απλά να έχεις την απαίτηση να σε πάει, χωρίς να έχει την ιδανική ανάρτηση, το ιδανικό κάθισμα, τα ιδανικά άλογα(Για σένα) κλπ. Έτσι πάει και με την OLED, θες απλά να βλέπεις ; Ή θες να βγάζει ακρίβεια στο χρωματικό τρίγωνο ; Και πάει λέγοντας για πολλά πράγματα αυτό.

ΟΚ, γιατί διαβάζοντας κάποια στιγμή μου δόθηκε η εντύπωση πως πάει πρακτικά άχρηστη η τηλεόραση αν δεν το κάνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

ΟΚ, γιατί διαβάζοντας κάποια στιγμή μου δόθηκε η εντύπωση πως πάει πρακτικά άχρηστη η τηλεόραση αν δεν το κάνεις. 

Αν διάβαζες καλά τι έγραψα δεν θα είχες τέτοια εντύπωση, έγραψα ξεκάθαρα ''Αν θες να πάρεις το 100% της TV σου''.

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ στα επόμενα μηνύματα να μείνετε on-topic προκειμένου να μην κλειδωθεί ξανά το νήμα.

Όπως εξήγησα και πιο πάνω on-topic είναι οι τηλεοράσεις, οι μπαταρίες και τα νίκελα στα μηχανάκια, οπότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να ξεκλειδωθεί από τον Άγιο-Βασίλη την Πρωτοχρονιά.

/s

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

https://www.theloadout.com/xbox/game-pass-2021-value

Xbox Game Pass added more than $6,300 of games in 2021!

Είναι αδιαμφισβήτητη η αξία του XGP/XGPU. Μόνο με τις 2 τελευταίες μεγάλες κυκλοφορίες σε διάστημα λίγο πάνω του ενός μηνός (FH5 και Halo Infinite) "ισοφαρίζει", σχεδόν, τα λεφτά που ζητάει για ετήσια συνδρομή (πόσο μάλλον τα λεφτά που έδωσε κάποιος για τριετία μέσω Copacabana 😀). Άμα βάλουμε και τα υπόλοιπα 400+ παιχνίδια στην εξίσωση...

Ωστόσο, πιστεύω ότι το νούμερο είναι λίγο παραπλανητικό. Τρανταχτό παράδειγμα τα παιχνίδια της Bethesda. Υπολογίστηκαν, όπως όλα τα υπόλοιπα, με βάση την MSRP τιμή, παρότι παίζουν συχνά πυκνά σε (μεγάλες) εκπτωσεις, ακόμα και λίγες εβδομάδες μετά το launch τους. Για παράδειγμα, τα Wolfenstein The New Order & The Old Blood (παιχνίδια 6-7 χρονών) κοστίζουν 20€ έκαστο στο store, αλλά, εδώ και κάμποσα χρόνια, παίζουν συχνά (όπως τώρα) στα 5€, each. Άρα, π.χ.,  αυτά τα ~ 850€ του Μαρτίου στην πράξη είναι αρκετά λιγότερα. Επομένως, και το συνολικό νούμερο είναι πολύ μικρότερο.

Μικρή σημασία έχει βέβαια. Το συμπέρασμα δεν αλλάζει. Ούτε το "πραγματικό" νούμερο είναι λιγότερο εντυπωσιακό.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Είναι αδιαμφισβήτητη η αξία του XGP/XGPU. 

Μικρή σημασία έχει βέβαια. Το συμπέρασμα δεν αλλάζει. Ούτε το "πραγματικό" νούμερο είναι λιγότερο εντυπωσιακό.

Στην ουσία το GP έχει απορροφήσει(έως ένα βαθμό) τα ''δωρεάν'' πιο μεγάλα παιχνίδια του Live Gold.

Για τις τιμές,είναι όντως το κλασσικό τρικ των μεγαλο εταιρειών για να δώσουν υπερ αξία στα giveaway τους,δεν είναι δηλαδή κάτι το περίεργο(αν και όντως είναι παραπλανητικο) 

Τώρα για την αξία του GP(ειδικά με την προσθήκη των xbox exclusives),ακόμα και το ίδιο το νούμερο να βγάλουμε απέξω και να δούμε τους τίτλους συνολικά, είναι το λιγότερο εντυπωσιακή η εικόνα και έχει ταράξει από τα νερά τους διάφορες εταιρείες, ειδικά και με την προσθήκη της ΕΑ που έδωσε καλό επιπλέον boost(πόσο μάλλον bethesda).

Και το mass effect,είναι θέμα χρόνου να προστεθεί και αυτό μαζί με το battlefield 2042 μελλοντικά,όπως έγινε με το It Takes Two.

Εκεί που διαφωνώ με αυτό που αναφέρεται πολλές φορές είναι στην ίδια την τιμή της υπηρεσίας.

Εχει τέτοιο value που αν έχεις τον χρόνο(και ειναι του γούστου σου τα περισσότερα παιχνίδια που μπαίνουν )σε συνδιασμό με το live gold της ultimate, άνετα αξίζει τα χρήματα του ακόμα και full price να το αγοράσεις.

Το λέω αυτό γιατί πολλοί λένε ότι μόνο σε έκπτωση αξίζει να έχεις συνδρομή, είτε αγορά μέσω Τζανειρο,ειτε όταν μπαίνει στο 1ευρώ,πράγμα που φυσικά δεν ισχύει με τέτοια βιβλιοθήκη/δυνατότητες.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...