Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα το controller microsoft 20th anniversary από πίσω οι λαβές είναι λαστιχένιες?
Το βάρος είναι το ίδιο με το κανονικό η αυτό είναι λίγο πιο βαρύ?

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, andreas443 said:

Καλημέρα το controller microsoft 20th anniversary από πίσω οι λαβές είναι λαστιχένιες?
Το βάρος είναι το ίδιο με το κανονικό η αυτό είναι λίγο πιο βαρύ?

Κανονικό βάρος, rubber grips. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχει κανείς προβλημα με το app του Netflix  σε series x? Ενώ όλα παιζουν τέλεια στα παιχνιδια στα βίντεο στην αρχική σελίδα όταν μπαίνω Netflix τα χρώματα ειναι ξέπλυμενα πολυ χάλια. Δεν φταίει το καλώδιο μου γιατί το κάνει μόνο στο Netflix από χθες. Μέχρι προ, θες όλα ήταν οκ

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Έχει κανείς προβλημα με το app του Netflix  σε series x? Ενώ όλα παιζουν τέλεια στα παιχνιδια στα βίντεο στην αρχική σελίδα όταν μπαίνω Netflix τα χρώματα ειναι ξέπλυμενα πολυ χάλια. Δεν φταίει το καλώδιο μου γιατί το κάνει μόνο στο Netflix από χθες. Μέχρι προ, θες όλα ήταν οκ

Σε game mode είναι η tv στο Netflix;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Free τουρκικό VPN για να πάρουμε τουρκικη IP γνωρίζουμε;

Όχι εγώ, ένας φίλος ρωτάει 😁

YΓ Βρήκα DewVPN 😉

Επεξ/σία από Braveheart1980
Δημοσ.

Ποια λύση εφαρμόζετε ως την βέλτιστη όσοι έχετε το γνωστό θέμα με το flickering σε OLED τηλεοράσεις που ως γνωστόν εμφανίζεται στην ρύθμιση 4k/120hz με ανοιχτό το VRR?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ποια λύση εφαρμόζετε ως την βέλτιστη όσοι έχετε το γνωστό θέμα με το flickering σε OLED τηλεοράσεις που ως γνωστόν εμφανίζεται στην ρύθμιση 4k/120hz με ανοιχτό το VRR?

Βάζεις output στην κονσόλα 4K@60 ή απενεργοποίηση VRR/FREESYNC στο συγκεκριμένο  game.

16 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Ναι αλλά έτσι είναι εδώ και ένα χρόνο δεν άλλαξε κατι

Άλλαξε hdmi slot ή  βγάλε το hdmi για 10 λεπτά μετά από reset της κονσόλας .

Επεξ/σία από Lobo10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Βάζεις output στην κονσόλα 4K@60 ή απενεργοποίηση VRR/FREESYNC στο συγκεκριμένο  game.

Thanks, αυτά δοκίμασα και εγώ σαν λύσεις αλλά είπα μήπως μου ξέφυγε κάτι..έχεις καταλάβει γιατί το πρόβλημα εμφανίζεται σε συγκεκριμένα games ενώ σε άλλα όχι?

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Thanks, αυτά δοκίμασα και εγώ σαν λύσεις αλλά είπα μήπως μου ξέφυγε κάτι..έχεις καταλάβει γιατί το πρόβλημα εμφανίζεται σε συγκεκριμένα games ενώ σε άλλα όχι?

Προσωπικά έχω δει μόνο στα COD COLD  WAR/WARZONE , THE MEDIUM και στο Halo Infinite έντονο flickering.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lobo10 είπε

Προσωπικά έχω δει μόνο στα COD COLD  WAR/WARZONE , THE MEDIUM και στο Halo Infinite έντονο flickering.

Εγώ έχω κυρίως στο menu της κονσόλας και σε ορισμένα indie games ενώ πχ στο star wars jedi fallen order που τελείωσα πρόσφατα δεν είχα κανένα πρόβλημα παρότι έπαιζε και σε dolby vision ενώ όταν γυρίζω πίσω στο menu  ή δοκιμάσω κάποιο άλλο sdr indie παιχνίδι, εμφανίζεται πάλι, ελπίζω να κάνει κάτι για αυτό το θέμα η LG.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι στο Cold War δεν παρατήρησα flickering με VRR. Μόνο στα cutscenes του Halo Infinite.

Υπαρχουν γενικά κάποια θεματάκια με τα display settings της κονσόλας που ακόμα δεν έχουν λυθεί. Όπως για παράδειγμα ένα περίεργο soft lock στα 30fps σε RE2, RE3 και RE7 όταν η οθόνη είναι σε 120hz το οποίο φεύγει μόνο με restart της κονσόλας ή ρύθμιση των settings από την αρχή. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εγώ έχω κυρίως στο menu της κονσόλας και σε ορισμένα indie games ενώ πχ στο star wars jedi fallen order που τελείωσα πρόσφατα δεν είχα κανένα πρόβλημα παρότι έπαιζε και σε dolby vision ενώ όταν γυρίζω πίσω στο menu  ή δοκιμάσω κάποιο άλλο sdr indie παιχνίδι, εμφανίζεται πάλι, ελπίζω να κάνει κάτι για αυτό το θέμα η LG.

Είναι hardware θέμα του panel δυστυχώς.

1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Εγώ πάλι στο Cold War δεν παρατήρησα flickering με VRR. Μόνο στα cutscenes του Halo Infinite.

Υπαρχουν γενικά κάποια θεματάκια με τα display settings της κονσόλας που ακόμα δεν έχουν λυθεί. Όπως για παράδειγμα ένα περίεργο soft lock στα 30fps σε RE2, RE3 και RE7 όταν η οθόνη είναι σε 120hz το οποίο φεύγει μόνο με restart της κονσόλας ή ρύθμιση των settings από την αρχή. 

Στο menu του  COLD WAR γίνεται χαμός.

Στα cutscenes του Halo Infinite  έχει stuttering  όχι  flickering και δεν έχει να κάνει με το VRR.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα ήθελα μια επιπλέον επιλογή στο menu της κονσόλας, πέραν των 4k/60hz και 4k/120hz, μια 3η όπου η κονσόλα θα τρέχει πάντα στα 60hz και θα αλλάζει στα 120hz όταν το υποστηρίζει το εκάστοτε παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί να τρέχει μονίμως η κονσόλα στα 120hz, ακόμα και στο menu. Δεν είναι και windows desktop pc να καταλαβαίνεις εύκολα το fluidness των προγραμμάτων του. Μου θυμίζει την χαζομάρα με το PS5 που τρέχει μονίμως σε HDR ακόμα και στο menu.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, music_lover είπε

Θα ήθελα μια επιπλέον επιλογή στο menu της κονσόλας, πέραν των 4k/60hz και 4k/120hz, μια 3η όπου η κονσόλα θα τρέχει πάντα στα 60hz και θα αλλάζει στα 120hz όταν το υποστηρίζει το εκάστοτε παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί να τρέχει μονίμως η κονσόλα στα 120hz, ακόμα και στο menu. Δεν είναι και windows desktop pc να καταλαβαίνεις εύκολα το fluidness των προγραμμάτων του. Μου θυμίζει την χαζομάρα με το PS5 που τρέχει μονίμως σε HDR ακόμα και στο menu.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Δεν είναι και κινητό για εξοικονόμηση μπαταρίας. 

Ούτε και βρίσκω κακό το hdr στο ps5

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...