Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Εγώ με 200/20 δεν έχω καταφέρει ποτέ πάνω από 130

Μέσο όρο και εγώ εκεί είμαι ,φαίνεται να υπάρχει απώλεια αλλα ουσιαστικά δεν με ρίχνει κάπου.Συγκριτικά πάντως νομίζω στο Ps5 παρόλο που είναι με wifi, έχω ελαφρά καλύτερες ταχύτητες.Δυστυχώς το έχω σκεπάσει όμως γιατί με τέτοιο gamepass, δεν έχουμε χρόνο για κάτι άλλο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, George7Byron είπε

εξαρτάται αν παίζεις ταυτόχρονα,όσο κατεβάζεις

Αυτό. Εγώ έχω 100άρα οπτική, αν παίζω ταυτόχρονα κατεβάζει με 20Mbps max, αν δεν παίζω πάει πάνω από 60.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chek2fire είπε

για πείτε το download μπορεί να παει πάνω από το 25Mbps και πως? η απλά αυτό το limit των server της microsoft?

Να πας να κλείσεις το τελευταίο παιχνίδι που έπαιζες: κεντρικό κουμπί, βγαίνει το μενού αριστερά, επιλέγεις το παιχνίδι, πατάς δεξί κεντρικό κουμπί, στο υπομενου που ανοίγει πατάς την τελευταία επιλογή που λέει Quit.

Μετά φεύγει ο κόφτης και κατεβάζει πιο πάνω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Psychonauts 1 αξίζει; Ξεκίνησα το 2, έπαιξα το πρώτο κεφάλαιο, ωραίο φαίνεται. Μετά ανακάλυψα ότι υπάρχει και το 1 στο gamepass, συστήνετε να παίξω το 1 πρώτα ή δε λέει και τίποτα;

Επίσης, άσχετο αλλά μια και το λέγαμε τις προάλλες, το Yakuza 0 πωλείται στο επίσημο store μέσα από την κονσόλα στα 5 ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. Μια και φεύγει από το gamepass, πολλοί που δεν πρόλαβαν να το παίξουν (κι εγώ μαζί) είναι ευκαιρία να το κρατήσουν για πάντα με πολύ μικρό κόστος. Προσωπικά το ξεκίνησα, ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά επειδή αποκλείεται να το προλάβω θα κάψω ένα 5ευρο και όποτε το παίξω.

Επεξ/σία από thagkol
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

για πείτε το download μπορεί να παει πάνω από το 25Mbps και πως? η απλά αυτό το limit των server της microsoft?

Με 100αρα σύνδεση κατεβάζω 85-90. Αν έχεις ανοιχτό παιχνιδι όμως πάει γύρω στα 20-25

Τέλος τα nft και στο stalker 2

2 ώρες πριν, gr8effect είπε

Ξεκίνησαν οι προσφορές των γιορτών. Προτείνω το standalone Dragon Keep (Borderlands) με ένα τάλιρο.

https://www.xbox.com/el-gr/games/store/tiny-tinas-assault-on-dragon-keep-a-wonderlands-one-shot-adventure/9nt9r76cmj4s

Αυτό έχει σχέση με το καινούριο παιχνίδι που θα βγει το Tiny Tina's Wonderland?

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Με 100αρα σύνδεση κατεβάζω 85-90. Αν έχεις ανοιχτό παιχνιδι όμως πάει γύρω στα 20-25

Τέλος τα nft και στο stalker 2

Αυτό έχει σχέση με το καινούριο παιχνίδι που θα βγει το Tiny Tina's Wonderland?

Ναι. Είναι από το 4ο DLC του BL2 (που αποτελεί και την έμπνευση για το Wonderlands). Αν το έχεις παίξει τότε το αφήνεις, αν όχι το τσιμπάς. Όπως και να έχει για όσους γουστάρουν looting & shooting (εγώ πχ) είναι σούπερ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, thagkol είπε

Αυτό. Εγώ έχω 100άρα οπτική, αν παίζω ταυτόχρονα κατεβάζει με 20Mbps max, αν δεν παίζω πάει πάνω από 60.

