Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Saloufas είπε

Παίξτε το gunk, πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραίους μηχανισμούς, σχεδιασμό επιπέδων και γρίφους, το ξεκίνησα εχθές το βράδυ και κόλλησα, πριν λίγο το τελείωσα. Είναι μικρό σχετικά 7ωρες μου πήρε, αλλά πολύ καλό σαν εμπειρία, μόνο οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι.

Εγώ κόλλησα πολύ αρχή και το άφησα. Χαχαχα μπερδεύτηκα.

πανω που βρήκα πως βγαίνουν τα φυτά με το άπορο στις λίμνες, έκανα αναβάθμιση το γάντι και κάτι άλλο, και κόλλησα. Δε ξέρω τι να κάνω 

Κάτι σαν το Ratchet & Clank υπάρχει;

Δημοσ.

Τι ρωταω…κάηκα πάλι μέχρι τις 4 με το halo και από την άλλη ρωταω μήπως πάρω και Ps5 για ένα δυο παιχνίδια. Μας έκαψε το gamepass 

7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δεν ειμαι φαν της σειρας halo αλλα μου αρεσουν και εχω παιξει σχεδον ολα.

Αν ήσουν φαν δηλαδή τι θα είχες κάνει διαφορετικό;

Δημοσ.

να γράψω κάτι που βρήκα για τις ταχύτητες download.

Η κονσόλα φένεται ότι έχει πολύ aggressive qos. Αν έχεις κάποιο game που παίζει online ανοιχτό η στο suspend δλδ ανοιχτό μαζί με άλλα game η κονσόλα ρίχνει την ταχύτητα στο download.

Δλδ είχα ανοιχτό το soulcalibur στο suspend όμως εδώ που τα λέμε δεν το κλείνω ποτέ :P και κατέβαζα κάποια game με την ταχύτητα να είχε πέσει στα 17-25Mbps με το  που το έκλεισα από το quit στο παράθυρο που εμφανίζεται η ταχύτητα αυτομάτων εκτοξεύτηκε στα 120-130Mbps.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, UncleKim είπε

To Forza Horizon gamepad, διαθέσιμο στο Πλαίσιο.

Η απάντηση στους scalpers που έλεγαν για limited και κοκορέτσια.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/microsoft-xbox-wireless-controller-forza-horizon-5_3816281

Ευχαριστούμε! Μόλις χτύπησα ένα :)

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, UncleKim είπε

To Forza Horizon gamepad, διαθέσιμο στο Πλαίσιο.

Η απάντηση στους scalpers που έλεγαν για limited και κοκορέτσια.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/microsoft-xbox-wireless-controller-forza-horizon-5_3816281

27 λεπτά πριν, mclound είπε

Ευχαριστούμε! Μόλις χτύπησα ένα :)

Χτυπήστε το άφοβα είναι τρομερό χειριστήριο. 

Δημοσ.

Τελειωσα και εγω το The Gunk με ενα playthrough

Και εμενα 7 ωρες μου πηρε περιπου. Πολυ ομορφο, το setting του μοιαζει με τον αρχαιο πολιτισμο των Μάγια που ειχε και το Shadow of the Tomb Raider (2018)

Πολυ καλο και αναλαφρο το gameplay του γι αυτο και το πηγα μεχρι το τελος χωρις διακοπή

Καντε ενα ευχάριστο διαλειμμα και ασχοληθειτε με το The Gunk οπωσδηποτε 👍

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ειναι πανεμορφο , οπως κ το 20yrs ειναι ομορφο αλλα παλι ποσσα κοντρολερ να εχεις ; 2 φτανουν πιστευω 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, chek2fire είπε

να γράψω κάτι που βρήκα για τις ταχύτητες download.

Η κονσόλα φένεται ότι έχει πολύ aggressive qos. Αν έχεις κάποιο game που παίζει online ανοιχτό η στο suspend δλδ ανοιχτό μαζί με άλλα game η κονσόλα ρίχνει την ταχύτητα στο download.

Δλδ είχα ανοιχτό το soulcalibur στο suspend όμως εδώ που τα λέμε δεν το κλείνω ποτέ :P και κατέβαζα κάποια game με την ταχύτητα να είχε πέσει στα 17-25Mbps με το  που το έκλεισα από το quit στο παράθυρο που εμφανίζεται η ταχύτητα αυτομάτων εκτοξεύτηκε στα 120-130Mbps.

Είναι στάνταρ αυτή η συμπεριφορά. Για full download speeds πρεπει να έχεις κλείσει όλα τα παιχνίδια που είναι ανοιχτά. 

Αλλιώς μέγιστη ταχύτητα download γύρω στα 25Mbps.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...