Με 100άρα σε μένα είναι πάντα κολλημένο στο full (practically 96-98Mbps) εκτός αν εντοπίσει congestion. Έχω παρατηρήσει οτι είναι πολύ ευαίσθητο το throttle που έχουν θέσει, οπότε με το που καταλάβει οτι υπάρχει και άλλο traffic στη γραμμή κάνει adjust -20 -40Mbps κάτω. Αυτός φαντάζομαι είναι και ο λόγος που όταν είναι σε sleep και κατεβάζει κάτι τέρατα updates, δεν καταλαβαίνει κανείς καμία διαφορά στο σπίτι.

Επίσης ο τρόπος υπολογισμού της ταχύτητας στο Library είναι λίγο off καθώς στηρίζεται στο disk write, για το πραγματικό network activity rate πηγαίνετε στα Settings > General > Network settings > Bandwidth usage

Επεξ/σία από EuphangeL
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το ηχοσύστημα Sony HT-Α9 το οποιο έχει ένα κουτάκι που το σύνδεσα με HDMI out στο ARC της τηλεόρασης.

Το XBOX SX είναι συνδεδεμένο με τη τηλεόραση σε άλλο HDMI.

Το κουτάκι αυτό έχει και HDMI in.

Η ερώτηση μου..

να το συνδέσω με το ηχοσύστημα η να το αφήσω το καλώδιο του XBOX πάνω στη τηλεόραση όπως είναι τώρα ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dstilio είπε

Να πας να κλείσεις το τελευταίο παιχνίδι που έπαιζες: κεντρικό κουμπί, βγαίνει το μενού αριστερά, επιλέγεις το παιχνίδι, πατάς δεξί κεντρικό κουμπί, στο υπομενου που ανοίγει πατάς την τελευταία επιλογή που λέει Quit.

Μετά φεύγει ο κόφτης και κατεβάζει πιο πάνω.

ωπ αυτό δεν το γνώριζα. Θα το δω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Μολις τελειωσα το Infinite. Φοβερο. Θεωρώ πως μετά το 2 ειναι το καλυτερο. Με μικρη διαφορα ομως. Μπραβο 343. 

Σε άλλα δύο παιχνίδια το εχω νιώσει αυτο. Να κάνεις το ίδιο πράγμα και να μην το χορταίνεις. Συνέχεια να θες να σκοτώνεις εχθρους. Στο doom eternal kai στo Tsushima 

Αυτή είναι η μαγεία του gameplay , για κάποιο λόγο είναι εθιστικο. Ενω τόσα άλλα games σκοτώνεις εχθρους και τα βαριεσαι στην μισή ώρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποικιλια στα GOTY απο τα στουντιο της ΜΣ

IGN — Forza Horizon 5
Game Informer — Halo Infinite
CNET — Psychonauts 2
Gamespot — Deathloop

Επεξ/σία από privateer
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν ειμαι φαν της σειρας halo αλλα μου αρεσουν και εχω παιξει σχεδον ολα.Προχθες κατεβασα το infinite και το εβαλα να το δω λιγακι.Κολλησα μαζι του επι 1 ωρα και.Θα τολμησω να πω αν οχι το καλυτερο halo ειναι το 2ο καλυτερο της σειρας.Ακομα και στο απλο χρεπακι xbox one s που το επαιξα, ειναι πολυ καλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίξτε το gunk, πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραίους μηχανισμούς, σχεδιασμό επιπέδων και γρίφους, το ξεκίνησα εχθές το βράδυ και κόλλησα, πριν λίγο το τελείωσα. Είναι μικρό σχετικά 7ωρες μου πήρε, αλλά πολύ καλό σαν εμπειρία, μόνο οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι.

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...